Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zítra ti to oměřím. Jako sedí se tam o dost níž než v SW. Já se svými 188cm mám sedačku až dole, abych se pohodlně vešel, ale zas mám rád víc zpřímenou polohu za volantem. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dneska jsem se konečně dostal na to omrknout co se CCčku nelíbí (nechalo nás na cestě, tak domů přijelo na vleku). Po nastartování na baterce 12V, takže nedobíjí. Zítra přehodím altík z auta co mám na díly a frčíme dál. Nechápu proč to nemá klasickou kontrolku dobíjení. 

Minulý týden jsem náhodou našel v dovezeném autě pytlík s originál chromovýma krytkama na kolové šrouby, tak jsem je tam nacvakal a hned to zas vypadá líp. 

A musím pořešit jedno zadní světlo. Při koupi auta byli odlepené kryty světel, tak jsem je zalepil a špatná volba lepidla - kryt totálně rozpraskal. Takže koupím nový kryt a dám si to znova. 

Odesláno

No nejhorší byl pravej spodní šroub (z pohledu mechanika). Ruka moc nejde prostrčit mezi chladičem a kolektorem sání. Nasadit tam ořech na prodloužení taky moc nejde, páč tam překáží čidla myslím u olejového filtru. Ale tak poradil jsem si a je vyměněno. 

Jinak auto je po STK, tak na 2 roky zas klid. Ale přišla mi nabídka na Viano V6 tak rozmýšlím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...