MJSytic Odesláno 9. červen 2006 Odesláno 9. červen 2006 Tak jsem včera zajel na konzultaci a případnou výměnu výfuku. Na Proseku to mám po cestě z práce, takže ... 1) Příjezd-objednání: Provozní dobu mají do 17hod. Přijel jsem asi v 16.30 a už jsem se bál, že budou mít nějaký připomínky, že jedu pozdě. Naopak! Vše v naprostý pohodě. Hned, jak jsem přišel na řadu se mi věnovali. 2) Kontrola stavu výfuku – zdarma: S péčkem se najelo na zvedák a šli jsme to společně womrknout. Koncovej tlumič – „je v háji“ (souhlas, byl fakt už asi měsíc po smrti) Střední díl – „už byl vařenej a nastavovanej.“ „Je dost orezlej a neodhadnu tloušťku.“(drželo to jen silou vůle) „Doporučuju výměnu obou dílů“ Férový jednání na rovinu – tak to mám rád! 3) Výměna: Kalkulace ceny dílů byla otázkou jedný minuty a odhadovaný čas výměny byl cca do 30minut. Byl jsem příjemně překvapen, že mi to zařídí hned, když už je 16.45! Tak jsem šel do čekárny, ze který je krásně vidět na dílnu, takže máte svýho miláčka pořád pod kontrolou. Nečekal jsem ani 20minut a vše bylo v pořádku vyměněno. Pán mi ještě nahlásil, že katalyzátor vypadá dobře a měl by ještě dlouho sloužit. 4) Platba: Během výměny mi paní (slečna?)z recepce připravila podklady pro platbu, takže už žádný zdržování. Jen jsem to zatáhnul a spokojeně odjel. Takže celkové shrnutí: Pohodový, férový a hlavně rychlý jednání s minimem zbytečností. Není potřeba se objednávat a nemusíte se bát, co vám s autem během výměny provádějí – je na něj krásně vidět celou dobu:super. Celková kalkulace: Střední díl: 1638Kč Koncový díl: 1901Kč 2 x spona: 272Kč Práce 365Kč No a úplně na konec ještě dva takové nedostatky, aby to nebylo jen samá chvála. 1. vůbec se mě neptali, jakou tam chci značku dílů. V papírech jsou jen čísla. Doma jsem pak zjistil, když jsem ležel pod autem, že je to obojí Walker (Texas Ranger?). Mě osobně je to fuk (2 roky záruka na to je, takže …), ale když bude chtít někdo např. Bosal, tak si asi musí říct – nevím. 2. Měl jsem na starým tlumiči takovou chromovanou koncovku. Při sundavání (vše sundavají autogenem – spony uříznou a dávají nový) mi do ní udělali díru cca0.5cm:(. Sice to nemá na funkci vliv a není to ani vidět, ale je to takový malý nedostatek. Citovat
Driver Odesláno 11. červen 2006 Odesláno 11. červen 2006 Nechával jsem na starý 306 u nich taky měnit výfuk a byl jsem také spokojen. Výměna komplet výfuku (koncový tlumič jsem si přivezl sám, protože jsem původně myslel že mi bude stačit vyměnit jenom ten poslední díl) a dali mi na výběr i značku, Walker a potom myslím Bosal. A jak říkáš, měli to hotové za chvilku a ještě jsem se mohl dívat co s tím provádějí. Citovat
Muke_Gti Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Nechával jsem si u nich měnit víc věcí, i brzdy, výměna pneu apod, všechno celkem v pohodě, výhoda je fakt to že se člověk nemusí objednávat. Ceny jsou v normálu. Naposled mi dělali na 206tou laďák, posílal jsem jim maila ať mi udělaj nějaký cenový kalkulace, odepsali mi do druhýho dne, a hlavně, při objednání přes mail platí 10 procent sleva (já u nich teda mám i normálně tu jejich slevovou kartičku) na vybrané díly, a nad 6000 práce na výfuku zdarma. Tak sem si tam nechal dát polskej Ulter sport, je na to 2 roky záruka a Remus byl hrozně drahej. Komplet sem platil 7300 a měnili přední díl, místo katu rezonátor, střední díl, a zadní koncovej laděnej Ulter. Měli to hotový za 30 minut, po celou dobu sem na to koukal, fakt dobrý. Slečna na recepci velmi příjemná :-) Citovat
Nerina Odesláno 10. červenec 2006 Odesláno 10. červenec 2006 Teda pánové, a to vám neudělali ani kafe? Já když tam nechávala měnit výfuk, tak vše jak popisujete, ale ještě mi naservírovali i kafe:P:super Bylo to ale tuším v Malešicích, před lety, než se stěhovali na Prosek. Citovat
aka Odesláno 10. červenec 2006 Odesláno 10. červenec 2006 Původně zaslal: Nerina Teda pánové, a to vám neudělali ani kafe? Já když tam nechávala měnit výfuk, tak vše jak popisujete, ale ještě mi naservírovali i kafe:P:super Bylo to ale tuším v Malešicích, před lety, než se stěhovali na Prosek. nooo...asi je holt nekdo puvabnejsi:aut:aut:D:D Citovat
Hadra Odesláno 24. srpen 2006 Odesláno 24. srpen 2006 Dneska jsem byl v Olmiku. Po opravách doma jsem se už na to vykašlal a zajel pro novej výfuk. Výměna asi 3/4 hodky, dělali novou přírubu na katu, novej střední díl + spony + gumy. Cena 2240 Kč s DPH. A dostal jsem 25% slevu, páč jsem si mailoval se Spei Praha, kde mi udelali nabídku a řekli ať předložím mail při objednávce. Takže mám bosal, kterej stál 1800 za cenu Walkera ( 1300 ). Super práce...jsem spokojen. Teď už jen zadní díl. Dobrý na nich je, že ti ten výfuk za 500 Kč opraví ( když nemáš prachy na novej ) a když se ti do 3 měsíců rozsype a budeš chtít novej, tak ti 500 Kč zase vrátí. Citovat
Petav Odesláno 25. srpen 2006 Odesláno 25. srpen 2006 Paráda:mrk, aspoň vím, kam příště. Když mi loni dělali poslední díl v Horních Počernicích, tak mě to stálo přes 3.000,- K. Asi na tom nic nemění, že se mi večer koncovka ulomila a v půl 11, jsem jel domu Citovat
Semafor Odesláno 10. září 2006 Odesláno 10. září 2006 Tak taky pridam svoji zkusenost s timto servisem. Puvodne jsem tam jel pouze na vymenu vlnovce (pletence), ale po zvednuti auta jsme se s prijmacim technikem domluvili jeste na vymene stredniho a koncoveho dilu, uriznuti a znovu navareni katalizatoru. Ten katalizator jsem nechaval menit mesic predtim u firmy Carmen a neskutecne prasacky to privarili. Bez redukcnich trubek a prisernej svar. Bylo mi receno ve dvou servisech, ze takhle by to neproslo STK ani omylem. Vzhledem k tomu, ze se jednalo o vetsi praci, tak jsme se dohodli, ze si auto vyzvednu druhy den rano. Jeste jsem je poprosil aby mi vymenili palivovy filtr, kdyz uz to budou mit na heveru. Druhy den rano jsem prijel a bylo mi receno, ze nestihli vymenit palivovej filtr abych chvilicku pockal, ze to hned bude. Po pul hodince, uz trochu nervozni (spechal jsem), jsem se sel podivat coze tam s tim filtrem tak dlouho delaj. Auto nestalo na ty dilne kam je videt z cekarny, ale na dilne bokem. Kdyz jsem prisel k autu nasel jsem v nem manika ve spinavejch monterkach a s jeste spinavejsima rukama se mi hrabal za zadnima sedackama a hledal filtr Hned jsem mu rekl at se na to vykasle, ze si to vymenim sam, kdyz nevi kde to je. Auto bylo tyden predtim na kompletnim tepovani calouneni a tapecirunku kterej ma svetle bezovou barvu a po zasahu tohoto mechanika tam vzniklo nekolik fleku a mastnejch smouh. Jinak prace na vyfuku byla odvedena perfektne a platil jsem za stredni a koncovy dil, vlnovec a opravu navareni katalizatoru 10700,- Toho, ze jsem si jentak mimodek chtel nachat vymenit palivovej filtr abych se nemusel valet pod autem jsem docela litoval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.