Péťa Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Byl jsem upozorněn na toto Jen se divím, že se to tady ještě neobjevilo (nebo jsem to přehlídl). Já mám RZ na autě normálně a určitě je neotočím. Citovat
Jirkap Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 No já to raději pokoušet taky nebudu a budu jí mít zatím normálně Citovat
Kurt Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: Peta Byl jsem upozorněn na toto Jen se divím, že se to tady ještě neobjevilo (nebo jsem to přehlídl). Já mám RZ na autě normálně a určitě je neotočím. No abych pravdu řekl, tak o tom již nějakou dobu vím, ale nepovažoval jsem za přínosné sem na tuto akci dávat odkaz. Přijde mi to jako absolutně nesmyslná a navíc nepromyšlená akce (stačí si přečíst ten odstavec o \"dolní hraně RZ\") Citovat
Blizzard Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 me se ta akce zda takova trochu kontraproduktivni a to prave tim, ze vyuziva mezery v zakonech pro svuj prospech. kdyby (ciste teoreticky) tato akce zacala zajimat nejakyho ourednicka nebo politikaco ma co kecat do dopravnich predpisu a zakonu, tak se brzke dobe mozna i dockame dalsi naprosto presne a vycerpavajici 5ti strankove definici o kravovine, jako je spodni hrana SPZ, ve ktere se nevyznaji ani autori. Dyt prave kvulu lidem kteri zneuzivaji diry v zakonech misto toho aby pouzivali hlavu a rozumne uvazovali to tady bude zachvili jak JůeSÁj....(ten soudni spor o psovi/kocce v mikrovlnce asi znate).... ...tot muj nazor k teto akci (snad nejsem zas az takovej pesimista, jak to na prvni pohled vypada ) Citovat
Béďa Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 taky me to nepripada jako dobry napad. Otacet znacku rozhodne nebudu!! Citovat
Garfield Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: t3dsm me se ta akce zda takova trochu kontraproduktivni a to prave tim, ze vyuziva mezery v zakonech pro svuj prospech. kdyby (ciste teoreticky) tato akce zacala zajimat nejakyho ourednicka nebo politikaco ma co kecat do dopravnich predpisu a zakonu, tak se brzke dobe mozna i dockame dalsi naprosto presne a vycerpavajici 5ti strankove definici o kravovine, jako je spodni hrana SPZ, ve ktere se nevyznaji ani autori. Dyt prave kvulu lidem kteri zneuzivaji diry v zakonech misto toho aby pouzivali hlavu a rozumne uvazovali to tady bude zachvili jak JůeSÁj....(ten soudni spor o psovi/kocce v mikrovlnce asi znate).... ...tot muj nazor k teto akci (snad nejsem zas az takovej pesimista, jak to na prvni pohled vypada ) Pětistránková definice o spodní hraně SPZ a RZ? No pokud nám i nadále bude vládnout ČSAD - pardon ČSSD - no prostě ti oranžoví komouši, tak se spíš můžeme dočkat 200-stránkového Zákona o spodních hranách. [upravil dne 31/5/06 Garfield] Citovat
Blizzard Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 ja, du hast recht:D to me nenapadlo a tech viz §xxx odst.yyy zak. zzz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.