Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sklo LP zrcátka

kingbacker

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den/ahoj,

sháním sklo LP zrcátka na 807, 2012, podle VIN/OEM nepasuje, je trochu menší. Co jsem hledal všude možně, všechna zrcátka vypadají podlouhlejší a mají sklo nižší. Obepsal jsem pár vrakovišť, ale je to bída. Auto máme z bazaru, není mně známo, že by někdo měnil zrcátka za jiná. Nemáte prosím někdo tip, kde sehnat nejlépe samotné sklo, případně celek? Cestou do Chorvatska jsem zkusil vrakoviště v Maďarsku, tam mají jen ta menší zrcátka, samotné sklo ani má třetí pokus nepasuje a už mne vrátili peníze....díky a ať se daří 

IMG20240705135220.jpg

IMG20240705141126.jpg

IMG20240705141120.jpg

Odesláno

Díky za tip, ale to právě není ono. Jak byl 2009 facelift, zrcátko se zvětšilo. Takže mám předjednán vrakáč, a bude se zkoušet.....

V 5. 7. 2024 at 21:03, Pe.Tr napsal:

a mas ho jen praskle nobo ho nemas vubec ? pokud ho mas tak ho vycvakni a dej sem fotku zezadu vsech napisu a cisel.

Zrcátko popraskalo celé, většina plochy ale zůstala. Nacvakl jsem zpět a jelo se dál. Při letmém dotyku odpadají další kousky a tak nechci mimo domov riskovat při sundání absolutní ztrátu. Až se vrátíme z dovolené, zkusím doma vycvaknout a podívám se. Spolujezdcovu stranu nechci zkoušet z podobného důvodu. Popraská uchycení a bude ještě větší šlamastyka 

Odesláno

To je právě ta nižší, tedy že zběžných obrázků. Současně zrcátko má směrem ke sklu po celém obvodu cca 1cm pruh z nelakovaného plastu, co je ke zbytku jen nacvaknut. Doma nezbyde než vyloupnout a zkoumat....pokud to cestou od moře nevypadne samo. Každopádně díky za tip, já už prošel snad celý.internet 😌

Odesláno

A můžeš sem teda prosím hodit fotku i z té strany zrcátka? Těch OEM čísel je u 807 několik, tak se to bude lépe hledat :myslim 

Odesláno

V místních autodilech jsem vyzkoušel dle VIN/OEM tři typy zrcátek, přičemž podobnost spíše klesala. Pak mne vrátili peníze a řekli, ať si zajedu do Peugeotu, že to jsou určitě jiná zrcátka než z výroby....

IMG20240705184926.jpg

Odesláno

Zkusím ještě vrakoviště, holt kus od kusu. Jednu 807 s pravděpodobně stejným zrcátkem jsem viděl, i stejná lišta kufru 5.dveří. jak byl 2009 facelift, celé se to podelalo. A pak ještě nějaké změny 2012, tak to tím možná úplně zazdily. A že by někdo vyměnil obě zrcátka?

Co vypadá stejně, má i stejná čísla, je toto 

https://allegrolokalnie.pl/oferta/lusterko-elektryczne-lewe-peugeot-807 

Ale s mým štěstím to přijde a zjistím to samé. Nebo tam holt dám to menší...lepší menší celé, než velké prasklé. Tedy pokud odpovídají plasty, které jistě také raději změnili...

Odesláno

Tak jsem sundal sklo a zezadu je toto....minimálně mně to úplně nepomohlo v hledáni, ale pomůže to alespoň v.pokusu vymlátit sklo a nalepit nove....horší to nebude

A ani za svět se mně nedaří nahrát tu fotku obráceně 😌IMG20240712123842.thumb.jpg.19a33afc31f55cf40f77ea4ed3de08b6.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...