Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, ve skupině na FB jsem se kloudné odpovědi nedočkal, tak to zkusím zde. Vůbec netuším, o čem mě auto informuje, objevuje se téměř při každém startu (ne vždy). 

Díky za tip, případně jak to vypnout. 

20230824_160256.jpg

Odesláno (upraveno)

nevím co to je, ale dám radu--na mě zas mluví kamera, co jsem si namontoval..., furt cosi mele anglicky, minimálně vždy u startu, tak jí odpovídám ve smyslu: jasně, to víš že jo, nebo: jak si přeješ..., zvláštní je, že pořád natáčí a normálně funguje, tak si jen kecáme spolu 😂

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Hláška "Lepší pohyblivost: Normální režim" na displeji Peugeot 308 znamená, že vůz je v normálním režimu jízdy. Tento režim je určen pro každodenní jízdu a poskytuje optimální rovnováhu mezi výkonem a spotřebou paliva.

V normálním režimu je motor naladěn tak, aby poskytoval dostatečný výkon pro běžné jízdní situace. Převodovka řadí plynule a efektivně, aby se šetřilo palivo.

Pokud chcete změnit režim jízdy, můžete tak učinit pomocí tlačítka "Lepší pohyblivost" na středovém panelu. V nabídce režimů jízdy si můžete vybrat z následujících možností:

Normální režim: Tento režim je určen pro každodenní jízdu a poskytuje optimální rovnováhu mezi výkonem a spotřebou paliva.

Eco režim: Tento režim je navržen pro snížení spotřeby paliva. Motor je naladěn tak, aby poskytoval méně výkonu a převodovka řadí později.

Sportovní režim: Tento režim je navržen pro zvýšení výkonu a akcelerace. Motor je naladěn tak, aby poskytoval více výkonu a převodovka řadí rychleji.

Můžete také nastavit individuální nastavení režimu jízdy podle svých preferencí.

Zdroj: Bard

U naší 308 jsem tuto hlášku nikdy neviděl a v manuálu k autu taky ne, ale jak píše ten chytrák od Google, může to souviset s ECO, Sport a Normálním režimem jízdy po nějaké SW aktualizaci u novějších 308 :myslim

Přeci jenom jsem to někde viděl - u naší 5008 při aktivaci Grip Control

image.png

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno (upraveno)
V 4. 9. 2023 at 17:09, Péťa napsal:

Zkusil jsi manuál k autu?

Ano, zkusil jsem, co se dalo. Tištěný manuál, aplikaci v mobilu. Google...

Vůbec netuším, co to v mém voze má za smysl, když žádný volil jízdních režimů nemá...

Upraveno uživatelem enikybeniky
Odesláno

To netuším, takto jsem to již koupil a já do toho určitě nic nenechával nahrávat. Diag byla použita před koupí jen na kontrolu stavu.

Dá se s tím tedy něco? Ne že by to něčemu vadilo, krom pár vteřin zobrazení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...