oddie Odesláno 5. červen 2024 Odesláno 5. červen 2024 Že to bude jediná vada na kráse, o tom velmi pochybuji, ale uvidíme za (delší) čas, zda z toho skutečně nakonec bude zmiňovaný "mazlík", kterým se pak zakladatel vlákna pochlubí, nebo jestli téma i auto zmizí v propadlišti dějin... V drtivé většině případů podobných dotazů to ale bývá ten druhý případ. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2024 Odesláno 5. červen 2024 já prostě počítám jinak, za pár šupů to oblepím, stříknu sprejem a pošlu za 30 ?? do pryč, těch 20-30 do servisu dávat nebudu a půjčím si něco od rodičů (třeba--zpravidla jsem nevrátil všecko ) a koupím si třeba tohle--nijak jsem to auto neproklepával, jen se podíval na bazary..., no a pak jezdím 10 let s obvyklýma investicema jako každý jiný https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/206/206666655 chce to jen se přestěhovat do státu Utah, kde pípu jsem utáh' (Nohavica) P607Olda ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 5. červen 2024 Odesláno 5. červen 2024 před 51 minutami, dracekvo napsal: Zase na druhou stranu. Pokud je to na tom voze jediná vada na kráse a předtím o něj bylo pečováno, tak proč do toho těch 30 nepustit? Hm, lak hezký, spodek celkem bez koroze, zachovalé udržované auto, podvozek bez vůlí, jediný problém díra ... anebo rozvoz pizzy několik let, pak stočit několik set... Chlapi probuďte se ze sna. Jak píše ozzy ten inzerát: je třeba začít na dobrém základě. Já jsem k tomu doplňoval: najít auto s jednou zásadní vadou (motor, převodovka) a to dát dohromady. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2024 Odesláno 5. červen 2024 tak ještě jinak--karosárna a lakovna je to nejdražší na autě, navíc málokdo si tohle udělá doma sám, a v dnešní době kdy je aut mraky, je kravina do tohohle cpát peníze joo, kdyby to byl Jaguar z roku 1952 tak to má smysl , ale totok ni P607Olda ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 5. červen 2024 Odesláno 5. červen 2024 @ozzy56 ..no, aut sice jsou mraky, ale jakych? I v kategorii 3-5 tiletych fleetovych ojetin v cenach od ctvrt do pul mega (podle kategorie) abys mel kristalovou kouli, talisman a idealne kamose bud u flotiloveho operatora nebo ve firme, kde si ty auta lizali..... abys mel insider info o servise a zachazeni.... a i tak je to sazka do loterie..... natoz kategorie 30 - 50 tycek, kde se auta odjezdi bez poradneho servisu az na dren a prodavaji se, az kdyz faaakt musi z baraku.... ...ja bych mel kazdej den dekovat Astaru Sheranovi a Velkemu spagetovemu monstru, ze jsem mel v zivote castecne kliku a castecne ze do ted nejsem liny studovat nove veci a i obcas chodit zase do skoly, ze jsem mel vetsinou bud rozumny auto za solidnich podminek z prace nebo si mohl kupovat novy..... Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2024 Odesláno 5. červen 2024 jsou a vždycky budou, třeba neskromně si myslím, že poslední 4 auta po mě byl super kup, taky byly z bazarů okamžitě pryč BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Mat fon Jarkovic Odesláno 11. červen 2024 Autor Odesláno 11. červen 2024 V 4. 6. 2024 at 16:41, PaKr napsal: A hele další malý velký náklaďák tak tu aspoň s takovým strojem nejsem sám předpokládám, že taky bez origo rádia a s 1.1 motorem Ještě taková perlička - prahy na 206 jsou dražší než na E39 Ahoj, ano bez origo radia ale 1,4. Měl ho dědula na ryby ale nestaral se i když byl jinak v garáži. Ten problémeček se zdál zprvu jako povrchová rez, ale jinak jsou prahy ok. Nestežuju si a jsem za nej rád. Jezdi jako ďábel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.