Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

máš to o jedno výš napsané Nově je program Diagbox, kde se spojují oba softy a ty si vybereš jenom výrobce vozu, model a spustí se ti správnej soft Tohle už teď číňaní cpou ke kabelům.

• O 2 týdny později...
Odesláno

takze ak si poviem ze zijem v zapadnej europe tak 25$, ak vo vzchodnej tak 40$ a ked si to necham poslat klasickou postou do 2kg tak 6$ ale doba dorucenia do 30dni :)

a teraz niekto na druhu otazku... neponukne niekto na predaj?

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak dneska jsem si hral s tema vyrtualnima PC ve win 7 a nejlepsi je to nainstalovat v oracle vm virtualbox kterej umi perfektne ovladat usb zarizeni s autem jsem to zatim nezkousel ale vypada ze beha OK

Odesláno

Nejlepší škola je si to v klidu projít, připojit k autu a zkoušet. Návod ti tady asi nikdo nedá. Hlavně opatrně, aby ti to tu někdo nemusel dávat dokupy. Já si taky vše odzkoušel u sebe a u sých známých :D .

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj, poradí někdo jak nainstalovat diagbox ? dávám na čisté xp , program se nainstaluje a pak hodí hlášku chyba při stahování lexie :grr

po nepočítaje nepodarech to dnes vzdávám,, dík za rady ,ale zatím nic:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 4/1/12 23:31 od MiliVFR]

diagbox jsem vzdal, PP2000 běží pod virtual boxem na jedničku, dík za pomoc :papa

[upravil dne 6/1/12 06:59 od MiliVFR]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...