ccdeny Odesláno 15. srpen 2024 Odesláno 15. srpen 2024 Ahoj kluci,čeka mě dovolená a budu měnit olej, filtry, brzdovou, a chladící kapalinu.No mám nějakou žlutou nikdy jsem takovou neviděl co to je za chladící kapalinu? Poraďte mi prosím jakou koupit a kolik je ji potřeba.Predem děkuji Citovat
dýzl Odesláno 15. srpen 2024 Odesláno 15. srpen 2024 Množství a typ kapaliny zde : https://totalenergies.cz a kde koupit? to snad není žádný problém, při nejhorším v některém peu nebo ctr servisu nebo kelly, oleje ... atd Citovat
ccdeny Odesláno 15. srpen 2024 Autor Odesláno 15. srpen 2024 Olej,brzdovku vím ale ptám se na typ té žluté možná trochu do oranžová.U nás v Citroenu mi nabízeli červenou a tu tam nemám.Chci tam dát to co tam bylo.Proto jsem se na vás zkušené obrátil s tímto dotazem Citovat
ozzy56 Odesláno 15. srpen 2024 Odesláno 15. srpen 2024 ahoj, pokud se jedná o P 508 a chceš co tam má být, tak kup podle toho odkazu, nebo v Peugeotu , řeknou ti i kolik kapaliny budeš potřebovat Citovat
MJSytic Odesláno 15. srpen 2024 Odesláno 15. srpen 2024 Žlutá je, protože je už "vyjetá". Do Peugeotu patří G33. A máš na spoustu let klid Citovat
jirka307 Odesláno 16. srpen 2024 Odesláno 16. srpen 2024 před 13 hodinami, ccdeny napsal: Olej,brzdovku vím ale ptám se na typ té žluté možná trochu do oranžová.U nás v Citroenu mi nabízeli červenou a tu tam nemám.Chci tam dát to co tam bylo.Proto jsem se na vás zkušené obrátil s tímto dotazem Jestli tam náhodou někdo nedal chladící kapalinu Valeo ta je myslím žlutá Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. srpen 2024 Odesláno 16. srpen 2024 Z výroby je průhledná, která se později vymění za zelenou. Je to ale ta stejná G33. Jestli tam je už delší dobu, je dosti možné, že má žlutý nádech. ccdeny ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.