Beran33 Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 ahoj chci se zeptat poridil jsem si ale mam problem s brzdama na nem nebyli zadne desticky a prasatka byli sekle a kousle a byli uz uplne venku tak jsem prohodil brzdice za nove zadni brzdice a ovzdusnil jsem cely okruh brzdovy jel jsem ze zadu do predu jak se ma ject ale netlacilo poradny tlak tak na zpatek ze predu do zadu a nic tak jsem jeste ovzdusnil brzdovy valec a tam taky nesel poradny tlak pedal vubec netvrdnul zkousel jsem bez motoru a s abs a bez nej a nic a zkousel jsem z posilovacem a take nic nevi si s tim nikdo rady jinak dekuji za info a rady nevím kam se mám obrátit Citovat
HonzaC2 Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 Chlape, nic ve zlem, ale precti si pravidla fora - dopln si popis auta do podpisu. Ale hlavne - zapracuj na cestine, protoze nezlob se na mne, ale pokud si to po sobe prectes a to jsem to zkousel 3x, stejne jsem to moc nepochopil. Trochu rozdel ty vety, aby to trochu davalo smysl. Hafity, ozzy56 a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 před 44 minutami, Beran33 napsal: Jinak dekuji za info a rady nevím kam se mám obrátit Ahoj, možná bude nejjednodušší obrátit se SEM pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
frcer Odesláno 24. červenec 2024 Odesláno 24. červenec 2024 Zdravím, našel jsem toto téma tak zkusím štěstí. Mám problém oživit brzdy po výměně hlavního brzdového válce jedná se o systém Bosch na 2,0 benzin. Kapalinu tlačím přetlakem horem, spodem ale pedál se ne a ne chytit do tlaku abych to pak mohl standardně odvzdušnit. Děkuji předem za rady. Citovat
dýzl Odesláno 24. červenec 2024 Odesláno 24. červenec 2024 Když jsem toto dělal na 106 tak jsem nejprve několikrát po sobě musel odvzdušnit na HBV +jednotlivá kola tuším tam to bylo opačně od nejbližšího k ABS a HBV k nejvzdálenějšímu. (takto to má vícero modelů PSA!!) Citovat
frcer Odesláno 25. červenec 2024 Odesláno 25. červenec 2024 Děkuji za radu, nakonec se podařilo až po opětovné rozborce a zborce HBV a prolití a zapumpování mimo auto, prostě to asi potřebovalo prolit brzdovkou ještě před montáží do auta v aute to prostě nešlo. Pro ty co se s tím budou v budoucnu prát - hodně štěstí a pevných nervů. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.