Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chci se optat jestli máte stejný problém na motoru r. 2016 1,2 110k.

Již po několikáté za rok cca 4x se mi rozsvítila kontrolka motoru vždy ( chyba katalyzátoru) v servise to vymažou a prý to je normální.

Auto s tím normálně jezdí, ale do servisu to mám 30km a nebaví mě tam jezdit 4x ročně na autě mám 49 780km.

Řekl bych že letos to udělalo snad nejvíc za 5 let co to mám a byl udělaný v loni servis s výměnou rozvodů, svíček, oleje atd... za 16 000Kč.

Odesláno
před 17 hodinami, Michael B napsal:

prý to je normální

Ne , není to normální , jestli byla chyba P0420 , tak to vyřešíš výměnou katu . Nebo postup od ozzy56 ...

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 2. 10. 2024 at 8:57, ozzy56 napsal:

asi bych si koupil čínskou diagnostiku a mazal si to sám :myslim, než jezdit kvůli tomu 60 KM, ona se ta diagnostika vyplatí i jinak

ale kdybych byl právník, řešil bych to jinak ;)

Auto je po záruce, tak co chceš řešit. V servise mi na to řekl, že se to děje u tohoto motoru a že jezdím po městě. Na diagnostice je vždy špatná účinnost motoru a nic víc. Motor jede v pohodě nic při jízdě nepoznáš jen ta kontrolka svítí. V 50 000km bych zo fakt nečekal, tak asi bude brzy výměna.

Odesláno

Jj to asi už nestihnu🤣. Mě se v tom jezdí dobře, až na tohle a rozvody. Teď mě čekají brzdy a asi baterka. 

Potřeboval bych vědět jak ji vyměnit sám bez kalibrace v servisu, abych tam zase nemusel letět.

Odesláno

já si taky nestěžoval, auto se mi moc líbilo a spotřeba a výkon motoru (110 koní) dostačující 👍, jenom se s tím prý nesmí jezdit po městě, do autorizáku jezdit každý měsíc na kontrolu, měnit olej každý týden, furt být ve střehu jak za kulometem, tak jsem ho poslal pryč, ať si užije aj někdo druhý 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...