Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, chtěl bych se stát hrdým majitelem 306, ale mám menší starost při výběru. Můj vybraný kousek, který vypadá jako by sjel z výrobní linky, mě vyděsil vzhledem motoru.Vetšina dílů je značně zaoxidovaná a některí trubičky jeví známky rezi. Zajímal by mě váš názor. Jen upřesním, že se jedna o 1.9TD z roku 1998 s údajně poctivými 113000km.:myslim

post-0-14109594562415_thumb.jpg

Odesláno

Hmmmm .....

tak tenhle dole na obrázku má 130t.km, stejný model i rok jako tvůj. Ale pokud je jinak vše ok a i cena je dobrá a motor šlape .....

post-0-14109594562762_thumb.jpg

Odesláno

Dík za foto, to auto je dotažený z Německa, nebouraný,

všechno jako nový až na ten motor. Dost mě to zarazilo,

tak mě zajímal názor někoho jinýho.

Já jen jestli je možný, aby takhle vypadal po tolika letech a km.

ještě jedno foto:aut

post-0-14109594565157_thumb.jpg

Odesláno

ja kupoval nedavno 306ku a mam v tom motor 1.6i nevypadalo to tak strasne jak u tebe ale taky me to trosku vydesilo, po koupi jsem si nechal motor vycistit a vypada ok. Ted me ceka par nateru stribrenkou nebo necim takovym a bude jako novy;) :D:D mimochodem mam rok 99

Odesláno

Jak tak na to koukám tak to vypadá jako kdyby to auto bylo zaplavený a chvíli v té vodě bylo. Zkus odmontovat světla jestli pod světlama není písek nebo bahno.

Odesláno

Díky všem za názory:super

Byl jsem se na to auti ještě jednou podívat,

žádný bahno ani písek.Ten motor ve skutečnosti

nevypadá zase tak zle:bojim, nebylo to nejlíp

nafocený...

• O 2 týdny později...
Odesláno

S údajně poctivými 113tis km, dokonce několikrát :)

Ty motory oxidují normálně, stačí jej pořádně umýt a bude vypadat líp, a nebo jej nechat takhle, ničemu to nevadí. Zaměřil bych se obecně na celkový stav toho auta, ne na vzhled motoru.

• O 1 rok později...
Odesláno

Měl jsem VW dotažený z Německa jako 3 roky staré auto a taky jsem měl motor orezlý - při dumání o příčině nás napadlo podívat se podle štítku u klíčů, kde byla vyražena čísla německé SPZ na město, kde bylo auto hlášeno a zjistili jsme, že se jedná o městečko na pobřeží - že by tedy oreznutí souviselo s mořskou solí v ovzduší???

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: MiškovičAndrej

Ale aj vzhľad motora poteší. Pre podaktorých je to normálne \"úchylka\":o:myslim:D

Súhlasím. ...a ťažko liečiteľná....:roll

To áno, a aj ju človek veľmi ľahko chytí.:aut Ja sa jej nebránnim.:D:D:D

Odesláno

Tak jako na první fotce mám zoxidovaný motor v té 305 D. A má najeto 386 tis. a domnívám se že je to od mytí vapkou...

Odesláno

ja by som to nebral..aka je to vybava? lebo podla obrazku tam chyba servo, co je v dnesnej dobe dost podstatna vec...a vlastne 1.9TD som bez serva este ani nevidel, neviem ci boli s tymto motorom tak chudobne vybavy...inak ten motor je zaoxidovany viac nez dost, moj tiez nevyzera jak novy(tiez mam 1998, 175tkm, pri kupe 150) ale to na fotkach je fakt dost dobry humus.

Odesláno
Původně zaslal: 21Grams

ja by som to nebral..aka je to vybava? lebo podla obrazku tam chyba servo, co je v dnesnej dobe dost podstatna vec...a vlastne 1.9TD som bez serva este ani nevidel, neviem ci boli s tymto motorom tak chudobne vybavy...inak ten motor je zaoxidovany viac nez dost, moj tiez nevyzera jak novy(tiez mam 1998, 175tkm, pri kupe 150) ale to na fotkach je fakt dost dobry humus.

Podle obrázku tam chybí servo, jo? A od čeho je asi tak ta nádobka na pravém podběhu... :nevim

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

já si na vzhledu motoru trošku taky zakládám prostě se mi líbí když je to čistý a hezky to vypadá

MOje řeč,taky mám takovou úchylku

dscn9974mw5.jpg

dscn9973no3.jpg:super:o:mrk:potlesk

Guest servisman
Odesláno

jakub106GTI

vendi.stejskal

vidím že si pěkně pohrajete s tím motorem ,taky mne to bavilo ale nyní už ne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...