Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj chci se zeptat poridil jsem si ale mam problem s brzdama na nem nebyli zadne desticky a prasatka byli sekle a kousle a byli uz uplne venku tak jsem prohodil brzdice za nove zadni brzdice a ovzdusnil jsem cely okruh brzdovy jel jsem ze zadu do predu jak se ma ject ale netlacilo poradny tlak tak na zpatek ze predu do zadu a nic tak jsem jeste ovzdusnil brzdovy valec a tam taky nesel poradny tlak pedal vubec netvrdnul zkousel jsem bez motoru a s abs a bez nej a nic a zkousel jsem z posilovacem a take nic nevi si s tim nikdo rady

jinak dekuji za info a rady nevím kam se mám obrátit 

Odesláno

Chlape, nic ve zlem, ale precti si pravidla fora - dopln si popis auta do podpisu. Ale hlavne - zapracuj na cestine, protoze nezlob se na mne, ale pokud si to po sobe prectes a to jsem to zkousel 3x, stejne jsem to moc nepochopil. Trochu rozdel ty vety, aby to trochu davalo smysl.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Zdravím, našel jsem toto téma tak zkusím štěstí. Mám problém oživit brzdy po výměně hlavního brzdového válce jedná se o systém Bosch na 2,0 benzin.

Kapalinu tlačím přetlakem horem, spodem ale pedál se ne a ne chytit do tlaku abych to pak mohl standardně odvzdušnit.

Děkuji předem za rady.

Odesláno

Když jsem toto dělal na 106 tak jsem nejprve několikrát  po sobě musel odvzdušnit na HBV  +jednotlivá kola tuším tam to bylo opačně od nejbližšího k ABS a HBV k nejvzdálenějšímu. (takto to má vícero modelů PSA!!)

Odesláno

Děkuji za radu, nakonec se podařilo až po opětovné rozborce a zborce HBV a prolití a zapumpování mimo auto, prostě to asi potřebovalo prolit brzdovkou ještě před montáží do auta v aute to prostě nešlo.

Pro ty co se s tím budou v budoucnu prát - hodně štěstí a pevných nervů.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...