Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zásterky mám na aute od začiatku. Najmä tie predné podľa mňa chránia prahy pred poškodením kamienkami. Ale pozor, hoci sú original Peugeot mierne poškodzujú lak v mieste kontaktu s blatníkom a nárazníkom. Majú ostré hrany.

Odesláno

Jestli mohu ještě ale poradit, tak před montáží to chce vyplnit montážní pěnou, protože ta zástěrka je dutá a má sice odtok, ale v zimě se většinou zanese zamrzne a ucpe, pak se tam dostane sůl, sníh, voda a už je to jen krok k tomu aby upadla.....:P

Odesláno
Původně zaslal: Lucifer

Zásterky mám na aute od začiatku. Najmä tie predné podľa mňa chránia prahy pred poškodením kamienkami. Ale pozor, hoci sú original Peugeot mierne poškodzujú lak v mieste kontaktu s blatníkom a nárazníkom. Majú ostré hrany.

tak neviem, ja mam 3 rocnu 307 a nemam ani jeden skrabanec na prahoch...na 206 som dokupoval aj predne aj zadne a pri -20 mi naviaty sneh a lad medzi podbehom a kolesom odlomil zasterku :nevim

Odesláno

Ja som si tam zasterky dohadzoval pred zimou. Bal som sa ako znesu ten naval snehu, ale obstali dobre. Jedine, co sa stalo je, ze ako su prisrobovane o vnutorny plastovy podbeh, navalom snehu ho vytiahli spoza blatnika - blatnik prekryva podbeh asi 5-7 mm. Stalo sa to iba na jednej strane. Ale sroby sa nevytrhli, takze su dimenzovane dostatocne. A to zasterky dostavali celu zimu poriadne nadrzku. :roker

Co sa tyka dizajnu, mne sa velmi pacia, ked je kara umyta, plasty paradne nasilikonovane, tak mozes na tom oci nechat! Podotykam, nemam lakovane listy, su origos cierne. :super

Odesláno

Souhlas s Bergerem

Mám černé lišty a černé zástěrky na červené metalíze když je vše navoskované a nasilikonované

vypadá celé auto dost dobře.

Naopak nesnesu před sebou auta co zástěrky nemají potom to moje už totiž naleštěné není.:xvul

Odesláno
Původně zaslal: Smolik

Souhlas s Bergerem

Mám černé lišty a černé zástěrky na červené metalíze když je vše navoskované a nasilikonované

vypadá celé auto dost dobře.

Naopak nesnesu před sebou auta co zástěrky nemají potom to moje už totiž naleštěné není.:xvul

:super

Odesláno

ja mam listy origos vo farbe, takze cierne zasterky ee :D videl som aj laknute vo farbe a bolo to este strasnejsie. a najstrasnejsie co som videl je ta telekomunikacna modra farba na 307, cierne listy a k tomu cierne klucky, zrkadla a najma genialne cierne madlo na kufri, fuuuj :grr som dnes jedno take predbiehal a ani to nevyzeralo ako pekna 307 ale nejaky Pezotacky Junior :P

Odesláno

no, sak telekomunisticka modra je najhnusnejsia na svete :D

Mam cierne zrkadla, cierne klucky, cierne madlo, cierne listy na dverach a naraznikoch a cierne zasterky, zbytok je cerveny - a mojej predstave o krase to vyhovuje :papa

Odesláno
Původně zaslal: HOFA

Zvažuji pořízení zástěrek,tak se chci zeptat kdo je používá a jestli není někde k dispozici foto

díky.

Už se to někde řešilo. Podle mého:myslim mají význam jen vpředu (alespoň u 5tidvířka). V zimě se ale na ně nalepí sníh a ten svou vahou může působit neplechu. Já když jsem někam dojel, tak jsem nalepený sníh ukopl, aby to tam pak nepřimzlo.:D

• O 4 roky později...
Odesláno
Ja som si tam zasterky dohadzoval pred zimou. Bal som sa ako znesu ten naval snehu, ale obstali dobre. Jedine, co sa stalo je, ze ako su prisrobovane o vnutorny plastovy podbeh, navalom snehu ho vytiahli spoza blatnika - blatnik prekryva podbeh asi 5-7 mm. Stalo sa to iba na jednej strane. Ale sroby sa nevytrhli, takze su dimenzovane dostatocne. A to zasterky dostavali celu zimu poriadne nadrzku. :roker

Co sa tyka dizajnu, mne sa velmi pacia, ked je kara umyta, plasty paradne nasilikonovane, tak mozes na tom oci nechat! Podotykam, nemam lakovane listy, su origos cierne. :super

zdravím...

jak jsou ty přední zástěrky přichytlé? chci tam dát nějaký univerzály (předpokládal jsem přichycením do podběhu), ale pod tím podběhem je dutina, resp. jsem ho o cca1-2cm promáčkl...nevím,jestli to bude jen na tom podběhu samořezama držet :myslim

Odesláno

hele já měl origo zástěrky vpředu i vzadu a úplně na ho.no, vzadu se nato furt lepil sníh a musel jsem to čistit v předu zase byli nízko a protože byly z tvrdýho plastu tak když jsem někde najížděl třeba přes obrubník tak se vyrvaly, tak jsem dopředu pořídíl gumový univerzály. Padly tam dost dobře a přichycený jsou 3samořezkama, dvě jsem dal do okraje blatníku jak za ním drží podběh a třetí do podběhu,musel jsem ho zezadu přidržet když jsem to přidělával, jo a ještě jsem si předvrtal malý dirky

Odesláno

Ja mam len zadne,tak som auto uz kupil,ale ak mozem poradit tak si nedavaj zasterky.Uz sa mi 2x stalo ze som ich skoro utrhol pri zchadzani s chodnika.Su dost nizko. Zadny naraznik drzi zo spodu taka mala skrutka v mieste kde je rezarva a odtial som to uz vytrhol pri zchadzani z chodnika na cestu.(o obrubnik).

TO: smolik a berger-bol raz taky boom,ze zasterky sa nedavali od vyroby na auta preto aby sa dodrzovala vzdialenost medzi autami za dazda. To je vysvetlenie na to ze pred tebou iduce auto prska jak svina a ty sa radsej odtiahnes od neho,bud k voli tomu ze ta celeho zaserie alebo ze vlastne za nim nic nevidis.

Odesláno

za mňa určite áno,mám predné aj zadné, teraz v zime budem testovať ale myslím si že to je určite lepšie:papa mám ich klasika čierne origo Peugeot-kôli cene som skoro rozmýšľal že by som kúpil nejaké uni:blicismajlik:blicismajlik ale kupil som origo-- švagriná ich má tiež na Breaku a nemala problém

[upravil dne 3/6/11 20:24 Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...