Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Naši tradici se zatím daří držet a opět jsme se sešli na lednovém wellness. Je čím dál složitější najít místo, kam to mají všichni v rozumné dojezdové vzdálenosti a v roce 2024 padla volba na Hotel TAMMEL. Příjemný hotýlek, který bych klidně doporučil i dalším klubákům. Účast byla vynikající: @elton s Maruškou, @Radek Hurvajz s @Radka S., @Přema s @Nanjua, @punkac s Lenkou, minimaxa s Markem a já s Martinou :super

Dovolím si ukrást pár fotek, ani jedna není má :D

2024-01-26 19.58.50.jpg

2024-01-27 10.32.45.jpg

2024-01-27 14.29.05.jpg

2024-01-27 15.07.50.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno (upraveno)

Taky to mohlo být dáno v potaz,bych se přišel kouknout.

Díky foto z pěší zóny, koukám,že máme novou optiku.

Upraveno uživatelem Milan+
Guest Scratch
Odesláno

tvl, psal jsem Eltonovi, at dorazi na kafe, jeste ze nedorazili vsichni :D 

@Milan+ tohle je uzavřený kruh ;)

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Jo jo, bylo to super, super kamarádi, super žranice, krvavý orgie :) , jen ten vrchní, byl takovej nějakej divnej.

Ale užili jsme si to, už se těším na další :D

Zas taková super žranice to tam není,to máme vyzkoušené několikrát,proto už nee,a pokud tam byl takový hubený číšník cca 50 -55 let,tak si pořádně zkontrolujte účet.

Když jídlo v Jc ,tak Mexico a nebo Kozlovna,tam je to vše na rezervaci.

Jináč v jc to oblíbené místními moc není,akorát procedury pro baby .

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno
před 34 minutami, Scratch napsal:

tvl, psal jsem Eltonovi, at dorazi na kafe, jeste ze nedorazili vsichni :D 

@Milan+ tohle je uzavřený kruh ;)

Je mi to jasný. Jen jsem to nadhodil, vidíš,že nikdo nic, ač člověk všechny zná.😉

Odesláno

Já si jídlo nefotil, ale biftek byl vynikající, u něj jsem fotku udělal:

2024-01-27 18.14.35.jpg

Vepřová krkovička, vepřová panenka, kuřecí miniřízečky,... vše výborné https://tamlovka.cz/jidelni-listek/ a ceny ucházející.

Ale jejich wellness je opravdu slabší. U snídaně jsem netrpěl, ale doplňovat jsem viděl jen mléko v kávovaru. @Přema s @Nanjua chodili na snídani později, tak oni mohou napsat, jak vypadal výběr pro ně.

Odesláno (upraveno)

Co se týče jídla tak vše bylo výborné a bylo toho dostatek, svíčkovou s 5ti jsem myslel že ani nesežeru, vývar luxusní, steaky jakbysmet, atd. Teda až na paštikovitý tatarák, ten teda do toho nezapadá.

Snidaně doplňovali pruběžně, jedna tam chodila a vždycky se vracela a něco nesla, konkretně jsem ji viděl se šunkou a uzenym, ale šla kolem nás vícekrát, pořád bylo všeho dost.

Jinak k čišníkovi a účtu, spíš chybělo něco jim, na mě nezbylo k zaplacení nějaké pivo, prostě v učtu nebylo, slečna si zavolala toho divnýho chlapa, ten ji řekl že nějaké pivo učtoval, a pak poodešel, otočil se ke zdi a dělal že se ho to netýká, vypadalo to že to prostě do toho terminálu nezadal po tom co to pivo roznesl.

A k oblibenosti nevim no, ale v SO tam bylo narváno

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Guest Scratch
Odesláno

vtipný je, že letošní sraz máte v uskutečněných, a loňský vidím v připravovaných :D :D :D :D :D 

Guest Scratch
Odesláno

ja to chapu, ze vy to prehodit nemuzete, je to tam jen 1 rok :D , to je cajk :D :D :D 

jen mi to prislo vtipne :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...