NarkotikaU Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Zdravim, najde se tu někdo s peugeotem 206 RC? Přijde mi, že oproti ostatním RC na original kolech atlantis R17 205/40/R17 ET28 mám kola až moc vylezlé z blatníků. Máte to taky tak? V TP mam normálně zapsáno podložky 20 mm a daný rozměr kol. Díky Citovat
radim.1008 Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Sundej podložku a zkus to bez ní na jednom kole. Ty podložky si tam nechal někdo určitě dopsat. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 asi se hloupě zeptám--podložky pod disky se dají dopsat do TP ?? myslím jako použít je s origo předepsanýma kolama k autu ? tím pádem se přece změní ET myslel jsem, že podložky a dlouhé šrouby se dají legálně (schválené podložky) použít jen v případě, kdy mám disk s jiným ET a podložkama se dostanu na ET stanovené výrobcem auta Citovat
NarkotikaU Odesláno 9. srpen 2024 Autor Odesláno 9. srpen 2024 @radim.1008To jsem zkoušel to vypadá jako úzkokolejka a právě mi jde o to jestli to tak mají i ostatní @ozzy56Na tom něco bude. Cituji techničák 7.5 J17 ET37 205/40R17 84w pouze s použitím distančních podložek o síle 20mm typ bla bla. Auto jsem koupil na nějakých kolech co jsou údajně z británie a není na nich žádné označení, pak jsem koupil ty originaly a flakl to na to. Hlavně mi spíš jde o to jestli to v originalu bylo fakt tak na úzký, prostě to auto má široký nárazník a blatníky a ty kola jsou na tom bez podložek hrozně zalezlý. Citovat
Charlie 607 Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 @ozzy56 technická zkušebna umí podložky pod kola do TP zapsat, když jsem řešil kola, tak tam byla podmínka že určitá výseč kola musí být aspoň zároveň s podběhem, aby to nelezlo ven (pokud nejsou upravené lemy, atd). Takže pokud se dají podložky pod kola která jsou sice s originálním ET, ale fakticky jsou zalezlé, tak by to neměl být problém zapsat. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. srpen 2024 Odesláno 9. srpen 2024 Origo jsou ty kola zalezlý. Takže na origo kolech by neměly být podložky. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
NarkotikaU Odesláno 9. srpen 2024 Autor Odesláno 9. srpen 2024 @VojtouNerCZ Oka to jsem chtěl vědět Díky všem za odpovědi ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
MilanF1 Odesláno 11. srpen 2024 Odesláno 11. srpen 2024 Francouzi mají kola zalezlý. ET28 je správně. Já říkám, že při propružení blatnik neřeže gumu. NarkotikaU ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.