Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, najde se tu někdo s peugeotem 206 RC? Přijde mi, že oproti ostatním RC na original kolech atlantis R17 205/40/R17 ET28 mám kola až moc vylezlé z blatníků. Máte to taky tak? V TP mam normálně zapsáno podložky 20 mm a daný rozměr kol. Díky

452372659_345962538577139_4856477340223806258_n.jpg

451083690_1653851985454066_4323373942856881698_n_optimized.jpg

Odesláno

asi se hloupě zeptám--podložky pod disky se dají dopsat do TP ??  myslím jako použít je s origo předepsanýma kolama k autu ?  tím pádem se přece změní ET :myslim

myslel jsem, že podložky a dlouhé šrouby se dají legálně (schválené podložky) použít jen v případě, kdy mám disk s jiným ET a podložkama se dostanu na ET stanovené výrobcem auta

Odesláno

@radim.1008To jsem zkoušel to vypadá jako úzkokolejka a právě mi jde o to jestli to tak mají i ostatní

@ozzy56Na tom něco bude. Cituji techničák 7.5 J17 ET37 205/40R17 84w pouze s použitím distančních podložek o síle 20mm typ bla bla. Auto jsem koupil na nějakých kolech co jsou údajně z británie a není na nich žádné označení, pak jsem koupil ty originaly a flakl to na to. Hlavně mi spíš jde o to jestli to v originalu bylo fakt tak na úzký, prostě to auto má široký nárazník a blatníky a ty kola jsou na tom bez podložek hrozně zalezlý.

Odesláno

@ozzy56 technická zkušebna umí podložky pod kola do TP zapsat, když jsem řešil kola, tak tam byla podmínka že určitá výseč kola musí být aspoň zároveň s podběhem, aby to nelezlo ven (pokud nejsou upravené lemy, atd). Takže pokud se dají podložky pod kola která jsou sice s originálním ET, ale fakticky jsou zalezlé, tak by to neměl být problém zapsat. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...