Medvěd Odesláno 6. srpen 2023 Odesláno 6. srpen 2023 (upraveno) https://www.kverulant.org/article/pokuta-400-tisic-korun-pro-podvodniky-z-autoesa/ Tak jediný autobazar s certifikátem kvality asi není tak úplně "v pohodě" Nemyslím si, že by AAAčka, TROTINA, DAVO CAR nebo jiný velký bazar byl na tom líp, ani že těch 4 x 100 000 Kč ESA nějak zásadně zabolí, ale někdy může být aspoň takhle zdvižený prst dobrý k tomu, aby si všichni hráči v branži aspoň chvíli dávali majzla. Upraveno 6. srpen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Rikic339 Odesláno 7. srpen 2023 Odesláno 7. srpen 2023 Měl jsem tu "čest" tam koupit auto a přesně to jejich jednání mohu potvrdit.. Ale šmejdi jsou všude, to si člověk nevybere Citovat
enikybeniky Odesláno 7. srpen 2023 Odesláno 7. srpen 2023 Taky tak. Ale já to auto moc chtěl a auto protiúčtem jsem tam chtěl taky moc nechat. Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. srpen 2023 Odesláno 7. srpen 2023 Bohužel to tak je všude. Někde ještě vyhrabu smlouvu co jsem podepisoval při koupi 307 sw. Defacto jsem podepsal, že kupuju auto zralé na šroťák Bez toho to pomalu nikdo dnes neprodá. Podepíšeš nebo jdi jinam, najde se jiný co to podškrábne. Rikic339 a enikybeniky ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 7. srpen 2023 Odesláno 7. srpen 2023 kupoval jsem na bazarech 2 auta, obe podle papiru sbirka ND na odpis... klasika. A nutno rict, auto, co jsem prodaval, jsem prodaval taky jako sbirku srotu s tim, ze na vymenu je uplne vsechno, tesny neni vubec nic a jeste je to cely rozezrany kovomorkou. Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.