somira Odesláno 22. březen 2024 Odesláno 22. březen 2024 jelikož se odporoučely kontakty spínací ( startovací ) skřínky, hledám, kde pořídím nové ( nebo použité ) ... hledám jen tu kontaktní plastovou kostku nacvaknutou na tu kovovou část dá se to pořídit někde samotné? Děkuji za rady Citovat
Hafity Odesláno 22. březen 2024 Odesláno 22. březen 2024 Kdysi dávno jsem toto kupovávával v Autobenexu Citovat
somira Odesláno 25. březen 2024 Autor Odesláno 25. březen 2024 tak nakonec je vadná celá spínací skřínka, sehnal jsem z vrakáče jinou ale teď mám jiný klíč a tak to blokuje imobilizér. Dá se to nějak napárovat Diaboxem? Citovat
P607Olda Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 Klíčař přeskládá novou skříňku podle původního klíče Citovat
Ferry Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 (upraveno) cip immo a mechanicky klic jsou dve rozdilne veci. Ten prihlaseny cip immo musi jit prendat z puvodniho klice do toho noveho. Bude v tom plastovem obalu nekde schovanej, pokud teda neni pripajenej primo na desce plosneho spoje DO, kterou lze prendat snadno ze stareho. U 806, ktera ma taky klic v podobe vajicka, i kdyz trochu jineho tvaru, je cip schovanej v plastu, ktery tvori vyklapeci pant planzety a ve kterem je ta planzeta uchycena. Je tam temer neviditelne vicko, pod kterym se schovava cip. tady jsem nasel fotku, jak je to u 806. Priznam se, ze u toho klice z 807 nevim, zda je to tak stejne, ale treba to pomuze Upraveno 26. březen 2024 uživatelem Ferry Citovat
Ferry Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 (upraveno) tak mi to nedalo a jeste jsem pogooglil a je to stejne, jako u 806. Cip immo je schovanej u planzety, viz cervena sipka na obrazku a pujde prehodit. Vice fotek zde https://www.ebay.de/itm/283096826355 Upraveno 26. březen 2024 uživatelem Ferry pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
somira Odesláno 26. březen 2024 Autor Odesláno 26. březen 2024 Děkuji Ferrymu za info, je to přesně jak píše. Čip je v tom plastu planžety schovanej. přehodil jsem je a už to startuje Děkuji moc.... Ferry ohodnotil 1 Citovat
somira Odesláno 26. březen 2024 Autor Odesláno 26. březen 2024 teď přemejšlím, jak nakládat s dvouma klíčema. Tím novým startuju, ale ten starej je na nádrž a dveře. Když ho nechám uvnitř a zdechne baterka, tak se do auta nedostanu. Nosit dva klíče se mi zase nechce. Kam ten starej dát??? Nejlepší by bylo přehodit západky ze staré spínací skřínky ale jak to rozebrat??? Našel jsem video jak to dělají ale ten nástroj je drahej. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 Buď ho nosit u sebe, přeskládat si vložku sám, nebo šikovný prodejce autoklíčů by byl určitě schopnej to předělat. Otázka je, na kolik peněz si to pohodlí s 1 nebo 2 klíči ceníš. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 26. březen 2024 Odesláno 26. březen 2024 ja bych asi povesil takhle tu samotnou planzetu na krouzek startovaciho klice a nosil to tak dohromady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.