Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den.

Prava Predna guma je zjazdena nerovnomerne po (obvode).

Pri ventilu ma asi iba 1MM, smerom k opacnej strane kola sa dezen zvecsuje a oproti ventilku je najvecsia, asi 4mm.

Mal som problem z vybrovanim volantu, pro presnom vyvazeni (kol) sa to o dost zlepsilo.

Co to moze byt? Rameno, osa?

Pekny Den. Tibor

[upravil dne 22/5/06 tibor]

Odesláno

Myslim, ze tlmice to nebudu. Ma to 45 tisic.

POdla ma to ma nieco spolocne s timy vybraciami, ktore nezmyzli uplne, len neviem na po sa zamerat, poloos, rameno?

Odesláno

Já bych typnul špatná pneu! Měl jsem stejnej problém- celkem dobrý pneu, ale na jednej straně mělo vyšší profil (zřejmě popraskanej ten... no...) volant vybroval jak hrom! Po přehození pneu naprosto v pohodě!

špatný tlumiče by dělaly plošky!

Odesláno

Zbýhavost může být dobrá a co odklony?Nebylo bourané na předek?Vypadá to na špatný odklon na pravé straně,jestli bude při rejdu z jedne strany zjevně těžšší volant tak by to bylo ono.Tato popsaná závada se týká spíše plošně sjeté pneu.

Odesláno

Pokial si mal zle vyvazene koleso a jazdil si na tom dost dlho, moze to byt aj tym, hadzalo Ti nim a pri tom sa Ti stale viac opotrbovavalo na tej strane, na ktorej Ti dopadalo...a na tej, na ktorej bolo vyhadzovane smerom hore Ti to opotrebovavalo menej...:papa:roker

Uz smo zazil zle vyvazene koleso aj zo znackoveho servisu...Gabriel v KE...clovek prisiel hned po vymene pneu u Gabriela do servisu mojho stryka a tam si to nechal nanovo vyvazit a bolo to OK.:D

Mno zle pneu to moze byt tiez, tak ako pisal Dakaros...pokial nepocujes od napravy buchanie....:myslim

[upravil dne 23/5/2006 skupko]

Odesláno

Ještě jednou koukni pod auto, jestli opravdu nejsou vybité čepy a vůle ložiska. Je potřeba to zkontrolovat na zvednutém autě a zabrat i přez menší páku. Příčina otcova stavu, na jedné straně lezly dráty z kola a na druhé straně 3 mm vzorek. Pak samozřejmně již zmiňovaná geometrie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...