Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím. Chtěl bych se zeptat. U 308CC od 2011 (facelift) se jako asi nejlepší motor s automatem uvádí 2.0HDI. Je to 6-ti kvalt. Jak je to ale s 1,6 benzinem? Viděl jsem ho snad také jako 6ti stupňový automat nebo se pojí jen se starou 4 rychlostní automatickou? Dokonce tam snad byl motor THP nebo VTi a jeden měl robotizovanou a druhá jinou - no jsem z toho jelen. A jak je to se spolehlivostí a spotřebou tohoto motoru (těchto motorů). Uměl by někdo poradit? Podle následujícího článku jsou jak THP (1,6 115kW), tak VTi motory prusvih. https://www.tipcars.com/magazin/odborne-recenze/recenze-ojetiny-peugeot-308.html

A ještě dotaz k NAVI. Existuje WIP NAVI 3D, která zabírá 2 DIN a na palubce má vyklápěcí displej. Pak ale vídám i 1DIN, kdy pod tím je malý šuplíček a také to má vyklápěcí displej nahoře. Je to nějaká jiná nebo okleštěná verze? Děkuji

Upraveno uživatelem CCer
Odesláno

Do 308 se už nedávalo NFU, takže už ani hydroměnič AL4. Převodovka 6 stupňů ale jaký přesně typ ti nepovím. Do 308 bych si benzín nevzal, ač jsem odpůrce nafty, kor v kábru. Pokud není 308 a automat podmínka, radši bych sehnal hezkou 307 CC se starou dobrou 1.6i nebo 2.0i. Tyto motory seženeš i v automatu, ale AL4, který ne že by to byla špatná skříň, ale její odezva není úplně TOP a u dvoulitra kor. Žena ji v 307 HB 1.6, takže znám. Za mě převodovka ideální pro manželku, protože jí nevadí prokluz, a pokud se mění pravidelně olej, je defacto nesmrtelná. Ale na zábavnou jízdu to není.

Odesláno

Co se týká navi, tak jedno bude RNEG (má slot na SD kartu) a druhé RT6. RT6 lepší, ale obojí už je s updaty po smrti :(

Odesláno
před 8 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Do 308 se už nedávalo NFU, takže už ani hydroměnič AL4. Převodovka 6 stupňů ale jaký přesně typ ti nepovím. Do 308 bych si benzín nevzal, ač jsem odpůrce nafty, kor v kábru. Pokud není 308 a automat podmínka, radši bych sehnal hezkou 307 CC se starou dobrou 1.6i nebo 2.0i. Tyto motory seženeš i v automatu, ale AL4, který ne že by to byla špatná skříň, ale její odezva není úplně TOP a u dvoulitra kor. Žena ji v 307 HB 1.6, takže znám. Za mě převodovka ideální pro manželku, protože jí nevadí prokluz, a pokud se mění pravidelně olej, je defacto nesmrtelná. Ale na zábavnou jízdu to není.

Dokonce je tu i jedna pěkná na prodej. ;)

https://www.peugeot-club.com/topic/132324-peugeot-307cc/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...