Vercoun Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 Zdravím, možná blbý dotaz, protože tomuto moc nerozumím, ale zajímá mě, jestli bych mohl do své 207 přidělat multifunkční display místo těch hodin co tam teď mám. S tím samozřejmě budu muset koupit nové páčky s tím tlačítkem + pravděpodobně to, kde ten display drží. Nevím, podle čeho to počítá tu spotřebu, jestli v té horší výbavě, kde ten display právě není, tak jestli tam jsou všechny ostatní potřebné věci k tomu, nebo je tam k tomu potřeba nějaké speciální čidlo/kabel nebo co. Díky za odpověď. Citovat
Ferry Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 (upraveno) Jde to, ale uplne plug and play to nebude. Pokud jsou tam jen hodiny, tak pravdepodobne tam bude chybet dotazena sbernice CAN a bude odlisny konektor. Bude potreba sehnat si schema zapojeni a draty doplnit. Udaje se tam posilaji po te datove sbernici CAN z jednotky BSI, v te je potreba nastavit origo diagnostikou pritomnost displeje v siti a nastavit zobrazovani udaju PPC na nem. Tlacitko prepinani udaju na pacce se u nekterych typu da dodelat, ale ne vzdy to chodi spolehlive. Jine pouzite packy pocitej tak aspon 2000, spis vic, zalezi, jake vsechny funkce maji mit (mlhovky, zadni sterac, ESP apod, to je potreba vedet dopredu pri vyberu, abys nekoupil spatne, ktere nebudou fungovat, napr. z 206 nebo nekterych 307 vypadaj stejne, ale nefungovaly by), displej bude taky kolem 500-1000, idealne k nemu jeste sehnat i kus te kabelaze se spravnym konektorem, plastovou kaplicku ... na vrakaci to tak bura celkem hodi Upraveno 23. březen 2024 uživatelem Ferry Radek Hurvajz, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vercoun Odesláno 23. březen 2024 Autor Odesláno 23. březen 2024 Díky Ferry, díky za objasnění . Citovat
PaKr Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 A ještě by to chtělo origo rádio ( nebo univerzální s převodníkem) , aby se dal pak nastavit čas, datum a další. Citovat
Ferry Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 No jo, taky pravda. Dobra poznamka. Displej se vlastne ovlada pomoci tlacitek na radiu RD4. To je taky potreba nakodovat pres origo diag do auta. PaKr ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 Celou dobu jsem myslel že je to tenhle stejněj člověk a ptá se na řešení - A ono jsou to snad dva a každej jinej, zajimavá shoda. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 Taky mě to hned napadlo (asi profesní deformace ). Nikdo 207 jen s hodinami skoro neviděl a najednou dva za sebou Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Vercoun Odesláno 23. březen 2024 Autor Odesláno 23. březen 2024 Děkuji všem za odpovědi. To s tím origo rádiem je určitě dobré vědět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.