Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Byl jsem upozorněn na toto

Jen se divím, že se to tady ještě neobjevilo (nebo jsem to přehlídl). Já mám RZ na autě normálně a určitě je neotočím.

No abych pravdu řekl, tak o tom již nějakou dobu vím, ale nepovažoval jsem za přínosné sem na tuto akci dávat odkaz.

Přijde mi to jako absolutně nesmyslná a navíc nepromyšlená akce (stačí si přečíst ten odstavec o \"dolní hraně RZ\")

Odesláno

me se ta akce zda takova trochu kontraproduktivni a to prave tim, ze vyuziva mezery v zakonech pro svuj prospech. kdyby (ciste teoreticky) tato akce zacala zajimat nejakyho ourednicka nebo politikaco ma co kecat do dopravnich predpisu a zakonu, tak se brzke dobe mozna i dockame dalsi naprosto presne a vycerpavajici 5ti strankove definici o kravovine, jako je spodni hrana SPZ, ve ktere se nevyznaji ani autori. Dyt prave kvulu lidem kteri zneuzivaji diry v zakonech misto toho aby pouzivali hlavu a rozumne uvazovali to tady bude zachvili jak JůeSÁj....(ten soudni spor o psovi/kocce v mikrovlnce asi znate)....

...tot muj nazor k teto akci (snad nejsem zas az takovej pesimista, jak to na prvni pohled vypada :D)

Odesláno
Původně zaslal: t3dsm

me se ta akce zda takova trochu kontraproduktivni a to prave tim, ze vyuziva mezery v zakonech pro svuj prospech. kdyby (ciste teoreticky) tato akce zacala zajimat nejakyho ourednicka nebo politikaco ma co kecat do dopravnich predpisu a zakonu, tak se brzke dobe mozna i dockame dalsi naprosto presne a vycerpavajici 5ti strankove definici o kravovine, jako je spodni hrana SPZ, ve ktere se nevyznaji ani autori. Dyt prave kvulu lidem kteri zneuzivaji diry v zakonech misto toho aby pouzivali hlavu a rozumne uvazovali to tady bude zachvili jak JůeSÁj....(ten soudni spor o psovi/kocce v mikrovlnce asi znate)....

...tot muj nazor k teto akci (snad nejsem zas az takovej pesimista, jak to na prvni pohled vypada :D)

Pětistránková definice o spodní hraně SPZ a RZ? No pokud nám i nadále bude vládnout ČSAD - pardon ČSSD - no prostě ti oranžoví komouši, tak se spíš můžeme dočkat 200-stránkového Zákona o spodních hranách.

[upravil dne 31/5/06 Garfield]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...