Jiří 1224 Odesláno 7. červenec 2024 Odesláno 7. červenec 2024 Mám Peugeota 307 v benzínu rok výroby 2005 a při cestě mě to zničehonic spadlo do nouzaku přestalo to jet.zadna kontrolka se nerossvitila a pak už to nešlo i když startér po otočení klíčkem točil a nechtělo to naskočit.neslo ani zatáhnout okno u ridice když baterka byla celkem v pohode Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. červenec 2024 Odesláno 7. červenec 2024 Nevíme motor. A z tohohle popisu těžko říct. Mohly skočit rozvody, odejít vstřik,altik,baterka... Bsi... Citovat
Jiří 1224 Odesláno 7. červenec 2024 Autor Odesláno 7. červenec 2024 Ono to auto celou dobu se chovalo normálně a žádná předzvěst že by se něco dělo v motoru. Zkrátka to přestalo jet šlo to z výkonu a pak už jsem zůstal stát. Citovat
PaKr Odesláno 7. červenec 2024 Odesláno 7. červenec 2024 @Jiří 1224 takže 1.6 16V 80kW ozn. NFU ? Zkusil bych tipnout čerpadlo v nádrži. Okno pak nešlo zatáhnout, protože eco mód... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. červenec 2024 Odesláno 7. červenec 2024 NFU 3 je kod peugeotu N bude kod typu kaorserie Citovat
PaKr Odesláno 7. červenec 2024 Odesláno 7. červenec 2024 @Havlicek.Lukas máš tam překlep E je typ karoserie @Jiří 1224 pokud nemáš možnost diagnostiky ( buď origo nebo čínský klon ), tak bych zkusil sundat čepičku ( pokud je ) nebo odpojit tu hadici nad ní. A druhý člověk ať startuje. Ještě možná nějakou malou sklinku nebo flašku do které budeš chytat případný benzín. V diagnostice se to čerpadlo dá samostatně otestovat. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. červenec 2024 Odesláno 7. červenec 2024 (upraveno) jo ja poskocil o jedno cislo ja mam totiz VF7 LC 9HZ takze 3E je vlastne 307 kombi Upraveno 7. červenec 2024 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Jiří 1224 Odesláno 7. červenec 2024 Autor Odesláno 7. červenec 2024 Ano je to kombi ale přesto to bude muset jít na diagnostiku. Bez toho se člověk nepohne. Může to mít milion příčin . PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 7. červenec 2024 Odesláno 7. červenec 2024 No ještě možná čidlo otáček kliky. Pak dej vědět čím to bylo. Je fakt, že diagnostika je v podstatě dneska základ, bez toho je to jenom tipovačka. Citovat
Jiří 1224 Odesláno 7. červenec 2024 Autor Odesláno 7. červenec 2024 (upraveno) Jj to dám vědět co s tím bylo. Ale snad to nebude nějaká hrůza cenová . Stačil mě odtah to se mě protáčely panenky v dnešní dobe Ale nejde mě do hlavy že to přišlo jen tak z čistého nebe ani kontrolka žádné klepání v motoru nebo na budíku v otackach Upraveno 7. červenec 2024 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. červenec 2024 Odesláno 7. červenec 2024 Tak jestli jde palivo zjistíš i bez diag. A nefunkční palivovou pumpu auto žádnou kontrolou neoznámí. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.