Loki3 Odesláno 1. září 2023 Odesláno 1. září 2023 (upraveno) Ahoj kamaradi mam jeden problem zniceho nic mi nejde eletrika v celem aute .baterii jsem dal novou stale mrtvo . Kdyz jesm jel zniceho nic mi svitili vsechny kontrolky nasledne zhaslo a mrtvo . Prosel jsem vsechny pojistky u motoru v kabine promeril eletrika vsude je . Akorat teda svetla predni sviti nejdou zhasnout . Dekuji za rady.Jo a starter toci . Nejde central okna palubka budiky nic proste Upraveno 1. září 2023 uživatelem Loki3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. září 2023 Odesláno 1. září 2023 Diagnostiku a hledat diagnostikou. Než by jsi šel do diagnostiky tak zkontrolovat ukostření na všech bodech který na autě jsou ale rovnou říkám že bez diagnostiky a diagnostika který ví co dělá se to neobejde. Vím že tohle jsi asi číst nechtěl ale jinak to nejde. Citovat
Almanil Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 Světla nejdou zhasnout? To znamená, že když tam dáš baterku, tak bez ohledu na polohu vypínače, tak světla svítí? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 Voda v BSI? Vyndat ven a zkontrolovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.