Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ludia mna asi porazi. Diagnostika opat nefunguje!!! Mam ju treti den a vsetko co sa mi podarilo je len ocekovat motor. Dneska mi prisla packa tempomatu a v domneni ze si overim vsetky info co som sa docital na fore som sa vybral k autu. Tu ma vsak cakalo neprijemne prekvapenie. Ked som sa pokusal pripojit k autu vyskocila hlaska: k autu sa nepodarilo pripojit. Pred tym mi hned nacitalo vin a pripojilo na prvy sup. Teraz nic uplne mrtve. Takto podobne sa tvarila predosla diagnostika ktoru som reklamoval. Ja tomu vazne nerozumiem, alebo mam taku smolu alebo je nieco zle...

Odesláno

interface je pripojeny, bez neho sa pp ani nespusti.... Co myslite pod pojmom preinstalovat ovladac? lebo som pichol interface do ineho portu a nainstaloval znova ale vysledok ten isty... Nechce sa mi verit ze by mi v aute zblbli dva interfacy po sebe... nechapem tomu... na zaciatku bezal uplne v pohodicke... Mozno mam v aute nainstalovany software na destrukciu diagnpstickych zariadeni :D

Odesláno
...Nechce sa mi verit ze by mi v aute zblbli dva interfacy po sebe...

a co ked je problem v aute ? hm?

skusil si napichnut ineho puga ?

taktiez moze byt zly kontakt v interface, skus ho kuknut ci nebude daky kablik zle naletovany... pomykaj, poskusaj...

[upravil dne 22/2/12 10:24 od Marcel00]

Odesláno

Ty diagnostiky se sice dají koupit čím dál levněji, ale taky mají čím dál mizernější kvalitu. Už mám taky doma dva polo či zcela nefunkční kousky, z kterých jsem složil dohromady jeden funkční a tím druhým si můžu leda podložit stůl...

Silnější a zvídavější povahy mohou nakouknout do fóra, kde se řeší opravy Lexie, bohužel ale na to fórum musíte být registrováni: http://www.digital-kaos.co.uk/forums/f155/lexia-pp2000-repair-170952/

Odesláno
Nasiel som zaujimaveho dodavatela ktory zverejnil ako sa tvari lacnejsi a ako drahsi interface z vnutra...

pcb1.jpg

Nešlo jinak ,než citovat. Nemůžu si pomoct, ale ten údajně levnější s tím modrým konektorem má trošku větší integraci, než ten údajně dražší. To se pak není čemu divit, že to pořádně nefunguje. Tipnul bych si, že by to mělo být spíše naopak. Zajímalo by mě, co na to Adam.B ?

Je fakt, že na to vlevo dole není vidět, co je na druhé straně.

[upravil dne 22/2/12 11:08 od Agrafik]

Odesláno
Odinstaloval som ako bolo povedane. relatka necvakaju komunikacia absolutne ziadna. Posielat to naspat? Zase 20eur v prde-haji. :grr

pytal som sa ci si to skusal na inom peugeote...

neodpovedal si :myslim...

Odesláno

Laicky: pouze množství IC ... na plošném spoji. Vím, že pokud nejdou přečíst typy, tak to z počtu a tvaru nelze vyvodit, že ten s \"méně součástkami\" je horší. Ale když se podívám, tak na jedné je použíty Canon a na druhém ne. To dneska taky dělá cenu.

Kterou pak má Stanleyir ?

Taky mi to připadá, že ten jeden má dva plošné spoje a ten druhý jeden?. Chtělo by to další fotky.

Odesláno

Co si tak asi myslíš, že je na druhé straně toho vlevo dole? Číňanův chrchel? Takovéhle \"laické\" posouzení složitosti je opravdu síla. Někdo vylepí na net absolutní pitomost a vy mu skáčete na špek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...