Péťa Odesláno 28. leden 2024 Odesláno 28. leden 2024 (upraveno) Naši tradici se zatím daří držet a opět jsme se sešli na lednovém wellness. Je čím dál složitější najít místo, kam to mají všichni v rozumné dojezdové vzdálenosti a v roce 2024 padla volba na Hotel TAMMEL. Příjemný hotýlek, který bych klidně doporučil i dalším klubákům. Účast byla vynikající: @elton s Maruškou, @Radek Hurvajz s @Radka S., @Přema s @Nanjua, @punkac s Lenkou, minimaxa s Markem a já s Martinou Dovolím si ukrást pár fotek, ani jedna není má Upraveno 28. leden 2024 uživatelem Péťa Pe.Tr, OK406, Radek Hurvajz a 4 další ohodnotil 7 Citovat
elton Odesláno 28. leden 2024 Odesláno 28. leden 2024 Skvělé setkání s úžasnými přáteli. Bylo super. Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 28. leden 2024 Odesláno 28. leden 2024 (upraveno) Taky to mohlo být dáno v potaz,bych se přišel kouknout. Díky foto z pěší zóny, koukám,že máme novou optiku. Upraveno 28. leden 2024 uživatelem Milan+ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. leden 2024 Odesláno 29. leden 2024 (upraveno) Jo jo, bylo to super, super kamarádi, super žranice, krvavý orgie , jen ten vrchní, byl takovej nějakej divnej. Ale užili jsme si to, už se těším na další Upraveno 29. leden 2024 uživatelem Radek Hurvajz elton a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. leden 2024 Odesláno 29. leden 2024 tvl, psal jsem Eltonovi, at dorazi na kafe, jeste ze nedorazili vsichni @Milan+ tohle je uzavřený kruh Citovat
Milan+ Odesláno 29. leden 2024 Odesláno 29. leden 2024 (upraveno) před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Jo jo, bylo to super, super kamarádi, super žranice, krvavý orgie , jen ten vrchní, byl takovej nějakej divnej. Ale užili jsme si to, už se těším na další Zas taková super žranice to tam není,to máme vyzkoušené několikrát,proto už nee,a pokud tam byl takový hubený číšník cca 50 -55 let,tak si pořádně zkontrolujte účet. Když jídlo v Jc ,tak Mexico a nebo Kozlovna,tam je to vše na rezervaci. Jináč v jc to oblíbené místními moc není,akorát procedury pro baby . Upraveno 29. leden 2024 uživatelem Milan+ Citovat
Milan+ Odesláno 29. leden 2024 Odesláno 29. leden 2024 před 34 minutami, Scratch napsal: tvl, psal jsem Eltonovi, at dorazi na kafe, jeste ze nedorazili vsichni @Milan+ tohle je uzavřený kruh Je mi to jasný. Jen jsem to nadhodil, vidíš,že nikdo nic, ač člověk všechny zná. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 29. leden 2024 Autor Odesláno 29. leden 2024 Já si jídlo nefotil, ale biftek byl vynikající, u něj jsem fotku udělal: Vepřová krkovička, vepřová panenka, kuřecí miniřízečky,... vše výborné https://tamlovka.cz/jidelni-listek/ a ceny ucházející. Ale jejich wellness je opravdu slabší. U snídaně jsem netrpěl, ale doplňovat jsem viděl jen mléko v kávovaru. @Přema s @Nanjua chodili na snídani později, tak oni mohou napsat, jak vypadal výběr pro ně. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. leden 2024 Odesláno 29. leden 2024 (upraveno) Co se týče jídla tak vše bylo výborné a bylo toho dostatek, svíčkovou s 5ti jsem myslel že ani nesežeru, vývar luxusní, steaky jakbysmet, atd. Teda až na paštikovitý tatarák, ten teda do toho nezapadá. Snidaně doplňovali pruběžně, jedna tam chodila a vždycky se vracela a něco nesla, konkretně jsem ji viděl se šunkou a uzenym, ale šla kolem nás vícekrát, pořád bylo všeho dost. Jinak k čišníkovi a účtu, spíš chybělo něco jim, na mě nezbylo k zaplacení nějaké pivo, prostě v učtu nebylo, slečna si zavolala toho divnýho chlapa, ten ji řekl že nějaké pivo učtoval, a pak poodešel, otočil se ke zdi a dělal že se ho to netýká, vypadalo to že to prostě do toho terminálu nezadal po tom co to pivo roznesl. A k oblibenosti nevim no, ale v SO tam bylo narváno Upraveno 29. leden 2024 uživatelem Radek Hurvajz Charlie 1, elton a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. leden 2024 Odesláno 31. leden 2024 vtipný je, že letošní sraz máte v uskutečněných, a loňský vidím v připravovaných Citovat
Péťa Odesláno 31. leden 2024 Autor Odesláno 31. leden 2024 @Scratch Jirko, to je proto, že nemáme práva k přesunu. Požádal jsem o přesun loňského srazu (v podstatě vyčištění celého vlákna "připravované"), ale to prostě není hned. Admini mají i jinou práci. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. únor 2024 Odesláno 1. únor 2024 ja to chapu, ze vy to prehodit nemuzete, je to tam jen 1 rok , to je cajk jen mi to prislo vtipne Citovat
Péťa Odesláno 1. únor 2024 Autor Odesláno 1. únor 2024 @Scratch Teprve teď mi došlo, že se bavíme o samostatném vlákně, ne o celé podsekci. To moderátoři přesouvat můžou, tak jsem to udělal Snad budeš teď klidněji spát Přema ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.