Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím nedávno jsem koupil experta 2019 2.0 jsi 90kw a teď jsem si všiml že auto se nezahraje na 90 stupňů pokud je venku víc jak cca 30 stupňů ale jak venku teplota klesne třeba dopoledne auto normálně zahřeje na 90 je to normální ? Vypozorováno i u známého na jumoy 90kw děkuji za odpověď s pozdravem Rampáček

Odesláno (upraveno)

Děkuju už jsem měl strach že termostat nebo pumpa děkuji hlavně jsem to chtěl řešit skrz to aby neumřelo dpf

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno (upraveno)

A ted je otazka, zda to vubec souvisi s tim, ze ti to neukazuje 90°C, ale spise to souvisi s tim, ze venku je 35°C a vice. Mam teda na mysli to, ze je deaktivovan START - STOP a nejde zapnout.

Upraveno uživatelem HonzaC2
Odesláno (upraveno)

Ale jak se venku ochladí pod 30 auto normalne ukazuje 90... Tak nevím jestly.kdyz budu dělat rozvody jestly neudělat i ten termostat rovnou 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Necituj těsně předcházející příspěvky!!!
Odesláno (upraveno)

asi ,,objevím ameriku'', ale normální to určitě není :roker, v každém případě by mělo svítit i poslední -čtvrté- pole na teploměru (90 stupňů),  ovšem čím to je nevím :(

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Jestli tomu dobře rozumím, tak se tu řeší rozdíl 3 stupňů Celsiových :myslim  Na budíku informativního charakteru (takže + -) :myslim

:roll:roll:roll

Odesláno

Jednoduché pravidlo ohledně chladícího systému. Pokud je auto při jízdě zahřáté (to jest nemá celou dobu 70°) a naopak pořád nevaří, nehrabat do toho 😁

87 nebo 90... V těhle vedrech mi to podle stylu jízdy a podle toho, zda jedou sahary, lítá mezi 85-100 stupni... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...