Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jelikož se odporoučely kontakty spínací ( startovací ) skřínky, hledám, kde pořídím nové ( nebo použité ) ... hledám jen tu kontaktní plastovou kostku nacvaknutou na tu kovovou část

dá se to pořídit někde samotné?

Děkuji za rady  

IMG_20240322_175818_004a.jpg

IMG_20240322_180452_552.jpg

IMG_20240322_175916_599.jpg

IMG_20240322_175912_085.jpg

Odesláno

tak nakonec je vadná celá spínací skřínka, sehnal jsem z vrakáče jinou ale teď mám jiný klíč a tak to blokuje imobilizér. 

Dá se to nějak napárovat Diaboxem?

Odesláno (upraveno)

cip immo a mechanicky klic jsou dve rozdilne veci. Ten prihlaseny cip immo musi jit prendat z puvodniho klice do toho noveho. Bude v tom plastovem obalu nekde schovanej, pokud teda neni pripajenej primo na desce plosneho spoje DO, kterou lze prendat snadno ze stareho. U 806, ktera ma taky klic v podobe vajicka, i kdyz trochu jineho tvaru, je cip schovanej v plastu, ktery tvori vyklapeci pant planzety a ve kterem je ta planzeta uchycena. Je tam temer neviditelne vicko, pod kterym se schovava cip.

tady jsem nasel fotku, jak je to u 806. Priznam se, ze u toho klice z 807 nevim, zda je to tak stejne, ale treba to pomuze

________________-______Peugeot_Citroen_Fiat_Liancia.JPG.04bdcb0199c3b56c8276c365cc61085d.JPG

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

teď přemejšlím, jak nakládat s dvouma klíčema. Tím novým startuju, ale ten starej je na nádrž a dveře.

Když ho nechám uvnitř a zdechne baterka, tak se do auta nedostanu. Nosit dva klíče se mi zase nechce. 

Kam ten starej dát???

Nejlepší by bylo přehodit západky ze staré spínací skřínky ale jak to rozebrat???

Našel jsem video jak to dělají ale ten nástroj je drahej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...