Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přispívám ke statistice jedním 25letým a jedním 14letým autem. Mladší budu letos měnit za cca 10 let staré. Funglovku bych ráda, jenže... To, co bych chtěla, je za (pro mě) strašnou raketu, to ty prachy radši vrazim do bydlení a koupim vozítko ojeté... 🙂 

Odesláno

Je to možný. Měla jsem půjčenýho asi před rokem a půl a bylo to prima svezení, tak už mám i svého 😄 Ford půjde do světa letos a hodlám si udělat radost něčím větším, sportovnějším a zároveň cestovalesky pohodlným... 🙂  

• O 2 týdny později...
Odesláno

mno, já když čtu že průměr je nějak 16 roků, tak tam musí být plno starších aut po garážích a stodolách, co se s nima moc nejezdí, protože když se podíváte na cestě kolem sebe, tak je to samé nové a zánovní auto  :myslim

Odesláno

ted kdyz v portalu občana jdou vidět všechna auta co jsi vlastnil......ti k tomu řeknu toto. V letech 2004-2007 jsem vlastnil 309 z 1992 , v 2007 jsem ji prodal k ofole z Nera, auto ma do ted na sebe psane, je ve statusu Provozované , pojiska se neplati od 2009 a stk skoncila taky tak nejak. takze ve statistice figuruje jako 32lete auto v provozu, pritom je nekde v kopřivach. A tachovych aut bude mraky....

Odesláno

přesně tak, takových bude mraky..., samozřejmě když to hodí všecko do počítače, tak vyjde průměr 16 roků, ale taková hrůza to zas nebude

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...