Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Zdravím,

tohle z číny vychází celkem levně. Je to komplet diagnostika na PSA nebo je ještě něco potřeba?

http://www.aliexpress.com/item/Lexia-Lexia3-Lexia-3-PP2000-V48-V25-Diagbox-7-27/457162282.html

jaké mají tyto \"lacine\" diagnostiky omezeni oproti vybaveni autorizovanych servisu? Je něco co se tím nedá vyřešit? Umí to takové věci jako \"spárovat\" čip nového klíče zapalovaní s autem a tak podobně?

Odesláno

TPY : ty levné ,,sety\" mají omezení to,že se jedná z 99% o starší ne plně osazený Bčka... tudíš je omezení s novýma Diagboxama atd.Jinak pokud si pořídiš set dražší z číny je to plně osazený Cčko a tam to omezení není.Jinak se spárováním nového klíče nevím zda je u těch levných problém nikdy jsem to nezkoušel nikomu dělat ani s Bčkem ani s Cčkem ještě.

Odesláno

stahoval som asi aj tvoje subory z uloz to-bolo tam ferinko2 mam kabel uz dlho,mal som nainstalovane PP2000 islo v pohode,odisiel mi comp a teraz chcem nainstalovat to je jedno ci diagbox alebo PP2000 ja to mam pre seba mam 307SW r:20007 mal som pri kabli diabox na CD je tam verzia 05.02 je pri tom aj crak no neviem co s tym neviem ci ho treba niekde skopirovat.Instaloval som z mechaniky CD-ked nainstalovalo zatvoril som diagbox len potom tie profili zak cislo skusal som scary01 potom som dal vygenerovane cislo-aj ziadne do dalsieho riadku 1FFFFFFF aj 02FFFFFF je to moc komplikovane na mna v subore crak mam DIAGBOX potom cisla aj tie som skusal doplnit no nic mozno by si mi vedel aj cez tymviever na dialku to vedia-no moja zdatnost v PC je dost mala takze ak mozes tak prosim pomoz dik:myslim

diagbox CRACK.exe

Odesláno

Bod 4 aktivovat manualne cez telefon?je tam iba automaticky, manualne .Aco ten dalsi odsek je to preklad toho dalsieho odseku?zatial dakujem vecer to skusim ked bude na to klud a cas dik

Odesláno

Jak prosím poznám, kolik mám ještě aditiva pro FAP filtr?

V dubnu načetla diagnostika toto:

Celkové množství aditiva vstříknutého do nádrže pro filtr pevných částic 60,680 g.

Celkové množství aditiva 60,24 g.

Teď načetla diagnostika toto:

Celkové množství aditiva vstříknutého do nádrže pro filtr pevných částic 61,915 g.

Celkové množství aditiva 60,24 g.

Moc moudrý z toho nejsem :myslim.

Odesláno

Ak si dáš v PP2000 stiahnuť aktualizácie,tak ti stiahne všetky po najnovšiu.

Otázku by som postavil ale inak?Budeš mať patch na všetky aktualizácie?

Ak nie,tak aktualizácie po stiahnutí neinštaluj!!!!!

Musel by si nanovo inštalovať PP2000.

Odesláno

Mám jako základní verzi PP 22.14. Po její instalaci jsem postupně nainstaloval update 23.25, následně 24.21 a pak 24.99. Po tomto všem teprve aktivace. Jde to, je to funkční. Ptám se proto, protože ani poslední update, který mám, tak nespáruje automaticky řj s motorem. Píše nesprávný typ, což je pravda (má být rhr-dcm a já mám rhf-dcm, tak bylo poskládáno ve fabrice) - pak se jen odklepne, vybere z nabídky správná kombinace a jede se dál.

Odesláno

Tak jsem ještě odzkoušel to co jsi napsal, že nemám. Spustil jsem PP s verzí update 23.15. PP si načetl a automaticky nainstaloval asi osm update, které se při jejich vyhledání objevily v okne. Po doinstalování jsem pouze aktivoval znova PP a je to funkční. Jen ta nejvyšší verze update ve stahovaných byla určitě menší, než co jsem instaloval z kolečka na jiném stroji. Zítra ještě připojím k autu a odzkouším, už je dost pozdě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...