Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den.

Chtěl bych se optat za 2 garančku jsem dal v servisu peugeot 13500 kč za peugeot 2008 r.v.2021.Chcibse optat zdali to je OK i přesto že mám zaplacený program optiway.Kolega mě tvrdí že neplatí nic což teď nevím klame mi kolega nebo mě klamou v servisu a i přesto že mám program optiway tak mě učtují vše.

Odesláno (upraveno)

Tak tomu nerozumim.Je mozne ze by me neplatil optiway servis v CZ kdyz jsem kupioval auto na SK.To se smlouva optiway spojuje s prodejnou kde jsem vuz poridil? Takto me to bylo receno.Mam optiway zaolacen a nyni jsem platil i za vymeny oleje apod. Nebo musim nahlasit servisnimu techniku ze mam smlouvu optiway ze to neni pripojene k WIN.Nevim nechce se me platit rocne 14 tis za nove auto.Myslel jsem ze bide uspora kdyz si poridim nove auto.To jsem mohl mit ojetinu a platit to same mozna mene.

Upraveno uživatelem Jenda 2023
Odesláno

...mno, nevím jak to máš Ty, ale já mám na Riftera tu Optiway Garance  - v podstatě jen jako prodlouženou záruku na 7 let / 120.000 km. Servis si pochopitelně musím platit sám... 

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...