Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to si zacaluje řidičl ...nemá půjčovat nesvéprávnému ozralovi bez řidičáku...příště si to bude pamatovat zkušenost za dvě stě litrů.🤭

To auto mohl raději věnovat @Klemoň aspoň radost by někdo měl😁

Odesláno (upraveno)
před 15 hodinami, davidse napsal:

přečti si to pořádně pod vlivem alkoholu + neměl papíry na auto+ je nesvéprávný

četl jsem pečlivě, su střízlivé, mám řidičák a nemám inteligenci houpacího koně 🤠

napsal jsem jen svůj názor..., řídit, myslím umět řídit takové auto nebude zas tak jednoduché :myslim

a finanční škoda způsobená havárií ??  to zaplatíme my všichni, ty, já a vůbec všichni co to čtou :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

hmm... bez papiru, s papirama na hlavu, a jeste pod vlvem. Rekl bych, ze kluci z testujkaru.cz budou mit co vysvetlovat, komu ze to sverili vozidlo - totiz sverit vozidlo osobe bez opravneni je samo o sobe problem.

Odesláno

No to je jedno co mu nakukal,odcini si to řidič. V práci se má dělat to co se má ...když se dělá něco jinak,tak to dopadá špatně ...

Pojišťovna se k placení asi moc mít nebude. Teda asi vyplatí ty ostatní účastníky,ale stejně to bude chtít od nej zaplatit...

Odesláno
V 26. 3. 2024 at 19:01, ozzy56 napsal:

četl jsem pečlivě, su střízlivé, mám řidičák a nemám inteligenci houpacího koně 🤠

napsal jsem jen svůj názor..., řídit, myslím umět řídit takové auto nebude zas tak jednoduché :myslim

a finanční škoda způsobená havárií ??  to zaplatíme my všichni, ty, já a vůbec všichni co to čtou :)

To jsem nemyslel jako urážku a myslel jsem si že si to nečetl

Odesláno

@davidse  Jo tak to video od tebe je přesný. :papa   Souhlasím se vším co tam zaznělo.  :super  "Pár" sporťáku už jsem řídil a to od nejslabších poníků typu Mazda Miata/MX5 až po nasteroidované svalouše typu Charger V8 , 560HP. :roker 

A i mě se stalo, když jsem poprvé přesedlal z "ufňukané" V6 obsahu 3,7 na V8 obsahu 5,2 a tedy i trošku větší krouťák i výkon, že po "dupnutí" na plyn a to už v rychlosti přes 50km/h se mi splašila prdel pod zadkem a musel jsem korigovat plynem a volantem abych zůstal na své polovině, respektive na silnici. A to mne ještě čeká obsah 7,2 ale to už nebude tak horké. Na letošek zatím zaplaceno 450HP / 530Nm z 5ti litru  a 430HP / 570Nm z 6ti litru. Tak snad si to užiju bez tančení na křižovatce . . .  :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...