Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahojte. Koupil jsem novou 5008 (2023) a už od začátku hvízdají dveře u řidiče i spolujezdce. U řidiče je to horší. Děje se to od rychlosti přibližně 60 km/h, čím rychleji jedu, tím je meluzína horší. V autorizovaném servisu zkoušeli šahat na dveře, něco tam poštelovali (dveře nebyly v ose), ale podle mě je to snad ještě horší. Nejhorší je, že nevím, jestli to dveřmi, těsněním, či něčím jiným (napadly mě i zrcátka, ale ještě jsem nezkoušel). Možná mi i připadá, že se úplně nedovírají okýnka. Nesetkal jste se někdo s něčím podobným?

Upraveno uživatelem Michal19
Odesláno (upraveno)

Ahoj, hele já si to myslel taky.  Dle vyjádření servisu "vzneseme dotaz na centrálu, jestli se s tím již někdo setkal a uvidíme, co se dozvíme". Oni se asi snaží, ale trvá jim to. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Musíš si pomoct sám. Nejprve je prohlédni, a zrcátko taky. Porovnej s jinou 5008 stejného roku a stejné výbavy (ozdobné lišty?) anebo jiného roku (před faceliftem). To udělej např. v servise, kde asi stojí dost podobných aut. Promluv s majitelem stejného ročníku, zda mu to nedělá.

A pak už ta pracná část: lepicí páskou zalepuj jednotlivé škvíry a nerovnosti, až to objevíš. Mohou to být i ozdobné plasty dole na dveřích a blatnících, hagusy nahoře anebo díry v prahu, kde vypadl špunt.

Nejprve zalep toho co nejvíc, a pak odstraňuj po jednom.

Servis na takové detaily nemá zájem - to chce trpělivost a čas.

Případně dej zrcátka do jiné polohy (sklop částečně nebo úplně).

Upraveno uživatelem P607Olda
  • Michal19 changed the title to Hvízdání od předních dveří
Odesláno (upraveno)

Jo, na to už jsem si zvykl. Měl jsem 2019 ve stejné výbavě a nic nepískalo. Byl jsem se svézt s kolegy autem, 2022, taky nic. Na prvni pohled tam nemá co pískat. Mám podezření na nedovírání oken a to velký těsnění. Zkusim zalepit, co kde uvidím a zkusím něco nacpat i do okýnka. Nemáš tip na lepenku? Krycí malířská nebo obyč. izolepa?

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...