davidse Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 https://www.novinky.cz/clanek/krimi-splaseny-mustang-radil-na-krizovatce-cerstvy-padesatnik-neukociroval-narozeninovy-darek-40465494 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 já jsem s těma supersportama ,co mají 300 a více koní nikdy nejel, takže bych první hodinu jezdil asi na jedničku Citovat
davidse Odesláno 26. březen 2024 Autor Odesláno 26. březen 2024 přečti si to pořádně pod vlivem alkoholu + neměl papíry na auto+ je nesvéprávný Citovat
Fruktis Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 Tak to si zacaluje řidičl ...nemá půjčovat nesvéprávnému ozralovi bez řidičáku...příště si to bude pamatovat zkušenost za dvě stě litrů. To auto mohl raději věnovat @Klemoň aspoň radost by někdo měl Citovat
ozzy56 Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 (upraveno) před 15 hodinami, davidse napsal: přečti si to pořádně pod vlivem alkoholu + neměl papíry na auto+ je nesvéprávný četl jsem pečlivě, su střízlivé, mám řidičák a nemám inteligenci houpacího koně napsal jsem jen svůj názor..., řídit, myslím umět řídit takové auto nebude zas tak jednoduché a finanční škoda způsobená havárií ?? to zaplatíme my všichni, ty, já a vůbec všichni co to čtou Upraveno 27. březen 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
sitler Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 hmm... bez papiru, s papirama na hlavu, a jeste pod vlvem. Rekl bych, ze kluci z testujkaru.cz budou mit co vysvetlovat, komu ze to sverili vozidlo - totiz sverit vozidlo osobe bez opravneni je samo o sobe problem. RichVa ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 27. březen 2024 Odesláno 27. březen 2024 No podle článku ani řídit neměl. Ale co řidiči nakukal, že mu to auto půjčil by mě docela zajímalo. Citovat
Fruktis Odesláno 28. březen 2024 Odesláno 28. březen 2024 No to je jedno co mu nakukal,odcini si to řidič. V práci se má dělat to co se má ...když se dělá něco jinak,tak to dopadá špatně ... Pojišťovna se k placení asi moc mít nebude. Teda asi vyplatí ty ostatní účastníky,ale stejně to bude chtít od nej zaplatit... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 28. březen 2024 Autor Odesláno 28. březen 2024 V 26. 3. 2024 at 19:01, ozzy56 napsal: četl jsem pečlivě, su střízlivé, mám řidičák a nemám inteligenci houpacího koně napsal jsem jen svůj názor..., řídit, myslím umět řídit takové auto nebude zas tak jednoduché a finanční škoda způsobená havárií ?? to zaplatíme my všichni, ty, já a vůbec všichni co to čtou To jsem nemyslel jako urážku a myslel jsem si že si to nečetl ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 29. březen 2024 Odesláno 29. březen 2024 @davidse Jo tak to video od tebe je přesný. Souhlasím se vším co tam zaznělo. "Pár" sporťáku už jsem řídil a to od nejslabších poníků typu Mazda Miata/MX5 až po nasteroidované svalouše typu Charger V8 , 560HP. A i mě se stalo, když jsem poprvé přesedlal z "ufňukané" V6 obsahu 3,7 na V8 obsahu 5,2 a tedy i trošku větší krouťák i výkon, že po "dupnutí" na plyn a to už v rychlosti přes 50km/h se mi splašila prdel pod zadkem a musel jsem korigovat plynem a volantem abych zůstal na své polovině, respektive na silnici. A to mne ještě čeká obsah 7,2 ale to už nebude tak horké. Na letošek zatím zaplaceno 450HP / 530Nm z 5ti litru a 430HP / 570Nm z 6ti litru. Tak snad si to užiju bez tančení na křižovatce . . . Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.