Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Černý kouř z výfuku Peugot 407

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, měla bych takovej dotaz, prosím neukamenujte mě je mi 20 mám řidičák rok a svoje první auto xD potřebuju nějak česky tak abych to pochopila poradit, mám peugota 407 od taťky, jezdil úplně v pohodě žádnej problém nic, ale jednoho dne se mi prostě začalo černě kouřit za autem a "špatně jede" do kopce, třeba jedu do kopce a abych mohla ze 2 zařadit 3 tak se musím rozjet aspoň 50, jinak můžu dát plyn na podlahu ale že by to nějak zabíralo se říct nedá, spíš černej dýmec za autem a hotovo, ale když jako jedu normálně po rovince a nešlapu plyn na podlahu nebo řadim až fakt z té 2 na 3 v 50 km do kopce a šlapu na to "něžně" tak kouř nejde, kontrolky mi nesvítí, nic to nehlásí, filtr ucpaný není a nic jinýho mě nenapadá, tak než pojedu do servisu tak aspoň ať +- vím na čem jsem abych tam nevyplázla statisíce 😁 předem děkuji za odpověď :) 

Odesláno

Filtr vzduchu se neucpe ze dne na den , spíš bych zkontroloval hadice mezi turbem a sáním , jestli někde není díra , ale taky může být v háji podtlaková regulace turba , ucpanej FAP .... Chce to každopádně diagnostiku , to , že nesvítí kontrolka neznamená , že tam není závada .

Odesláno

A neozvala se předtím toho jednoho dne taková tlumená rána, jako když bouchneš papírovej pytlík? To chování, co popisuješ, by totiž docela sedělo na bouchlou nebo vypadlou hadici od turba do intercooleru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...