Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, pochlubím se tady novou károu. Jsem i nový člen. Přecházím z Opel fóra :).

Nastal můj pravidelný 8 letý cyklus na výměnu auta a tak po Opel Meriva B jsem začal pokukovat po novém autě. Volba padla na Peugeot 2008 Allure PureTech 100 MAN6. Příplatek: barva, vyhřívana sedadla, Pack Vision, Hands-free přístup a startování vozu Proximity. Snad bude sloužit dobře. Najeto mám cca 700km, mám ho 10dní. Má svoje mouchy, ale snad se to vše vychytá. Na něco si musím zvykat. Ale zatím dělá radost. Po umytí a za pěkného počasí udělám více venkovních fotek.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Měli jsme ji půjčenou na Gran Canarii a celkem dobrý až na to vnitřní zpětný zrcátko přes který za určitých okolností (z kopce, pravotočivá zatáčka) není skoro vidět na silnici. To se opravdu moc nepovedlo. :(

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj

pěkné moc. 👍 Měl bych na tebe dotaz. Švagr si na podzim taky koupit 2008 1.2 PureTech 74Kw Allurku, taky si pochvaluje. Dnes byl u mě a řešily jsme plechová kola na zimu. A já nemůžu nikde najít 17 plechy které tam mají být.

Mají mít 4 šrouby. Na stránce Peugeot jsou jen 16 palcové. Jestli vůbec 17 v plechu jsou povolené.  Nehledal jsi které tam patří. Jen tak, kdyby náhodou. Díky za info.

Odesláno (upraveno)

Akoc, Moc díky za rychlou odpověď, ale to jsou bohužel 16 palcové. Hledáme 17 😉 kola 😀. Dírky sedí, jsme blizoučko. I tak ještě jednou Dík. Snažím se najít něco na foru.

Upraveno uživatelem No.cz.Rapl
Odesláno

Tak jsem něco našel. Jen budu ještě potřebovat, aby mi to někdo potvrdil, že to tam bude pasovat.

https://www.pneumatiky.cz/kfz-9943-75jx17-4x108-et29-cb65-plechove-disky-9943-t1?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA5pq-BhBuEiwAvkzVZU6elMfnvuiiShxjAoo_p5eTwET19CvtgbNV2gsqlW6X3uPxtwueghoCeUkQAvD_BwE

https://www.az-pneu.cz/koupit/plechovy-disk/alcar-kfz-peugeot-kod-9943-7-50jx17-id46163

https://www.pneu-kvalitne.cz/r1-1778-rafek-peugeot-7-5x17-4x108-29/65-1-9943?sznaiid=7478077469445667988&utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=Zbozi.cz:+Pneu-kvalitne.cz&utm_content=Vsechny+produkty&utm_term=&utm_id=3862881&sznclid=4dDW2NnV1NPT1djV0NLV1dPV1dDW#detail-anchor-description

Podle švagrového WIN se ten rozměr, pokud tam bude ten ráfek pasovat, bude asi muset nechat dopsat do digitálního techničáku. Má povoleno jen tohle:

Pneumatiky náprava 1:     215/60 R17 96H C1 A

Pneumatiky náprava 2:    215/60 R17 96H C1 A

Kola náprava 1:                  6.5J17ET32

Kola náprava 2:                 6.5J17ET32

Zaskočím do Peugeotu a vyzkouším jejich trpělivost 😉. Dám vědět jak jsem dopadl, třeba to někomu pomůže.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...