Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

snažím se dohledat někde na netu jaká je minimální hardwarová konfigurace pro bezproblémový běh Diagboxu 7.xx nebo PP2000 neví někdo? :myslim

zvažuji,že koupím starší notebook jenom na diagnostiku(nechce se mi tahat tu moji 17\" krávu do auta)

děkuji :papa

Odesláno

nikdo neví :myslim

edit: tak to sem hodím

co jsem našel v popisech na ebay:

minimální hardwarové a softwarové požadavky na diagnostiku:

Hardware and Software Requirements: Software requires at least Intel Celeron/Pentium III 400MHz 128MB RAM, 50MB free HDD space and USB1.1 port (USB2.0 recommended) and Microsoft Windows 98 SR2/2000/XP

[upravil dne 26/7/14 21:46 od Gabriel 307]

[upravil dne 26/7/14 21:47 od Gabriel 307]

[upravil dne 26/7/14 22:33 od Gabriel 307]

Odesláno

niečo som našiel čo myslíš :myslim

Hardware and software requirements: Software requires at least AMD or Intel Celeron/Pentium 800 MHz, 1 GB RAM, 5 GB free HDD space,USB 1.1 port (USB 2.0 recommended) and Microsoft Windows XP with the latest service pack installed. The latest version of Diagbox run perfectly in 32bit Windows only: * Windows XP 32bit, * Windows Vista 32bit, * Windows 7 32bit (recommended)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pravdepodobne som tu z nasho okresu asi jediny,ale aj tak sa chcem opytat,ci sa niekto v okoli okresu Stara Lubovna nenajde s diagnostikou.Aj by som si ju kupil sam,no nevyznam sa a nechcem kupit brak,ci pripadne dojebabrat auto.Vopred vdaka.

Odesláno

Ahoj, prostudoval jsem snad celé vlákno :)

potřebuju koupit diagnostiku pro naše auta v rodině: P308 1.6HDi 68kW (2013), P407 2.0HDi 100kW RHR (2006) a P207 1.4 TU3A 54kW (2011)

ale na ebay apod. je snad milion nabídek... tak se chci zeptat zda nemáte nějaký tip na funkční diagnostiku od osvědčeného prodejce?

našel jsem Diagbox V7.49 za slušnou cenu http://www.aliexpress.com/store/product/Lexia-Lexia3-Lexia-3-PP2000-V48-V25-Diagbox-7-27/705688_457162282.html podle komentářů by snad měla i fungovat... může být? popř. prosím o nějaký tip... díky

Odesláno

Maco82 : za tu cenu se jedna na 99% o Bčkový interface.... pokud by jsi si něco málo připlatil máš plně osazený Ccko a do budoucna se ti hodí víc.. Cčko se dá pořídít kolem 115USD s DHL přepravou někdy míň pokud zrovna chytíš AKCI od číňana... jinak obyč postou kolem 90-100USD. Pokud tě zajímá několikrát ověřený prodejce tak napiš SZ a pošlu ti na něj link má jak obyč Bčko tak i plně osazený Cčko bral jsem několikrát obě verze a vždy vpohodě. ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Už dávno sa tu nič nediadialo,tak pridám postreh.

Môj interface (kábel B) viď obr. V pohode komunikuje s Diagbox 7.49:myslim:myslim:myslim

Záhada?

post-41739-14109639478755_thumb.jpg

Odesláno

To není záhada. Je to už flashnuté. Jeden z kabelů co mám, jsem nechal flashnout a má úplně stejný výpis na checkeru. Samozřejmě chodí i s nejnovější verzí DB. Takhle vypadá neflashovaný B

[upravil dne 22/8/14 14:29 od HonzaZ]

post-25780-14109639478955_thumb.png

Odesláno

Hloupej dotaz, existuje nějakej způsob, jak s čínou provádět \"downloading\", tzn. flashovat firmwary v jednotkách? Klidně za předpokladu, že si zaplatím v SB přístup k těmhle službám, ale abych si nemusel ještě pronajímat jejich interface.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Asi to už někde bylo, ale jaký je rozdíl v používání (myslím co jedna umí a druhá ne) plně osazené desky a nebo méně a flashnuté na C. Zatím jsem z toho první ročník. Mám asi kabel B zřejmě flashnute na C.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...