Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tuto chybu mám taky, ale na adrese 0001:02C9. Něco jsem o tom našel v těchto odkazech: https://forums.virtualbox.org/viewtopic.php?f=2&t=59741 https://www.virtualbox.org/ticket/12646 Mě to udělá taky jenom v PP2000 a to pokud chci načíst deník závad. V DiagBoxu to při načítání deníku závad tento dialog nenahlásí, ale zobrazí se závada komunikace (možná to bude mít stejnou příčinu). Všechny položky se mi už načítají správně, ale teď mi nejde zobrazit deník závad, který předtím fungoval. Prostě to nemůže fungovat všechno dohromady :grr. Jak bude zase čas, tak budu laborovat s tím co je v odkazech a se staršími zálohami virtuálního disku, kde to nedělalo.

Ahoj,

podařilo se Ti nějak problém vyřešit ? Pomůže reinstalace na starší verzi VirtualBoxu nebo je nějaké jiné řešení ?

Díky za tip :)

Odesláno

Vyřešil jsem to tak, že jsem nainstaloval vše znovu. Zjistil jsem, že nemohu dát v PP2000 čtení závad z motoru/převodovky, jinak jsem tam, kde jsem byl (něco se nezvratně pokazí), takže na tuto položku si dávám pozor a raději mám ještě zálohu funkční verze.

Odesláno

Můžete mi prosím někdo poradit jak vymazat deník závad v DiagBoxu? Trvalé závady smazat umím (hned u prohlížení je tlačítko na smazání), ale na ten deník závad jsem nepřišel.

Odesláno

to Leo:

Mně se chyba objevuje nepravidelně (a dost často) u různých akcí, není to tak, že by vše fungovalo a jen jedna funkce ne... ještě se s tím teda budu muset nějak poprat, zkusím kompletní reinstalaci jako ty a pro jistotu tam zkusím dát nějakou starší verzi VirtualBoxu, jak je psáno ve fóru na odkazech, které jsi sem dával.

Odesláno

já teď kupuju Lexii3 DB 7.53 a jelikož mám win7 64bit tak si kupuju z frcu 10" Ntb s win xp.....myslel jsem že DB pod win 64bit neběží..... :myslim :myslim

Odesláno (upraveno)

běží mám ještě jeden notas a tam mám verzi windows 7 32 bit a běží pěkně,nejde jenom na windows 7 64 bit protože systém nenajde ovladače kabelu

Upraveno uživatelem kacaba12
Odesláno

No tak to mi stačí u win7 home premium 64bit  udělat upgrade na Win 8 64bit......a používat jen jeden ntb...a upgrade vyjde myslím kolem 800-900.... :myslim :myslim

Starší noťas s XP vyjde kolem 1500,-...

Odesláno (upraveno)

mám 3 notase a na každém mám jiný systém tak to mám vyzkoušený. Dříve jsem používal na Lexii3 virtual box protože ta nešla na windows 7 nainstalovat,ale diagbox  ve kterém je lexie a pp2000 tak už funfuje perfektně. Mám to vyzkoušený i na autech 2012 , tak neváhej a přeinstaluj systém 

Vlastnosti operačního systému              

Název   Windows 8.1 Home Edition

Jazyková verze Čeština (Česká republika)

Typ jádra             Multiprocessor Free (64-bit)

Verze    6.2.9200

Aktualizace Service pack             -

Datum instalace              25. 10. 2014

Umístění operačního systému  C:\WINDOWS

Upraveno uživatelem kacaba12
Odesláno

Tak upgadovat win7 na win8 za ca.800,- již není nabízen......pouze na win 8.1 a to je za plný ranec kolem 3500,- což nejsem tedy blázen.... :bojim :bojim

Za osm kil prej byl upgrade pro XP,Vista a win7 proto aby se zbavili starých systémů a přešli všichni na osmyčky.....u 8.1 už zvýhodněný upgrade není nabízen...!!!

Někdy tu politiku widlí nechápu....přitom kdo má čisté osmy dostane 8.1 zdarma.... :roll :roll

Takže XPéčka na starším Ntb na dignostiku to jistí....... :myslim :myslim :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...