Dave_k Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 YETTY Tak kdo dostane tučňáka vejš? :roker:roker Citovat
Kurt Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Dave_k YETTY Tak kdo dostane tučňáka vejš? :roker:roker ...já ti vůbec nerozumím:(... To je opravdu takový výkon kliknout na odkaz, který sem Dave_k dal? Nebo ti šlo o to vytvořit další nesmyslný příspěvek? Citovat
aka Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Dave_k YETTY Tak kdo dostane tučňáka vejš? :roker:roker ...já ti vůbec nerozumím:(... To je opravdu takový výkon kliknout na odkaz, který sem Dave_k dal? Nebo ti šlo o to vytvořit další nesmyslný příspěvek? né jen se ptám,co tím myslel...protože mu nerozumím ze to kdokoli jiny pochopil.......tak kolik? Citovat
Kurt Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Původně zaslal: aka ze to kdokoli jiny pochopil.......tak kolik? Zatím;) Citovat
aka Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: aka ze to kdokoli jiny pochopil.......tak kolik? Zatím;) tak to jsme na tom stejne ))uplne Citovat
Kurt Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Původně zaslal: aka tak to jsme na tom stejne ))uplne No vidíš, jak jsi šikovná! Už mám: Citovat
Péťa Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Když už jsme u toho - potřeboval bych nějaký pokřik \"Hop, hop, hop, kdo neskáče...\" v MP3 Nemáte to někdo? Citovat
Devilstorm306 Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Tak zatim nic moc... Ale pujdu přes 12 [upravil dne 4/6/06 Devilstorm306] Citovat
Tornado Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Tak asi zatim nejvyssi vysledek. Kdo da vic?! Citovat
Dave_k Odesláno 4. červen 2006 Autor Odesláno 4. červen 2006 Taky přidám svoji trošku do mlýna. Citovat
Tornado Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Ja se na to po tom mym vykonu vykaslal. Uz mi to pak vubec neslo. Citovat
Dave_k Odesláno 4. červen 2006 Autor Odesláno 4. červen 2006 Původně zaslal: aka dave: tos hral cele odpoledne a vecer? Jsi mě odhalila. Odpoledne ne ale nějakou chvíli jo. Citovat
Kurt Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: aka dave: tos hral cele odpoledne a vecer? Jsi mě odhalila. Odpoledne ne ale nějakou chvíli jo. Celý dva dny předtím, než sem dal odkaz! Citovat
Bohouš Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 uáááááááá :grr:grr.......málo rampouchůůůůů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Neon Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Dave, kdybych tě měl poruce, tak tě přiškrtim - jsem za poslední hoďku v práci nic neudělal:grr A to jsem měl takovýplány: najíst se apod....:D Ale dobrá hra - nebo jsem chytlavej na každou blbinu, těžko říct:myslim Citovat
Dave_k Odesláno 5. červen 2006 Autor Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: Neon Dave, kdybych tě měl poruce, tak tě přiškrtim - jsem za poslední hoďku v práci nic neudělal:grr A to jsem měl takovýplány: najíst se apod....:D Ale dobrá hra - nebo jsem chytlavej na každou blbinu, těžko říct:myslim Tak člověk se chce podělit o bezva věc a co mu je odplatou? Škrcení, na kole lámání apod. Příště si rozmyslím jestli se ještě o něco podělím. :D:D:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: Neon Dave, kdybych tě měl poruce, tak tě přiškrtim - jsem za poslední hoďku v práci nic neudělal:grr A to jsem měl takovýplány: najíst se apod....:D Ale dobrá hra - nebo jsem chytlavej na každou blbinu, těžko říct:myslim Máš to dělat, jako já. Já na ten odkaz ani neklik, neboť mi bylo jasný, že to je gamesa. Ty od dob Manic Minera nehraju :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.