Joest Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Zdrawim všechny peugeoťáky... mám takovej delikátní dotaz, nedávno sem zakoupil univerzální pedály který se přidělávaj klasickým šroubením (jen pedály a šroubky s matičkama) a teprve pri instalaci kterou sem planoval jsem se zhrozil kdyz sem zjistil ze plynovy pedal je vlastne jen takova ohla tycka do obracenyho L a ze tam ten pedal nemam jak uchytit... navic na zbyvajicich pedalech mam jen na kazdym jednu malou dirku takze uchyceni nanic. Pedaly sem vratil, ale jak tak koukam zadny vhodny sem nenasel, můžete poradit? nevim vubec co bych ted mel koupit, pochlubte se s vasima a nebo dejte typ, diky vsem za pomoc a pripadne za informaci... Citovat
Joest Odesláno 7. červen 2006 Autor Odesláno 7. červen 2006 Jeee, tak aspon radu jaky jste tam daly, znacku, odkaz, nebo tak neco... Citovat
chuck11 Odesláno 13. červen 2006 Odesláno 13. červen 2006 Původně zaslal: Joest Jeee, tak aspon radu jaky jste tam daly, znacku, odkaz, nebo tak neco... Nemají náhodou 206GTI sportovní pedály:myslim:myslim:papa Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 mají,ale viděl sem už lepší.Mám v plánu je měnit za sparca tak uvidím na jaký problém narazím:) Citovat
KoNG Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 taky jsem se díval že do toho plynovýho by se muselo jedině vrtat a nebo samořezky Citovat
ajsik Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 já mám origo pasují úplně přesně do továrních děr na přichycení no a k nim originál řadičku :-) [upravil dne 23/7/07 ajsik] Citovat
ajsik Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 Původně zaslal: KoNG taky jsem se díval že do toho plynovýho by se muselo jedině vrtat a nebo samořezky jj HDi mají plastový pedál takže vrtat a nemusí být samořezky do plastu na hulváta utáhneš i ty origo šrouby :-) tak to alespoň dělaj přímo ve fabrice Citovat
Pepito Odesláno 23. červenec 2007 Odesláno 23. červenec 2007 Moc pěkné Máš nějakou internetovou adresu kde je zakoupit,popřípadě jaká byla cena? Díky Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 24. červenec 2007 Odesláno 24. červenec 2007 jestli myslíš mě s těma pedálama tak to budeš muset ještě počkat,protože je v plánu pořád něco jiného,ale kdybys počkal tak ti můžu dát i tu šaltru Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 24. červenec 2007 Odesláno 24. červenec 2007 k tomu samozřejmě jinak šaltru už mám dole dávno Citovat
ajsik Odesláno 24. červenec 2007 Odesláno 24. červenec 2007 Původně zaslal: Pepito Moc pěkné Máš nějakou internetovou adresu kde je zakoupit,popřípadě jaká byla cena? Díky no dají se koupit pouze originál v peugeot prodejne náhradních dílů, je to originál příslušenství. A nebo použité z vrakáče popřípadě když počkáš tak L.I.P.O.8 píše že je bude prodávat :-) Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 24. červenec 2007 Odesláno 24. červenec 2007 jo no dám je tak za 2 kila a šaltru za kilo bo je poškrábaná a vyměním ti tam i ten silon i když být tebou tak šaltru koupím jinou která se uchycuje šroubkama,protože v tom silonu se to podle mě začne stejně hýbat,ale ty pedály jak bys je chtěl tak ti pak dám vědět jak je sundám Citovat
Pepito Odesláno 24. červenec 2007 Odesláno 24. červenec 2007 Původně zaslal: L.I.P.O.8 jo no dám je tak za 2 kila a šaltru za kilo bo je poškrábaná a vyměním ti tam i ten silon i když být tebou tak šaltru koupím jinou která se uchycuje šroubkama,protože v tom silonu se to podle mě začne stejně hýbat,ale ty pedály jak bys je chtěl tak ti pak dám vědět jak je sundám Dobře.Dej pak vědět Citovat
KoNG Odesláno 10. srpen 2007 Odesláno 10. srpen 2007 napasoval někdo jiné než originální pedály na 206 1.4 HDi ? Nebo mám začít shánět originály ? Citovat
KoNG Odesláno 20. srpen 2007 Odesláno 20. srpen 2007 tak jenom aby všichni věděly Peugeot přestal prodávat originální Pedály jako doplňek k P 206 a 307 :/ tak máme zřejmě smůlu Citovat
denoo Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 kong ako ze prestal predavat pedaly ako doplnok??? Preco?? Si sa bol pytat? Citovat
KoNG Odesláno 21. srpen 2007 Odesláno 21. srpen 2007 Ano byl jsem u koncesionáře, kde mi potvrdili moje hledání v databázi na publicboxu u Peugeotu (nenašel jsem je). Neprodávájí se ani na 307 důvod neznámý (napsal jsem do Peugeotu aby mi sdělili podrobnosti) Zůstala se prodávat pouze opěrka na nohu Citovat
KoNG Odesláno 27. srpen 2007 Odesláno 27. srpen 2007 Tak odpověď je zde: "Hliníkové pedály jsou k dispozici v jakékoliv tunningové prodejně i na Peugeot 206. S pozdravem Jakub Štěpánek Kontaktní centrum PEUGEOT" Citovat
KoNG Odesláno 11. září 2007 Odesláno 11. září 2007 Zjsitil někdo něco nového ohledně pedálů nebo se tím zabývým jenom já Jinak jsme zjistil že je mají u Dománského ale podržte se za cenu 2420kč - humus Dneska je poměřím a budu shánět nějaký neorigo [upravil dne 11.9.2007 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 12. září 2007 Odesláno 12. září 2007 tak jsme dneska šňupal u Autofam a nenašel jsme žádný pedály který by se dali použít na původní díry ala peugeot Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.