tibor Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Dobry den. Prava Predna guma je zjazdena nerovnomerne po (obvode). Pri ventilu ma asi iba 1MM, smerom k opacnej strane kola sa dezen zvecsuje a oproti ventilku je najvecsia, asi 4mm. Mal som problem z vybrovanim volantu, pro presnom vyvazeni (kol) sa to o dost zlepsilo. Co to moze byt? Rameno, osa? Pekny Den. Tibor [upravil dne 22/5/06 tibor] Citovat
Lavak_Bob Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Daj si v servise skontrolovať geometriu. Citovat
tibor Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Geometria, tam uz bola robena. Ak by to bolo tym, tak je osuchana bud jedna, alebo druha strana, ale po obvode rovnako. Citovat
Fx Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 A co tlumice, jak jsou na tom? i kdyz to by delalo spis plosky... Citovat
pupik Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 A co takhle tlumiče? Jak je tam máš dlouho? (špatný tlumič má za následek nerovnoměrné sjíždění pneu po obvodě) Citovat
tibor Odesláno 22. květen 2006 Autor Odesláno 22. květen 2006 Myslim, ze tlmice to nebudu. Ma to 45 tisic. POdla ma to ma nieco spolocne s timy vybraciami, ktore nezmyzli uplne, len neviem na po sa zamerat, poloos, rameno? Citovat
Dakaros Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Já bych typnul špatná pneu! Měl jsem stejnej problém- celkem dobrý pneu, ale na jednej straně mělo vyšší profil (zřejmě popraskanej ten... no...) volant vybroval jak hrom! Po přehození pneu naprosto v pohodě! špatný tlumiče by dělaly plošky! Citovat
jirka607 Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Zbýhavost může být dobrá a co odklony?Nebylo bourané na předek?Vypadá to na špatný odklon na pravé straně,jestli bude při rejdu z jedne strany zjevně těžšší volant tak by to bylo ono.Tato popsaná závada se týká spíše plošně sjeté pneu. Citovat
skupko Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Pokial si mal zle vyvazene koleso a jazdil si na tom dost dlho, moze to byt aj tym, hadzalo Ti nim a pri tom sa Ti stale viac opotrbovavalo na tej strane, na ktorej Ti dopadalo...a na tej, na ktorej bolo vyhadzovane smerom hore Ti to opotrebovavalo menej...:roker Uz smo zazil zle vyvazene koleso aj zo znackoveho servisu...Gabriel v KE...clovek prisiel hned po vymene pneu u Gabriela do servisu mojho stryka a tam si to nechal nanovo vyvazit a bolo to OK. Mno zle pneu to moze byt tiez, tak ako pisal Dakaros...pokial nepocujes od napravy buchanie.... [upravil dne 23/5/2006 skupko] Citovat
Ladis Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Ještě jednou koukni pod auto, jestli opravdu nejsou vybité čepy a vůle ložiska. Je potřeba to zkontrolovat na zvednutém autě a zabrat i přez menší páku. Příčina otcova stavu, na jedné straně lezly dráty z kola a na druhé straně 3 mm vzorek. Pak samozřejmně již zmiňovaná geometrie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.