Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lambda sonda - cena nebo záměna

Recommended Posts

Odesláno

Chystám se v dohlednu měřit lambda-sondu osciloskopem a předpokládám že bude nefunkční.

Může někdo poradit kde se dá lambda sehnat levně? Co jsem viděl tak všude to bylo okolo 3700 za originál a 3000 za univerzální.

Nebo případně z jakýho jinýho auta by se dala použít, aby měla stejnej závit? Dráty a konektory už bych si upravil.

Je to na 405 1.9 z roku 1988, motor XU9J1 DFZ, je to ten s katalizátorem.

Díky.

:papa

Odesláno

zkus se zeptat na auto.klucka.cz, něco jsem tam našel, ale nevím, na jaký to je motor

106,205,306,309,405,406,605,806,BOXER,PARTNER (Popis: 4 dráty , ) 2066,- vč. DPH

Odesláno
Původně zaslal: Fx

zkus se zeptat na auto.klucka.cz, něco jsem tam našel, ale nevím, na jaký to je motor

106,205,306,309,405,406,605,806,BOXER,PARTNER (Popis: 4 dráty , ) 2066,- vč. DPH

Díky, zeptám se. :)

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

no hele mel bys to urcite objednat na Peugeota a lepší by bylo přimo na ten typ motoru,protoze je tam rozdil v počtu vodiču,a vystupnich hodnot,,no cena tak klolem 2000-2500 cca:papa

Obávám se že originál bude eště dražší než těch 3500, kterých stojí v internetových obchodech.

Nicméně na auto.klucka.cz mi nabídli univerzální sondu Meat-Doria, která by měla podle katalogu jít do všech typů motoru 405 a je za 1856Kč ! Myslim že do toho pudu.

Odesláno

Jo proč ne,když se to bude hodit tak je to lepší kopit levnejší než kupovat drahou bosch lamdu.Nekdo tvrdi že značkova vydrží dýl,ale tady v tom připade je to už trochu putna ne?Ta neorigoš 10let určite vydrží a kdo vi co bude za 10let s tvim autem??:PTeda takhle já osobně bych asi koupil origoš,protože ja osobně se budu snažit mýt to auti co nejdýl a pak by se me nechtelo tuhle zalezitost řesit....;)

ps:ješte že mám karburátor.....:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

Jo proč ne,když se to bude hodit tak je to lepší kopit levnejší než kupovat drahou bosch lamdu.Nekdo tvrdi že značkova vydrží dýl,ale tady v tom připade je to už trochu putna ne?Ta neorigoš 10let určite vydrží a kdo vi co bude za 10let s tvim autem??:PTeda takhle já osobně bych asi koupil origoš,protože ja osobně se budu snažit mýt to auti co nejdýl a pak by se me nechtelo tuhle zalezitost řesit....;)

ps:ješte že mám karburátor.....:D:papa

:D Ne, fakt nepočítám s tim, že by moje auto vydrželo ještě 10 let, nebo pokud jo, tak já ho v tý době už snad mít nebudu. :D

Odesláno

nevim jakou tam máš, ale jestli je 4drátová, tak ti tam pujde i z felicie, já tam měl i audi a ted zkoušim z fiata tipo sice je 3drátová ale fachá, jde o to aby byla 1Voltová.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...