Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdrawim všechny peugeoťáky...

mám takovej delikátní dotaz, nedávno sem zakoupil univerzální pedály který se přidělávaj klasickým šroubením (jen pedály a šroubky s matičkama) a teprve pri instalaci kterou sem planoval jsem se zhrozil kdyz sem zjistil ze plynovy pedal je vlastne jen takova ohla tycka do obracenyho L a ze tam ten pedal nemam jak uchytit... navic na zbyvajicich pedalech mam jen na kazdym jednu malou dirku takze uchyceni nanic. Pedaly sem vratil, ale jak tak koukam zadny vhodny sem nenasel, můžete poradit? nevim vubec co bych ted mel koupit, pochlubte se s vasima a nebo dejte typ, diky vsem za pomoc a pripadne za informaci...:myslim:papa

• O 2 týdny později...
  • O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: KoNG

taky jsem se díval že do toho plynovýho by se muselo jedině vrtat a nebo samořezky :)

jj HDi mají plastový pedál takže vrtat a nemusí být samořezky do plastu na hulváta :D utáhneš i ty origo šrouby :-) tak to alespoň dělaj přímo ve fabrice :D

Odesláno
Původně zaslal: Pepito

Moc pěkné :super

Máš nějakou internetovou adresu kde je zakoupit,popřípadě jaká byla cena?

Díky :papa

no dají se koupit pouze originál v peugeot prodejne náhradních dílů, je to originál příslušenství. A nebo použité z vrakáče popřípadě když počkáš tak L.I.P.O.8 píše že je bude prodávat :-)

Odesláno

jo no dám je tak za 2 kila a šaltru za kilo bo je poškrábaná a vyměním ti tam i ten silon i když být tebou tak šaltru koupím jinou která se uchycuje šroubkama,protože v tom silonu se to podle mě začne stejně hýbat,ale ty pedály jak bys je chtěl tak ti pak dám vědět jak je sundám

Odesláno
Původně zaslal: L.I.P.O.8

jo no dám je tak za 2 kila a šaltru za kilo bo je poškrábaná a vyměním ti tam i ten silon i když být tebou tak šaltru koupím jinou která se uchycuje šroubkama,protože v tom silonu se to podle mě začne stejně hýbat,ale ty pedály jak bys je chtěl tak ti pak dám vědět jak je sundám

Dobře.Dej pak vědět :papa

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ano byl jsem u koncesionáře, kde mi potvrdili moje hledání v databázi na publicboxu u Peugeotu (nenašel jsem je). Neprodávájí se ani na 307 důvod neznámý (napsal jsem do Peugeotu aby mi sdělili podrobnosti)

Zůstala se prodávat pouze opěrka na nohu :(

Odesláno

Tak odpověď je zde:

"Hliníkové pedály jsou k dispozici v jakékoliv tunningové prodejně i na Peugeot 206.

S pozdravem

Jakub Štěpánek

Kontaktní centrum PEUGEOT"

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zjsitil někdo něco nového ohledně pedálů nebo se tím zabývým jenom já :D

Jinak jsme zjistil že je mají u Dománského ale podržte se za cenu 2420kč - humus

Dneska je poměřím a budu shánět nějaký neorigo

[upravil dne 11.9.2007 KoNG]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...