Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat zda někdo řešíl problém, spatného těsnění u spoje výměníku topení. Hledal jsem těsnění podle kodu výrobce a to 6448V2. Našel jsem  francouzské a ruské stranky kde jsou, ale to je nesmysl objednávat, když si mohu objednat v čr za x stovek i s výměníkem..  Popřípadě zda se dá zaměnit z klasické kroužkové těsněnínašel jsem na netu udaj 22x2mm? děkuji za rady.

00003306.jpg

Upraveno uživatelem omousek
Odesláno

vezmi starý O kroužek a ve speciálce s klínovýmí řemeny, gufery atd. si vyber nejvhodnější O kroužky nové, při montáži potři kroužky i protikus v radiátoru třeba mýdlovou vodou, aby kroužky pěkně vklouzly do radiátoru a dobře těsnily...

Odesláno (upraveno)

Vnitřek 21.5, vnější 24.5, výška 3.2mm.

A není kulatý, ale profil je spíš do hranata. Tuším se to tu někde dávno řešilo a klasický okroužek teče. Na nějaký čachry machry bych se vykašlal a koupil to i s výměníkem. Za ty leta už stejně nebude zevnitř nic moc. Ideálně to spojit i s proplachem a výměnou chladící kapaliny, origo je g33. 

20240315_100842.jpg

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...