Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Že to bude jediná vada na kráse, o tom velmi pochybuji, ale uvidíme za (delší) čas, zda z toho skutečně nakonec bude zmiňovaný "mazlík", kterým se pak zakladatel vlákna pochlubí, nebo jestli téma i auto zmizí v propadlišti dějin... V drtivé většině případů podobných dotazů to ale bývá ten druhý případ.

Odesláno

já prostě počítám jinak, za pár šupů to oblepím, stříknu sprejem a pošlu za 30 ?? do pryč, těch 20-30 do servisu dávat nebudu a půjčím si něco od rodičů (třeba--zpravidla jsem nevrátil všecko :)) a koupím si třeba tohle--nijak jsem to auto neproklepával, jen se podíval na bazary..., no a pak jezdím 10 let s obvyklýma investicema jako každý jiný 😉  https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/206/206666655

chce to jen se přestěhovat do státu Utah, kde pípu jsem utáh'  😂 (Nohavica)

Odesláno
před 51 minutami, dracekvo napsal:

Zase na druhou stranu.

Pokud je to na tom voze jediná vada na kráse a předtím o něj bylo pečováno, tak proč do toho těch 30 nepustit?

Hm, lak hezký, spodek celkem bez koroze, zachovalé udržované auto, podvozek bez vůlí, jediný problém díra ...

anebo rozvoz pizzy několik let, pak stočit několik set...

Chlapi probuďte se ze sna.

Jak píše ozzy ten inzerát: je třeba začít na dobrém základě. Já jsem k tomu doplňoval: najít auto  s jednou zásadní vadou (motor, převodovka) a to dát dohromady.

Odesláno

tak ještě jinak--karosárna a lakovna je to nejdražší na autě, navíc málokdo si tohle udělá doma sám, a v dnešní době kdy je aut mraky, je kravina do tohohle cpát peníze

joo, kdyby to byl Jaguar z roku 1952 tak to má smysl 👍, ale totok ni

Odesláno

@ozzy56 ..no, aut sice jsou mraky, ale jakych? I v kategorii 3-5 tiletych fleetovych ojetin v cenach od ctvrt do pul mega (podle kategorie) abys mel kristalovou kouli, talisman a idealne kamose bud u flotiloveho operatora nebo ve firme, kde si ty auta lizali..... abys mel insider info o servise a zachazeni....   a i tak je to sazka do loterie.....    natoz  kategorie 30 - 50 tycek, kde se auta odjezdi bez poradneho servisu az na dren a prodavaji se, az kdyz faaakt musi z baraku....   

...ja bych mel kazdej den dekovat Astaru Sheranovi a Velkemu spagetovemu monstru, ze jsem mel v zivote castecne kliku a castecne ze do ted nejsem liny studovat nove veci a i obcas chodit zase do skoly, ze jsem mel vetsinou  bud rozumny auto za solidnich podminek z prace nebo si mohl kupovat novy..... 

Odesláno
V 4. 6. 2024 at 16:41, PaKr napsal:

A hele :mrk další malý velký náklaďák :mrk tak tu aspoň s takovým strojem nejsem sám :papa předpokládám, že taky bez origo rádia a s 1.1 motorem :)

Ještě taková perlička - prahy na 206 jsou dražší než na E39:nevim

Ahoj, ano bez origo radia ale 1,4. Měl ho dědula na ryby ale nestaral se i když byl jinak v garáži. Ten problémeček se zdál zprvu jako povrchová rez, ale jinak jsou prahy ok. Nestežuju si a jsem za nej rád. Jezdi jako ďábel 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...