enikybeniky Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 Zdravím, ve skupině na FB jsem se kloudné odpovědi nedočkal, tak to zkusím zde. Vůbec netuším, o čem mě auto informuje, objevuje se téměř při každém startu (ne vždy). Díky za tip, případně jak to vypnout. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 (upraveno) nevím co to je, ale dám radu--na mě zas mluví kamera, co jsem si namontoval..., furt cosi mele anglicky, minimálně vždy u startu, tak jí odpovídám ve smyslu: jasně, to víš že jo, nebo: jak si přeješ..., zvláštní je, že pořád natáčí a normálně funguje, tak si jen kecáme spolu Upraveno 4. září 2023 uživatelem ozzy56 Citovat
enikybeniky Odesláno 4. září 2023 Autor Odesláno 4. září 2023 Já právě kameru ani nic dodělávaného nemám. Citovat
pavelu96 Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 (upraveno) Hláška "Lepší pohyblivost: Normální režim" na displeji Peugeot 308 znamená, že vůz je v normálním režimu jízdy. Tento režim je určen pro každodenní jízdu a poskytuje optimální rovnováhu mezi výkonem a spotřebou paliva. V normálním režimu je motor naladěn tak, aby poskytoval dostatečný výkon pro běžné jízdní situace. Převodovka řadí plynule a efektivně, aby se šetřilo palivo. Pokud chcete změnit režim jízdy, můžete tak učinit pomocí tlačítka "Lepší pohyblivost" na středovém panelu. V nabídce režimů jízdy si můžete vybrat z následujících možností: Normální režim: Tento režim je určen pro každodenní jízdu a poskytuje optimální rovnováhu mezi výkonem a spotřebou paliva. Eco režim: Tento režim je navržen pro snížení spotřeby paliva. Motor je naladěn tak, aby poskytoval méně výkonu a převodovka řadí později. Sportovní režim: Tento režim je navržen pro zvýšení výkonu a akcelerace. Motor je naladěn tak, aby poskytoval více výkonu a převodovka řadí rychleji. Můžete také nastavit individuální nastavení režimu jízdy podle svých preferencí. Zdroj: Bard U naší 308 jsem tuto hlášku nikdy neviděl a v manuálu k autu taky ne, ale jak píše ten chytrák od Google, může to souviset s ECO, Sport a Normálním režimem jízdy po nějaké SW aktualizaci u novějších 308 Přeci jenom jsem to někde viděl - u naší 5008 při aktivaci Grip Control Upraveno 4. září 2023 uživatelem pavelu96 Doplnění mmartinkovic a Péťa ohodnotil 2 Citovat
enikybeniky Odesláno 4. září 2023 Autor Odesláno 4. září 2023 Super, díky moc! Já se snažil googlit a nic. No, nic s tím neudělám, protože žádný volič jízdních režimů nemám. Citovat
enikybeniky Odesláno 6. září 2023 Autor Odesláno 6. září 2023 (upraveno) V 4. 9. 2023 at 17:09, Péťa napsal: Zkusil jsi manuál k autu? Ano, zkusil jsem, co se dalo. Tištěný manuál, aplikaci v mobilu. Google... Vůbec netuším, co to v mém voze má za smysl, když žádný volil jízdních režimů nemá... Upraveno 6. září 2023 uživatelem enikybeniky Péťa ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 6. září 2023 Odesláno 6. září 2023 A nehrál si tam s tím někdo přes DIAG? Odkazuje to na ESC, tak bych možná pátral tímto směrem pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
enikybeniky Odesláno 6. září 2023 Autor Odesláno 6. září 2023 To netuším, takto jsem to již koupil a já do toho určitě nic nenechával nahrávat. Diag byla použita před koupí jen na kontrolu stavu. Dá se s tím tedy něco? Ne že by to něčemu vadilo, krom pár vteřin zobrazení. Citovat
pavelu96 Odesláno 6. září 2023 Odesláno 6. září 2023 Asi bych to neřešil a smířil se s tím, že to nikdo jiný nemá Nebo najít někoho, kdo umí s diagnostikou a odstraní to. enikybeniky ohodnotil 1 Citovat
enikybeniky Odesláno 6. září 2023 Autor Odesláno 6. září 2023 Tak nějak to dopadne, jednou z těch možností. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.