Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zkousim nainstalovat PP na novy ntb s W7 pres VMware a vse probehne jak ma.. ale jak zacnu delat test, nebo nekdy i drive to spadne s tim ze WINCAD udelal nejakou vyjimku nebo tak neno, na starym NTB mi to pres VM slo a tady ne :( nestalo se to taky nekomu?

Odesláno

Poradí mi prosím někdo kde najdu v pp2000 uložene data v řj?

kilometry servisy provedene a tak?sem bezradny už nevím kde to mam hledat.Děkuji

Odesláno

Mozno trosku od veci... Myslim ze u niektorych aut sa daju zistit realne kilometre aj napriek tomu ze boli umyselne stiahnute a tachometer ukazuje nieco ine ako je skutocna hodnota. Ma peugeot 407 taketo nieco?

A da sa to zistit pomocou lexie3?

Odesláno

ja som skusal na 307SW 1,6HDI diag a jedine co sa mi podarilo najst bol vypis dennika zavad BSI,kde bolo 149tis km a nejaka zavada ziarovky a potom nasledovalo 91tis km(tolko bolo aj na tach. ked sme ho brali v bazare) tiez nejaka zavada ziarovky.

Odesláno

No najviac ma trapi ze do vymeny rozvodov mam asi 60 000km ale ci je tato info relevantna..? Asi ich radsej vymenim... racej rozvody ako motor..

Ale niekto spominal ze niktore riadiace jednotky maju dve pocitadla km: jedno, ktore sa da vynulovat alebo zmenit jeho hodnota normalne a druhe sa da vynulovat iba kompletnym resetom... co znamena vela roboty

Odesláno

ale s tymi autami to bude fachcit v pohode ... ja sa pytam len preto ze tu sa pise inak a tam inak :D ... dobre tak asi to zacnem riesit .. dakujem za odpoved :)

Odesláno
ja som skusal na 307SW 1,6HDI diag a jedine co sa mi podarilo najst bol vypis dennika zavad BSI,kde bolo 149tis km a nejaka zavada ziarovky a potom nasledovalo 91tis km(tolko bolo aj na tach. ked sme ho brali v bazare) tiez nejaka zavada ziarovky.

Aj denik zavad sa da vymazat ale nie vsetci to vedia,mal som jednu 407 coupe ktore malo na tacho 150 t. a v deniku 250 t.

Odesláno

Chtěl bych poprosit, jestli tu nění nějaká dobrá duše z Brna s Lexií, která by z kolegiality či za drobnou odměnu mi napíchla 307čku. Vyskočila mi chyba ABSka, a ELM327 mi nic neukázala(ikdyž předcozí hlášku kvůli pravděpodobně špatnému palivu, kdy se mi rozsvítila kontrolka motoru a zanedlouho zase zhasla ukázala). Mám v plánu si ji taky pořídit, vím že se mi to vyplatí, ale bohužel momentálně jsou finance trochu napnuté. Díky předem

• O 2 týdny později...
Odesláno

cize co z toho vyplyva ?

neni to jedno? lebo na obrazku asi nevies popisat ktory je ten cinsky fake a origo vsak ?

obrazkov tomuto a dlasich podobnych je aspon 5 verzii...

ten dodavatel je zaujimavy hlavne cim? ved uz dokonca aj DealExtreme zacal PP2000 predavat...

Odesláno

No zaujimavy je tym ze nafotil aky je rozdiel medzi lacnejsou Cinou a drahsou Cinou... v podstate to je aj tak Cina :D

A kto Cinu doma nema, tomu klobuk dolu :roker

[upravil dne 18/1/12 14:31 od stanleyirl]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...