Roman Bazi Odesláno 9. květen Odesláno 9. květen @Charlie 607 mohu se zeptat, jaký je posez v CC oproti SW? Můžeš mě prosím změřit vytaženou řidičovu sedačku až nahoru a výšku od podlahy u CC? Prosím. Citovat
Charlie 607 Odesláno 10. květen Autor Odesláno 10. květen Zítra ti to oměřím. Jako sedí se tam o dost níž než v SW. Já se svými 188cm mám sedačku až dole, abych se pohodlně vešel, ale zas mám rád víc zpřímenou polohu za volantem. Citovat
Charlie 607 Odesláno 11. květen Autor Odesláno 11. květen Když dám sedačku až nahoru, tak je cca 27cm od podlahy a ke stropu je od středu sedačky 83cm. Sedačka až dole je od podlahy 24cm. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno Středa v 18:59 Autor Odesláno Středa v 18:59 Dneska jsem se konečně dostal na to omrknout co se CCčku nelíbí (nechalo nás na cestě, tak domů přijelo na vleku). Po nastartování na baterce 12V, takže nedobíjí. Zítra přehodím altík z auta co mám na díly a frčíme dál. Nechápu proč to nemá klasickou kontrolku dobíjení. Minulý týden jsem náhodou našel v dovezeném autě pytlík s originál chromovýma krytkama na kolové šrouby, tak jsem je tam nacvakal a hned to zas vypadá líp. A musím pořešit jedno zadní světlo. Při koupi auta byli odlepené kryty světel, tak jsem je zalepil a špatná volba lepidla - kryt totálně rozpraskal. Takže koupím nový kryt a dám si to znova. Citovat
Charlie 607 Odesláno Pátek v 20:30 Autor Odesláno Pátek v 20:30 Operace se zdařila, akorát jsem přišel od auta. Altík vyměněn a zas dobíjíme. Měnit ho jen z vrchu je trošku na vykloubení rukou a kreativní nářadí, ale povedlo se. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno Sobota v 06:57 Odesláno Sobota v 06:57 Čoveče u RFN to bylo celkem na pohodu. A to tam překáželo ještě sekundární čerpadlo. Citovat
Charlie 607 Odesláno Sobota v 09:15 Autor Odesláno Sobota v 09:15 No nejhorší byl pravej spodní šroub (z pohledu mechanika). Ruka moc nejde prostrčit mezi chladičem a kolektorem sání. Nasadit tam ořech na prodloužení taky moc nejde, páč tam překáží čidla myslím u olejového filtru. Ale tak poradil jsem si a je vyměněno. Jinak auto je po STK, tak na 2 roky zas klid. Ale přišla mi nabídka na Viano V6 tak rozmýšlím. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.