Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Koupit 406 1.8 nebo 2.0  

1. 1. Koupit 406 1.8 nebo 2.0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tady nejde o závodění i extralíný TD umí jet 180, mě jde o akceleraci, pružnost motoru a sílu v určitých otáčkách. Taky už se chci trochu vyřádit :D

PS: na policajty s*eru, kupuju detektor radarů :aut

[upravil dne 8/6/06 Ajdamek]

Odesláno

asi bych se taky priklanel k nazoru vzit tu dvojku taky sem ju chtel ale nikde sem nesehnal,ale jak rikaji 1.8ckari,kdyz to budes drzet v otackach tak to ma dobrej zatah a rekl bych ze se to da tocit slusne,kdyz nekoho dojizdis a ten jede treba 70 a chces trochu rychleji predjet tak radim z 5ky na 3

Odesláno
Původně zaslal: Ajdamek

Tady nejde o závodění i extralíný TD umí jet 180, mě jde o akceleraci, pružnost motoru a sílu v určitých otáčkách. Taky už se chci trochu vyřádit :D

Hmm na ruční laserové ti je detektor tak trošku na ho*no :P

Jinak detektor ti je na prd i u normálních protože detekuje až radarové vlny, které se od tebe odrážej, spíš bys musel mít rušič radarových vln.

[upravil dne 9/6/06 Hym]

Odesláno

Mám 2,0l 16V (97kw) 1998.Je to naprosto idealní pro takhle velký auto.Je to pořádná loď, který když přiložíš pod kotel umí i 210 km/h.Dá se s ním i dravě hned od spodu,ale musíš počítat s tím, že si to zaplatíš.

Odesláno

Nechci ti zkazit radost, ale od 1. 7. 2006 je uzakonen zakaz pouzivani antiradaru a je za to docela velkej postih, pokud ti ho rovnou nezabavi. A navic maji policajti novy radary na mereni, ktery antiradar vubec nezjisti, a to zadnej ...

Odesláno
Původně zaslal: Petr X

Nechci ti zkazit radost, ale od 1. 7. 2006 je uzakonen zakaz pouzivani antiradaru a je za to docela velkej postih, pokud ti ho rovnou nezabavi. A navic maji policajti novy radary na mereni, ktery antiradar vubec nezjisti, a to zadnej ...

už se to tu řešilo...zakázaný jsou a budou pouze rušičky...detektorů můžeš mít v autě klidně dvacet...jo a rušiček vlastně taky, jenom ty už nesmíš použít

Odesláno
Původně zaslal: Hym

Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: komisar

Mám 1.8 16V sice poměrně krátkou dobu ale jsem zatím spokojen, myslím že to stačí, vzhledem k připravovanému bodovému systému, bych ani rychleji moc nejezdil. Tedy pokud nechcete jezdit bez papírů.

správná řeč chtěl jsem to napsat,ale byl bych asi za cvoka:D,ale je mi už přes 40 tak toho závodění jsem nechal mladším.Nerad bych daroval své orgány někomu,mám se rád a stačí mi že jsem pochoval svého syna před 7mi roky:(

Tady přece vůbec nejde o závodění ;) , ale jde o to, že když chci třeba konečně někoho předjet a šlápnu na to, tak aby to trochu jelo a nemusela mít strach, jestli stihnu předjížděcí manévr nebo ne..

Ale ona i ta 406 v 1,8 16V jede pokud se ji šlápne do střev a to mam Break. A jde o to jestli budu někoho předjíždět ve 120 km/h a nebo v 60 km/h. Ve 120 hold tu potřebu předjíždět nemám a v 60 je živý dostatečně.

Nalej tam N98 a budes i ve 120 predjizdet :D
Odesláno

mán 406 1,8 16V 85 kw už 6 měsíců a zatím nad míru spokojenej. myslel jsem si že auto na ten motor bude těšký, ale je to v pohodě předjíždět se s ním vcelku dá:papa:papa

Odesláno

406 2.0 16V 97kW a spokojenost. Pred pul rokem jsem do toho nechal nacpat Agere AG SGi plyn - jezdi to krasne...

2.0 bych volil spis kvuli vybave - malokdy se vidi 1.8 v plny palbe...

Odesláno

Hmm na ruční laserové ti je detektor tak trošku na ho*no :P

Jinak detektor ti je na prd i u normálních protože detekuje až radarové vlny, které se od tebe odrážej, spíš bys musel mít rušič radarových vln.

[upravil dne 9/6/06 Hym]

Kamarád ho má a varuje včas, už kolikrát mu ušetřil pokutu.

Není nad vlastní zkušenost :D

Odesláno

Jo jo, a nejlepší osobní zkušenost bude mít, až někoho sejme. Bude se mu to celej život vracet a bude mít tu chvíli před očima až do smrti...

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Jo jo, a nejlepší osobní zkušenost bude mít, až někoho sejme. Bude se mu to celej život vracet a bude mít tu chvíli před očima až do smrti...

Samozřejmě se musí přemejšlet, kde se může jet trochu rychleji. Když je na strakonický při příjezdu do Prahy trapná 80, tak to se fakt nedá :super

Odesláno

mam 1,8 16V 81 Kw a jsem spokojen , kdyz chces jezdit rychleji tak ho musis tocit, ale jinak pohoda. Kdyz koupiš 1,8 85 Kw tak ta je lepsi , jde lip do otacek a ma i mensi spotrebu .

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Já mám 2.0 benzín 97kW a jezdí to jako ďas. Teď už natrhnu prd... i tunigářům s trapnejma Golfama. Já jako čuně nejezdím, ale je fakt, že odpich to má. Zase to taky baští 10,5 l na 100 km. Zase před tím sem měl 405ku 1,6 benzín a ta mi pod 10,5 l nikdy nešla. Já už bych teď do ničeho jinýho nešel. Mám to v plný palbě a je to paráda.

Odesláno
Původně zaslal: kissarmy

Já mám 2.0 benzín 97kW a jezdí to jako ďas. Teď už natrhnu prd... i tunigářům s trapnejma Golfama. Já jako čuně nejezdím, ale je fakt, že odpich to má. Zase to taky baští 10,5 l na 100 km. Zase před tím sem měl 405ku 1,6 benzín a ta mi pod 10,5 l nikdy nešla. Já už bych teď do ničeho jinýho nešel. Mám to v plný palbě a je to paráda.

Cože??? 10,5???

Já mám 2.0 100kw a jezdím za 8.5 podle palubáku a to to nijak nešetřím. Jinak jsem taky spokojenej, ale ještě to nechám trochu načipovat :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...