mitre22 Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 (upraveno) Ahojte vedel by mi niekto poradiť? Už dlhšie si všímam že mám problém asi z "kostrou" najprv mi pri probléme zadneho svetla( svetlo nefungovalo)mechanik poradil pozrieť kostru svetlá a bola vypálena vymenil som svetlo a bolo všetko ok no teraz auto niekedy z času na čas nenastartuje (starter cvakne ale bez naštartovania) na druhý deň všetko ide ako má a znova mam problém aj zo svetlom. Neviem co by som mohol robiť aby som zistil kde je problém s kostrou. Ďakujem za odpoveď Upraveno 17. květen 2024 uživatelem mitre22 Citovat
Hafity Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 Oprav si číslo v názvu vlákna.... A zkontroluj hlavní "překostření" mezi karosérií a agregátem.... mitre22 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 No spíš to bude problem se starterem, u mě to došlo až tak že přestal točit uplně a pak spalil pojistku cívky, po vyměně za repasovaný už potom uplně OK. Ale koukni teda i na tu kostru na převodovce pod boxem sání. mitre22 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
jarokare Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 před 32 minutami, mitre22 napsal: znova mam problém aj zo svetlom Jestli si vyměnil jenom světlo a nechal tam ten vyhřátej pin , tak se to vypálilo znovu . Vždy je třeba řešit i piny v patici . Péťa, MJSytic, Charlie 607 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
mitre22 Odesláno 17. květen 2024 Autor Odesláno 17. květen 2024 (upraveno) V patici to bolo dobre pin bol vypáleny len na svetle .. mechanik mi odporučil vymeniť svetlo a všetko šlo dobre Upraveno 17. květen 2024 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
jarokare Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 Když se hřeje pin , myslíš , že konektor zůstane studenej ? Asi ne , ale jak myslíš ... Hafity a Péťa ohodnotil 2 Citovat
mitre22 Odesláno 17. květen 2024 Autor Odesláno 17. květen 2024 Ďakujem všetkým za pomoc zajtra skúsim kladivo a starter a ak nepomôže budem hľadať problém s kostrou... posledná varianta to zaviesť do servisu Citovat
mitre22 Odesláno 16. červenec 2024 Autor Odesláno 16. červenec 2024 (upraveno) Tak dopĺňam info vymenil som zásuvku na zadne svetlo lebo kostra už bola odpalena.. troska fuserina pomocou vagosvoriek ale zatiaľ všetko funguje a bez problémov:) Upraveno 16. červenec 2024 uživatelem pavelu96 Upraven formát vložení příspěvku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.