Moutindown Odesláno 31. leden 2024 Odesláno 31. leden 2024 Dobrý den potřeboval bych poradit vyměňoval jsem čidlo teploty u mého peugeota 306 1.6 benzín protože ukazovala vždy jen červenou poté co jsem to vyměnil tak je uprostřed i když sahara nefunguje a pokud stojím na místě auto se začne přehřívat neví někdo co s tím mám dělat ? Citovat
Ferry Odesláno 1. únor 2024 Odesláno 1. únor 2024 (upraveno) je predevsim potreba napsat, jaky rok vyroby to je, jestli je to NFZ nebo NFT motor a zda to ma klimatizaci. Mozna idealne napsat VIN kod auta, aby se dalo podivat, jak je to v danem aute resene. Neni cidlo jako cidlo a pro budiky byva v nekterych pripadech oddelene od rizeni sahar. Navic to nemusi byt jen cidlem, ale taky vyhnilymi relatky pod predni maskou, motorem sahary, ridici jednotkou sahary, tech moznosti je tam spousta Upraveno 1. únor 2024 uživatelem Ferry VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Moutindown Odesláno 1. únor 2024 Autor Odesláno 1. únor 2024 (upraveno) Je to NFT motor. A procházel jsem vše co by tomu mohlo vadit a nic jsem nenašel i pojistky nebyli poškozený rok výroby je 2001 Upraveno 1. únor 2024 uživatelem Moutindown Citovat
Ferry Odesláno 1. únor 2024 Odesláno 1. únor 2024 a ma to klimu nebo nema ? nesel by napsat ten VIN kod, at se nekam hneme ? Je sice pekne, ze jsi vse prochazel a nic nenasel, ale evidentne je tam nekde problem, kdyz to nefunguje, takze jsou potreba fakta a ne dojmy. Bez poradnych informaci nejde radit, kristalovou kouli tu bohuzel na klubu nikdo nema. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Moutindown Odesláno 1. únor 2024 Autor Odesláno 1. únor 2024 VF37ENFTF33250244 Zde je vin vozidla Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2024 Odesláno 2. únor 2024 (upraveno) no vida, s tim uz se da pracovat. takze klimu to ma a je tam v levem prednim podbehu ridici jednotka sahar, ktera vypada nejak takhle Casto miva vyhnily konektor, kdyz popraska takova pruhledna tesnici hmota kolem dratu pripojovaciho konektoru a voda pak navzlina az dovnitr jednotky. Ovlada tri rele, ktere jsou umisteny pod krytem, mezi vrtulema sahary. Pro pristup k nim je potreba sundat masku se znakem lva. Melo by tam byt jedno fialove prepinaci a dve zelene spinaci rele. Tady taky byvaji casto uhnile draty ze spodni strany patice tech rele, pripadne jsou zoxidovane kontaktni nozicky tech relatek nebo jsou spatna samotna relatka uvnitr. Takze tohle zkontrolovat a promerit multimetrem. Dalsi vec je pak zkusit naprimo na 12V motory sahary. Chce to silnejsi drat na propojeni kontaktu v tech paticich rele a davat pozor na ruce, tecou tam docela velke proudy a vrtule muze neprijemne seknout do prstu. Ta relatka prepinaji motory mezi seriovym a paralelnim zapojenim, takze bud bezi v serii na pomalou rychlost a nebo jsou paralelne a pak se toci rychle. Schema ted nemam po ruce, ale o vikendu muzu poslat do mailu, kde merit, zda je tam napeti 12V a jake kontakty propojit, aby se motory roztocily. Pokud budou relatka a motory OK, pak bude spatna ta jednotka, takze sundat predni kolo, plastovy podbeh a je potreba sehnat jinou a vymenit. Upraveno 2. únor 2024 uživatelem Ferry RichVa, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
miroja Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 (upraveno) Uz si dostal vela trefnych rad, no mozno by ti mohli pomoct aj moje poznamky z roku 2011 ked som mal problem so saharami na mojej 306-tke. Je to tu na fore, sekcia urob si sam Upraveno 5. únor 2024 uživatelem miroja Citovat
Moutindown Odesláno 14. srpen 2024 Autor Odesláno 14. srpen 2024 Omlouvám se za pozdní odpověď neměl jsem moc času sem koukat ta krabička tam není a ani kdyby byl vytrhnutej tak kontakty na ní kontakty a relé všechny jsem prohledal a nic z toho vše bylo ok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.