Vvitty Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: posero to Vvitty : myslim si ze vetsi nebezpeci sou ty co litaj po dalnici 200 a vic odboci vlevo jeden pomalej a je hotovo a on taky nemuze za to ze jede jenom 130:myslim ale to je nazor kazdyho uz sem si vsim ze je tady spousta lidi ktery nedelaji chyby:roker [upravil dne 11/6/2006 posero] kazdy dela chyby... a ani jeden z tech lidi co tady psali tak nejezdi bezne, trosku je znam. tohle se da praktikovat tak na prazdny dalnici... 200 se neda jet po dalnici ve spicce, vime? ve meste se pak jezdi taky dost jinak... co se tyka nefunkcnich brzd, ty nefunguji ani ve meste, kde na silnici chodi treba lidi a pod... a i kdyz ucinek zadnich neni tak vyrazny, muzou to byt ty potrebne dva tri metry... mimochodem, v tvem prvnim prispevku pises ze nejezdis vic nez 160, protoze to nebrzdi, a pak ze bezpecne funguji do 120... trosku se rozmysli, nez neco napises ale to je jedno, nechci se tady hadat o takovych vecech... [upravil dne 11.6.06 Vvitty] Citovat
Guest DD Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Pekny obrazky .. ja ve 406 1.8 16V vycvak nejakejch tacho 210 (Olomouc - Hranice za tunelem, z mirneho kopce), ale kde ty casy (a fotky) jsou, to vi jen muj odpadkovy kos . Jinak v GTI-6 jsem jel asi tak 5 vterin 200, vic se mi nejak nechtelo, v Audi asi 205 (celou cestu Jihlava - Praha v pondeli dopoledne, velmi rychly presun diky nulovemu provozu) a v RS jezdim do 180 kvuli rozumne vyssi spotrebe :D (rozumej kolem 15 litru), jinak jsem dal tacho 220, kdyz jsme porovnavali RS versus novy ST. Jinak nejak u zadnyho auta nemam touhu pokouset maximalku. Ad odchylky .. treba takovej chipovanej Passat 1.8T jel tacho 215 a GPS rikala 204 km/h . [upravil dne 11/6/2006 DD] Citovat
Medvěd Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: posero to Vvitty : myslim si ze vetsi nebezpeci sou ty co litaj po dalnici 200 a vic odboci vlevo jeden pomalej a je hotovo a on taky nemuze za to ze jede jenom 130:myslim ale to je nazor kazdyho uz sem si vsim ze je tady spousta lidi ktery nedelaji chyby:roker [upravil dne 11/6/2006 posero [upravil dne 11/6/2006 posero] No chvála bohu to neni názor každýho. Někteří lidi narozdíl od tebe maji mozek a někdy ho i použijou. Taky jezdíme občas po dálnici 130. Z takovejch divnejch řečí, mě chytaj deprese... tolik hlouposti najednou fakt nesnesu. No musím s Vectorem souhlasit, z těch příspěvků, které jsem si měl tu čest během weekendu přečíst a kde přispívá nováček s příznačným Nickem \"Posero\" mě připadá, že tento člověk má hlavu na krku jen jako dekl, aby mu nepršelo do vnitřností. Je mi líto, že i taková individua můžeme potkat na silnici a připojuju se k Vvittyho přání, jezdit vždy dost daleko od Tebe a Tvého křápu. Doufám, že pro Tebe spadám do skupinky \"připosranců\", ale já se mám rád a chci, aby i lidi kolem mě jezdili v autech, která nemusí nutně jezdit 190, ale naopak musí vždy brzdit a zatáčet - aby za jejich volanty seděli zodpovědní lidi, to už je asi přání z říše sci - fi. Citovat
Vvitty Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: DD Pekny obrazky .. ja ve 406 1.8 16V vycvak nejakejch tacho 210, ale kde ty casy (a fotky) jsou, to vi jen muj odpadkovy kos . Jinak v GTI-6 jsem jel 200, vic se mi nejak nechtelo, v Audi asi 205 (celou cestu Jihlava - Praha v pondeli dopoledne, velmi rychla cesta) a v RS jezdim do 180 kvuli rozumne vyssi spotrebe :D (rozumej kolem 15 litru), jinak jsem dal asi tacho .. 220. Dluzno dodat, ze treba takovej chipovanej Passat 1.8T jel tacho 215 a GPS rikala 204 km/h . Ta GTI-6 zvladne jeste o neco vic overeno na jedne nemecke dalnici. a podle udaju z GPS pri 200 promeruje o 5km/h na tech 17\". Citovat
Guest DD Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: DD Pekny obrazky .. ja ve 406 1.8 16V vycvak nejakejch tacho 210, ale kde ty casy (a fotky) jsou, to vi jen muj odpadkovy kos . Jinak v GTI-6 jsem jel 200, vic se mi nejak nechtelo, v Audi asi 205 (celou cestu Jihlava - Praha v pondeli dopoledne, velmi rychla cesta) a v RS jezdim do 180 kvuli rozumne vyssi spotrebe :D (rozumej kolem 15 litru), jinak jsem dal asi tacho .. 220. Dluzno dodat, ze treba takovej chipovanej Passat 1.8T jel tacho 215 a GPS rikala 204 km/h . Ta GTI-6 zvladne jeste o neco vic overeno na jedne nemecke dalnici. a podle udaju z GPS pri 200 promeruje o 5km/h na tech 17\". Ja vim, ze jo .. tehdy jsem to zkousel kolem desaty vecer na D1 smerem na Jihlavu hlavne kvuli tomu, abych vedel, jak rychle se na tech 200 z nejakejch 140ti dostane. Jak jsem psal, nemam nutkani jezdit porad na plnej plyn . Citovat
Guest DD Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: posero nevis jak jezdim=nevis o cem mluvis umeni je pocitat s nepredvidatelnym jel sem necelejch 160 po silnici ktera je slepa a jezdil sem tam a zpatky tudiz vim ze tam nic neni narozdil od dalnice mimo spicku kde treba potkas nadmernej naklad [upravil dne 11/6/2006 posero] Sorry, ale pokud ti nebrzdi zadni naprava, tak mas totalne nevyvazeny auto, ktery pri prudkym manevru zabori cumak do silnice a zadek mu poleti tam, kam mu gravitace a setrvacnost prikaze. A je jedno, jestli jedes 50 nebo 150. Pojedes klido 140 po dalnici, vlitne ti tam metr pred tebou auto v 90ti, dupnes na brzdy a budete v prdeli oba dva, plus dalsich par za vami, kteri nebudou vedet, kam se driv vrtnout, protoze tvoje auto zacne zmatkovat. Pak bude zablokovana dalnice, zachranka, zraneni atd. Ne, tebe opravdu na silnici potkat nechci. Mam za to, ze vlastnictvi auta je mimo radosti hlavne o zodpovednosti. A neni to zodpovednost jen za tebe a auto, ale zaroven i vuci ostatnim na silnici. Toho docilis tak, ze ridis zodpovedne a hlavne mas auto v provozuschopnem stavu! Brzdy, gumy a tlumice jsou zaklad vseho a pokud ti nebrzdi zadek, jsi s odpustenim hovado, kdyz se s tim poustis na silnici (stejne jako vsechna ta individua s podobnymi vraky). A argumentovat spotrebou, to je fakt k smichu. Nemas na opravu brzd a jezdis na spotrebu. To je hnus, velebnosti! Volna zadni naprava znamena, ze normalni rozdeleni brzdnyho ucinku (mam za to, ze je to 75:25 predek:zadek) preroste ve 100 na predek a pokud mas jen trochu jety tlumice, potes koste . Citovat
Vvitty Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: DD Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: DD Pekny obrazky .. ja ve 406 1.8 16V vycvak nejakejch tacho 210, ale kde ty casy (a fotky) jsou, to vi jen muj odpadkovy kos . Jinak v GTI-6 jsem jel 200, vic se mi nejak nechtelo, v Audi asi 205 (celou cestu Jihlava - Praha v pondeli dopoledne, velmi rychla cesta) a v RS jezdim do 180 kvuli rozumne vyssi spotrebe :D (rozumej kolem 15 litru), jinak jsem dal asi tacho .. 220. Dluzno dodat, ze treba takovej chipovanej Passat 1.8T jel tacho 215 a GPS rikala 204 km/h . Ta GTI-6 zvladne jeste o neco vic overeno na jedne nemecke dalnici. a podle udaju z GPS pri 200 promeruje o 5km/h na tech 17\". Ja vim, ze jo .. tehdy jsem to zkousel kolem desaty vecer na D1 smerem na Jihlavu hlavne kvuli tomu, abych vedel, jak rychle se na tech 200 z nejakejch 140ti dostane. Jak jsem psal, nemam nutkani jezdit porad na plnej plyn . no ja se snazil co nejdrive uhnout tomu panovi za mnou, ktereho jsem evidentne brzdil no a kolega mel zrovna v ruce GPS tohle se stejne neda zkouset moc casto, nejsou podminky ani nalada. za rozumnou cestovni rychlost na ceskych dalnicich povazuju neco kolem 140... zalezi na podminkach. Citovat
Guest DD Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: posero nevis jak jezdim=nevis o cem mluvis umeni je pocitat s nepredvidatelnym jel sem necelejch 160 po silnici ktera je slepa a jezdil sem tam a zpatky tudiz vim ze tam nic neni narozdil od dalnice mimo spicku kde treba potkas nadmernej naklad [upravil dne 11/6/2006 posero] Mimochodem - zkousels nekdy s tim svym vrakem nouzovy brzdeni? Tj. zadupnout brzdovej pedal do podlahy co to de treba ve 110ti??? Zkus to nekdy na prazdny silnici s tou jednou napravou, jsem zvedavej, co se dozvis .. Btw: ja brzdim ze 160ti presne 4 vteriny (odpovida presne tovarni specifikaci) a modrinu od pasu mam na hrudniku jeste 4 dny potom .. Citovat
Kurt Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Přijde mi, že tady děláte z housenky ještě větší housenku. \"Posero\" se prostě chtěl pochlubit - zvýšit ego - vytáhnou triko - praštit se do prsou - ... Ty příspěvky, které tady rozesévá o ničem jiném nejsou (najděte si ten o utěsnění výfukového potrubí vazelínou, ten je obzvláště vypečený). Jednou napíše o tom, jestli Mi 16 porazí Clio, podruhé zase o tom, že jel 160 a aby tomu dodal vážnost, tak si k tomu přimyslí, že mu nebrzdí zadek. A všichni mu na to skočí. Byl jsem taky takový - když mi bylo tak 8, tak jsem se vytahoval, že jsem jel na bráchově kole (mám staršího bráchu, měl \"dospělácký\" kolo). A když mě neobdivovali dostatečně, tak jsem si k tomu něco přimyslel, a dodal jsem: \"a bez držení\". \"Posero\" to dělá stejně. Citovat
Guest DD Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: Kurt Přijde mi, že tady děláte z housenky ještě větší housenku. \"Posero\" se prostě chtěl pochlubit - zvýšit ego - vytáhnou triko - praštit se do prsou - ... Ty příspěvky, které tady rozesévá o ničem jiném nejsou (najděte si ten o utěsnění výfukového potrubí vazelínou, ten je obzvláště vypečený). Jednou napíše o tom, jestli Mi 16 porazí Clio, podruhé zase o tom, že jel 160 a aby tomu dodal vážnost, tak si k tomu přimyslí, že mu nebrzdí zadek. A všichni mu na to skočí. Byl jsem taky takový - když mi bylo tak 8, tak jsem se vytahoval, že jsem jel na bráchově kole (mám staršího bráchu, měl \"dospělácký\" kolo). A když mě neobdivovali dostatečně, tak jsem si k tomu něco přimyslel, a dodal jsem: \"a bez držení\". \"Posero\" to dělá stejně. Citovat
Vvitty Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: Kurt Přijde mi, že tady děláte z housenky ještě větší housenku. \"Posero\" se prostě chtěl pochlubit - zvýšit ego - vytáhnou triko - praštit se do prsou - ... Ty příspěvky, které tady rozesévá o ničem jiném nejsou (najděte si ten o utěsnění výfukového potrubí vazelínou, ten je obzvláště vypečený). Jednou napíše o tom, jestli Mi 16 porazí Clio, podruhé zase o tom, že jel 160 a aby tomu dodal vážnost, tak si k tomu přimyslí, že mu nebrzdí zadek. A všichni mu na to skočí. Byl jsem taky takový - když mi bylo tak 8, tak jsem se vytahoval, že jsem jel na bráchově kole (mám staršího bráchu, měl \"dospělácký\" kolo). A když mě neobdivovali dostatečně, tak jsem si k tomu něco přimyslel, a dodal jsem: \"a bez držení\". \"Posero\" to dělá stejně. deset bodu Citovat
aka Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 kdybych si mela delat obrazek toho, jak kdo ridi, podle toho co pise, vim koho bych se bala i na nekolik kilometru a s kym bych naopak sedla bez jakychkoli obav do auta...vetsinou mi to vychazi... Citovat
Guest DD Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: posero jo jo najezdil sem s tim cca 150km z naseho mesta do vesnice vedle jen to nejnutnejsi po okresce kterou znam a jezdim tak abzch v zadnym pripade nikoho neohrozil tak si pls nech kazani na silnicich sou stokrat vetsi hovada.jestli mi ty brzdy chces cvaknout ok aspon usetrim vyplatu pro kterou si pujdu zitra.a podle me si frajer jestli jezdis vic jak kilo a brzdis treba v prudkych zatackach i s ABS ktery urcite je na focusu rs brzo poletis daleko a daleko takovejch uz sem videl fakt dost radoby zavodnici a tech lidi co zabili.podle me je proste lepsi jezdit opatrne s nebrzdici zadni napravou nez mit auto technicky v klidu a jezdit jako prase.nic ve zlym muj nazor [upravil dne 11/6/2006 posero] Nikdo ti ho taky nebere. Ale pred par prispevky jsi napsal, ze nejezdis vic jak 160, protoze nemas zkusenosti a nebrzdi ti zadni naprava. Pak zase neco o slepy dalnici a ted zase pises, ze jezdis jen v nejnutnejsich pripadech. Tak se v tom nevyznam. Mas vubec nejaky auto? A mas vubec ridicak? Jj, takovejch zavodniku jsem videl taky spousty, je to des, jak ty lidi dneska jezdi! [upravil dne 11/6/2006 DD] Citovat
vector Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: posero jo jo najezdil sem s tim cca 150km z naseho mesta do vesnice vedle jen to nejnutnejsi po okresce kterou znam a jezdim tak abzch v zadnym pripade nikoho neohrozil tak si pls nech kazani na silnicich sou stokrat vetsi hovada.jestli mi ty brzdy chces cvaknout ok aspon usetrim vyplatu pro kterou si pujdu zitra.a podle me si frajer jestli jezdis vic jak kilo a brzdis treba v prudkych zatackach i s ABS ktery urcite je na focusu rs brzo poletis daleko a daleko takovejch uz sem videl fakt dost radoby zavodnici a tech lidi co zabili.podle me je proste lepsi jezdit opatrne s nebrzdici zadni napravou nez mit auto technicky v klidu a jezdit jako prase.nic ve zlym muj nazor [upravil dne 11/6/2006 posero] A nebo taky jezdit opatrně v autě, který normálně brzdí. Na suchu v kilu do zatáčky? Proč by brzdil? Nech si to kázání pro někoho, kdo jezdí jako ty... Citovat
Béďa Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 muj dosavadni max cca 170 ale jeste by sla, nebylo kde :D Citovat
Guest DD Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: vector Na suchu v kilu do zatáčky? Proč by brzdil? Nech si to kázání pro někoho, kdo jezdí jako ty... Dneska je to tu sama dobra glosa :D Citovat
Kurt Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: DD Dneska je to tu sama dobra glosa :D Asi uděláme anketu o nejlepší hlášku měsíce - na to, že je teprve jedenáctýho, už máme materiálu až až! (vazelína, brždění do zatáčky, Gripeny,...) Citovat
Béďa Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 zda se mi to nebo \"posera\" maze vsechny sve predchozi prispevky a ne jen z teto mistnosti viz. Citovat
Guest DD Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: Béďa zda se mi to nebo \"posera\" maze vsechny sve predchozi prispevky a ne jen z teto mistnosti viz. Snad jsme ho proboha nevyplasili?? Citovat
Béďa Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Původně zaslal: DD Původně zaslal: Béďa zda se mi to nebo \"posera\" maze vsechny sve predchozi prispevky a ne jen z teto mistnosti viz. Snad jsme ho proboha nevyplasili?? uz to tak vypada:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.