Fusion Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Todle je nejlepší věc kterou sem za posledních pár týdnů viděl http://video.google.com/videoplay?docid=8598986536777958036 Citovat
Hadra Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 ....je to tohle? Landa má nový klip!!! http://www.youtube.com/watch?v=lpGOtX2Qm5A Citovat
Béďa Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 jj je to vazne dobry :D Hadra: jj to je ono Citovat
Bohouš Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 jj politici se zase předvedli......:bojim Citovat
zbrojnoš Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Nebylo by lepší,jako v minulých stoletích, když by ho plácnul rukavicí přes tvář a vyzval ho na souboj? Ne jako teď, když mu dá ránu zezadu. Zbabělec. Citovat
Garfield Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: zbrojnoš Nebylo by lepší,jako v minulých stoletích, když by ho plácnul rukavicí přes tvář a vyzval ho na souboj? Ne jako teď, když mu dá ránu zezadu. Zbabělec. Když on záhlavec se odjinud než zezadu dát nedá, od toho má název Citovat
Guest minimaxa Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Měl mu tu palici urazit:roker Citovat
zbrojnoš Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 říkejte si co chcete, je to podlec zbabělá. Zepředu by na něj nešel. Citovat
Béďa Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: zbrojnoš říkejte si co chcete, je to podlec zbabělá. Zepředu by na něj nešel. jinak ses normalni?? to byl pohlavek a ne rana pesti woe!! Citovat
Fusion Odesláno 24. květen 2006 Autor Odesláno 24. květen 2006 A před Ráthem byl stůl a konec pódia, odtam by Macek (nosič facek) nedošáhl Citovat
Marcel505 Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: zbrojnoš říkejte si co chcete, je to podlec zbabělá. Zepředu by na něj nešel. Ano, je to zbabělec, kdyby si to chtěl s ním vyřídit na veřejnosti, vyzval by ho na souboj, tohle je prostě zbabělé. Takhle si vyřizujou účty děti na prvním stupni... Citovat
Garfield Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: zbrojnoš říkejte si co chcete, je to podlec zbabělá. Zepředu by na něj nešel. Ano, je to zbabělec, kdyby si to chtěl s ním vyřídit na veřejnosti, vyzval by ho na souboj, tohle je prostě zbabělé. Takhle si vyřizujou účty děti na prvním stupni... Marceli, vypadlo ti tam jedno slovíčko: \"Takhle si vyřizujou účty UŽ děti na prvním stupni..\" Civilizace necivilizace, bonton nebonton, některé atavismy byly, jsou a budou Vždyť bychom se unudili k smrti! [upravil dne 25/5/06 Garfield] Citovat
Guest Rybízek Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 hele,sice politika a pohlavky nejsou můj koníček,ale z toho co jsem slyšel vím,že si o to ten srath říkal...a patří mu to!On když spustil ty pomluvy o Mackovo soukromí,tak to řek taky zbaběle přímo do medíí a ne jemu do očí,za jeho zády!Tak se nediví,že mu ten lepák taky přilít zezadu... Citovat
Fusion Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Rybízek hele,sice politika a pohlavky nejsou můj koníček,ale z toho co jsem slyšel vím,že si o to ten srath říkal...a patří mu to!On když spustil ty pomluvy o Mackovo soukromí,tak to řek taky zbaběle přímo do medíí a ne jemu do očí,za jeho zády!Tak se nediví,že mu ten lepák taky přilít zezadu... Tak tak. Jinak krásný přibližovadlo máš u nicku! Citovat
Béďa Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: zbrojnoš říkejte si co chcete, je to podlec zbabělá. Zepředu by na něj nešel. Ano, je to zbabělec, kdyby si to chtěl s ním vyřídit na veřejnosti, vyzval by ho na souboj, tohle je prostě zbabělé. Takhle si vyřizujou účty děti na prvním stupni... no obcas(casto) mi to tam pripada jak na prvnim stupni :D Citovat
Holly Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Nejde o to, jestli si to zasloužil, nebo ne. Ano zasloužil si přes hubu, ale Macek udělal ještě větší zbabělost (anebo minimálně na stejné úrovni). Prostě ukázal, že je taky sráč. Citovat
Fusion Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 Jenom jestli to nebylo domluvený aby to bylo na prvních stránkách novin místo nějaké korupční aféry. Tak i tak, prdel musí být. Citovat
Marcel505 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Garfield Marceli, vypadlo ti tam jedno slovíčko: \"Takhle si vyřizujou účty UŽ děti na prvním stupni..\" Civilizace necivilizace, bonton nebonton, některé atavismy byly, jsou a budou Vždyť bychom se unudili k smrti! Tak to promiň, já to opravím, ale trochu jinak: \"Takhle si vyřizujou účty už děti VE ŠKOLCE...\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.