CCer Odesláno 9. duben 2024 Odesláno 9. duben 2024 (upraveno) Zdravím. Chtěl bych se zeptat. U 308CC od 2011 (facelift) se jako asi nejlepší motor s automatem uvádí 2.0HDI. Je to 6-ti kvalt. Jak je to ale s 1,6 benzinem? Viděl jsem ho snad také jako 6ti stupňový automat nebo se pojí jen se starou 4 rychlostní automatickou? Dokonce tam snad byl motor THP nebo VTi a jeden měl robotizovanou a druhá jinou - no jsem z toho jelen. A jak je to se spolehlivostí a spotřebou tohoto motoru (těchto motorů). Uměl by někdo poradit? Podle následujícího článku jsou jak THP (1,6 115kW), tak VTi motory prusvih. https://www.tipcars.com/magazin/odborne-recenze/recenze-ojetiny-peugeot-308.html A ještě dotaz k NAVI. Existuje WIP NAVI 3D, která zabírá 2 DIN a na palubce má vyklápěcí displej. Pak ale vídám i 1DIN, kdy pod tím je malý šuplíček a také to má vyklápěcí displej nahoře. Je to nějaká jiná nebo okleštěná verze? Děkuji Upraveno 9. duben 2024 uživatelem CCer Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. duben 2024 Odesláno 9. duben 2024 Do 308 se už nedávalo NFU, takže už ani hydroměnič AL4. Převodovka 6 stupňů ale jaký přesně typ ti nepovím. Do 308 bych si benzín nevzal, ač jsem odpůrce nafty, kor v kábru. Pokud není 308 a automat podmínka, radši bych sehnal hezkou 307 CC se starou dobrou 1.6i nebo 2.0i. Tyto motory seženeš i v automatu, ale AL4, který ne že by to byla špatná skříň, ale její odezva není úplně TOP a u dvoulitra kor. Žena ji v 307 HB 1.6, takže znám. Za mě převodovka ideální pro manželku, protože jí nevadí prokluz, a pokud se mění pravidelně olej, je defacto nesmrtelná. Ale na zábavnou jízdu to není. Citovat
MJSytic Odesláno 9. duben 2024 Odesláno 9. duben 2024 Co se týká navi, tak jedno bude RNEG (má slot na SD kartu) a druhé RT6. RT6 lepší, ale obojí už je s updaty po smrti Citovat
CCer Odesláno 9. duben 2024 Autor Odesláno 9. duben 2024 Ohledně rádií, abych byl konkrétní jsou to tyto 2 verze. Jak se tedy jmenují? Jaký je v nich rozdíl? Citovat
MJSytic Odesláno 9. duben 2024 Odesláno 9. duben 2024 Aha. Tak to nahoře je Wip COM 3D a to druhé novější Wip NAV. https://www.peugeot-club.com/articles.html/novinky/wip-com-3d-nová-multimediální-nabídka-«vyšší-třídy»-r371/ Citovat
radim.1008 Odesláno 9. duben 2024 Odesláno 9. duben 2024 před 8 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Do 308 se už nedávalo NFU, takže už ani hydroměnič AL4. Převodovka 6 stupňů ale jaký přesně typ ti nepovím. Do 308 bych si benzín nevzal, ač jsem odpůrce nafty, kor v kábru. Pokud není 308 a automat podmínka, radši bych sehnal hezkou 307 CC se starou dobrou 1.6i nebo 2.0i. Tyto motory seženeš i v automatu, ale AL4, který ne že by to byla špatná skříň, ale její odezva není úplně TOP a u dvoulitra kor. Žena ji v 307 HB 1.6, takže znám. Za mě převodovka ideální pro manželku, protože jí nevadí prokluz, a pokud se mění pravidelně olej, je defacto nesmrtelná. Ale na zábavnou jízdu to není. Dokonce je tu i jedna pěkná na prodej. https://www.peugeot-club.com/topic/132324-peugeot-307cc/ pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.