Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Partner nebo Berlingo

Dýdý

Recommended Posts

Odesláno

Sice jsem tady nikdy nic nekoupil ani neprodal ale zkouším to furt.Tak se přiznejte kdo mi chcete prodat berlu nebo partaka.Asi to zase nutně potřebuju na ryby.Mám na to cca 100 tisícovek.Nemusím to samozřejmě utratit všechno.Jo ještě jedině naftu.

Odesláno

jedině Xsaru Picasso,  RHY za 25 000-30 000kč  nějaké mouchy má ale už je neřeším bo ji nepotřebujeme .

Odesláno

Picasso fakt ne .Jsem to taky měl a od tý doby citroeny nemusím.Na tom autě se mi vysypalo snad všechno.Nakonec šlo na dojetí známýmu.

Odesláno

když jsem kupoval berlingo, prodávající technik byl určitě taky rybář--furt dokola mi vysvětloval, jak je berla pro rybáře ideální : to si vyklopíte zadní dveře a můžete chytat ryby i v dešti 😯:)

tak jsem mu řekl, že jsem nikdy ryby nechytal, chytat nebudu a ani se nechystám 😂-- tím jsem ovšem pro něj skončil a už byl profesionálně odměřený 😉

Odesláno

Tak pro mě je hlavní,že se nemusí dovnitř nic skládat.Na ryby jedu max 10 krát do roka.Kdyby mi ten poslední neshnil pod prdelí a neteklo do něj tak ho mám furt.Kia co jsem měl tak byla k neuživení a passat co mám na ježdění do práce chce nový servočerpadlo a rozvody.Prostě živím a servisuju 3 auta a tak na mě moc nezbývá.

Odesláno

Picasso fakt ne .Jsem to taky měl a od tý doby citroeny nemusím.Na tom autě se mi vysypalo snad všechno.  No ono to není citroenem nebo peugeotem. je to spíš A) údržbou ředchpzích majitelů, B) špatným kusem už z výroby. 

Pokud by to mělo být co kdejaký "tvor" řekně , tak dodnes chodím pěšky protože-citreon, peu a renault jsou "žabožroutský klumpy", ford je autem tam vlakem zpět....

Odesláno

A co teprve takový ford s motorem z peugeota to nemůže asi ani odjet z fabriky.Jenom prostě další picaso už nechci.Zrovna tak ojetý sorento nebo fabii v benzinu.Ještě bych si možná vzpomněl na nějaký kasičky co mi k srdci nepřirostly.Ale hezký berlingo klidně koupím.

Odesláno

Fordem s motorem PSA jezdím už 6 let a zatím nemám vážnější problém

Koupeno při nájezdu 232 000 km, teď mám namotáno skoro 300 000 km

Ford.jpg

Odesláno
před 4 hodinami, dýzl napsal:

Pokud by to mělo být co kdejaký "tvor" řekně , tak dodnes chodím pěšky protože-citreon, peu a renault jsou "žabožroutský klumpy", ford je autem tam vlakem zpět....

jojo, když to nemá servis, každé se jednou zastaví..., já měl 20 roků Fiaty a tehdy to bylo ,,něco'' -- a jezdilo to bez problémů, jen ty díly shánět mě přestalo bavit..., mmch., všimli jste si jak fiaty spadly z lopaty ??  u nás před domem ani jeden a na cestách taky skoro nejsou (myslím osobní fiaty)

jinak na ryby a kolem komína bych vzal i 1.6 HDi 55kw--jednoduchý motor, kde se nemá co pokazit :myslim

Odesláno

Já bych se nebál ani Ďábla od Fiatu. Jednak s ním jezdím a mám najeto 130 000 km naprosto bez investic, druhak je používá spousta rozvozovek (Do I Do, Rohlík apod.) a ti by do klumpu asi nešli.

Odesláno

S tím fordem kříženým psa to měla být ironie.Tahle kombinace jim docela funguje.Ten fiat má tu 1,3 nebo 2litr?Fiata jsem měl naposledy polskýho 125 jo a ještě vlastně 850 to jsem fakt už pamětník.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...