Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím , potřebuji pomoct můj Peugeot 605 2.0sri benzin 89kw 350najeto kouří hustě bíle těsnení pod hlavou je ok ani praskla hlava není olej to podle mě vubec nebere protože svíčka je krásně světle cihlově vypalená

někdo mi radil udělat gufera na ventilech ze by propoušteli olej ale to by kouřilo modře jak říkam vodu to nebere netlakuje to motor běží hrásně ale jen to prostě kouří dost po umytí motoru to nedělalo upozornuji auto stalo minimalne 7let 

nemůže to dělat spatné čidlo na teplotu vody předem díky 

Upraveno uživatelem Peugeot605
malo info
Odesláno

Ahoj, na začátek napiš, co v tom máš za motor. 

Těsnění pod hlavou může být po těch letech prasklý. Bílý kouř značí vodu, takže to buď opravdu bere vodu nebo to je kondenzát ve výfuku po té dlouhé odstávce. :myslim

Odesláno (upraveno)

jo omlouvam se :D 2.0 sri 1990 350tisic najeto vyfuk jsem vymenil jinej po byvale 605 ale tesneni to nebude auto tahne jak dabel neprehriva se netlakuje do vody ani do oleje zadna emulze nekdo rikal ze to muze delat ty gufery ktery propousti olej do valcu a pak to kouří a nebo to bude cidlo jsem cetl na internetu nevim no valali jsme panovi do servisu rikal ze by se na to musel kouknout ale spis rikal ze je to na go 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

No uřcite ho tam trochu zbylo a 2x uz jsem tankoval novy kdyz jsem meni lpalivak tak tam byla uplna *neumím psát slušně*ka zkusim ti nejak hodne projet 

Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno (upraveno)

Sice neporadím ale zkoušel jsi p.Mlsnu a jeho servis Poseidon ve Stráži n/N ? Jinak  na Pugy byl Novotný v Popelíně, naproti žel.stanici ( teď už prý nedělá ale funguje prý jeho syn), případně na Kopečku-Radouňce p.Jirku Hejdu. ( Jirka je starý citroenář ale dělá i pugy a poseidon  začínal, či ze začátku co je znám preferoval PSA). Jinak bílý kouř=voda, modrý=olej 

Ještě mne napadlo-kolik tam bylo starého benálu  než jsi doplnil novým a současně kolik jsi toho na toto najel do umytí? jestli  by nebylo lepší vypustit nádrž a vyčistit ji-pokud je vše ok pak by to mohla způsobit  voda v palivu (nádrži) . jen takový nápad. Jinak pokud by papkal olej přes gufírka ventilů pak to na kouři téměř nepoznáš, spíš jen na spotřebě oleje. Alespoň na LFY jsem to tak měl

Upraveno uživatelem dýzl
Odesláno (upraveno)

ahoj jojo S Mlsnou jsme to uz konzultovali je sikovny jezdime tak skoro vzycky kdyz si nevime rady tipuju to bud na gufera na ventilech nebo na tu nadrz tesneni by to nemelo byt ale pokud se prej meni gufera na  ventilech tak se musi sundat hlava jinak auto prave moc nejezdni nema stk takze s nim moc nejezdime radsi tak musime jet na technickou takze uvidime jinak diky za tip

jinak s Panem Hejdnou mame už jsme meli driv 605 a on je sikovny ale ma vysokohorsky ceny

Necituj celý přímo předchozí příspěvek a nepiš další, použij Upravit!
Odesláno (upraveno)

Vysokohorský ceny? neřekl bych, jak jsem zjistil, tak tak třeba to co mi kdysi na BéXu dělali ve Všechově  ( servis u Tábora ,už neexistuje)  tak s odtahem k Jirkovi bych dal za opravu polovinu, s odtahem do Stráže taky polovinu. Oba místo čekání  na opravu měsíc , hotovu za směnu  a pokud by to šlo extra špatně tak max za jednu a půl směny (12 hodin), za opravu u Beránka jsem dal 15 000, u jiných "karosářů tak z bídou pět tisíc. holt za neznalost se platí.

Ještě poznatek NENÍ třeba citovat předchozí texty!! Na jiném webu bych to smáznul!! Jinak silně pochybuji, že je to gufírky!! to by kouř byl opravdu do modra tuplem u benálu! Jezdil vyjet jednu dvě nádrže, sledovat kapaliny (chladicí i olej) pokud olej přes gufírka, pak by se to na dvou vyjetých nádržích muselo projevit, pokud někudy voda =pak taktéž!!

Upraveno uživatelem dýzl
oprava chyb
Odesláno

@Peugeot605 vítám Tě na Peugeot Clubu.

Můžeš prosím přestat citovat všechny přímo předchozí příspěvky? Ty nevidíš, že to upravuji a vyzívám Tě k tomu?

Prosím o přečtení pravidel fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ zejména bod č.5.

Když chceš někoho označit, tak použij @ a jeho nick.

Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci týmu moderátorů. 

Děkuji za pochopení 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...