Michal19 Odesláno 3. červenec 2023 Odesláno 3. červenec 2023 (upraveno) Ahojte. Koupil jsem novou 5008 (2023) a už od začátku hvízdají dveře u řidiče i spolujezdce. U řidiče je to horší. Děje se to od rychlosti přibližně 60 km/h, čím rychleji jedu, tím je meluzína horší. V autorizovaném servisu zkoušeli šahat na dveře, něco tam poštelovali (dveře nebyly v ose), ale podle mě je to snad ještě horší. Nejhorší je, že nevím, jestli to dveřmi, těsněním, či něčím jiným (napadly mě i zrcátka, ale ještě jsem nezkoušel). Možná mi i připadá, že se úplně nedovírají okýnka. Nesetkal jste se někdo s něčím podobným? Upraveno 3. červenec 2023 uživatelem Michal19 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červenec 2023 Odesláno 3. červenec 2023 ahoj, že nevíš čím to je nevadí, odstranit to má autor. servis Citovat
Michal19 Odesláno 3. červenec 2023 Autor Odesláno 3. červenec 2023 (upraveno) Ahoj, hele já si to myslel taky. Dle vyjádření servisu "vzneseme dotaz na centrálu, jestli se s tím již někdo setkal a uvidíme, co se dozvíme". Oni se asi snaží, ale trvá jim to. Upraveno 3. červenec 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
P607Olda Odesláno 3. červenec 2023 Odesláno 3. červenec 2023 (upraveno) Musíš si pomoct sám. Nejprve je prohlédni, a zrcátko taky. Porovnej s jinou 5008 stejného roku a stejné výbavy (ozdobné lišty?) anebo jiného roku (před faceliftem). To udělej např. v servise, kde asi stojí dost podobných aut. Promluv s majitelem stejného ročníku, zda mu to nedělá. A pak už ta pracná část: lepicí páskou zalepuj jednotlivé škvíry a nerovnosti, až to objevíš. Mohou to být i ozdobné plasty dole na dveřích a blatnících, hagusy nahoře anebo díry v prahu, kde vypadl špunt. Nejprve zalep toho co nejvíc, a pak odstraňuj po jednom. Servis na takové detaily nemá zájem - to chce trpělivost a čas. Případně dej zrcátka do jiné polohy (sklop částečně nebo úplně). Upraveno 3. červenec 2023 uživatelem P607Olda Citovat
Michal19 Odesláno 3. červenec 2023 Autor Odesláno 3. červenec 2023 (upraveno) Jo, na to už jsem si zvykl. Měl jsem 2019 ve stejné výbavě a nic nepískalo. Byl jsem se svézt s kolegy autem, 2022, taky nic. Na prvni pohled tam nemá co pískat. Mám podezření na nedovírání oken a to velký těsnění. Zkusim zalepit, co kde uvidím a zkusím něco nacpat i do okýnka. Nemáš tip na lepenku? Krycí malířská nebo obyč. izolepa? Upraveno 3. červenec 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
P607Olda Odesláno 3. červenec 2023 Odesláno 3. červenec 2023 Co máš po ruce a vydrží jízdu a dá se odlepit. Malířská, anebo elektrikářská, široká se dá koupit. Citovat
slimboy Odesláno 4. červenec 2023 Odesláno 4. červenec 2023 Zacal by som resetovanim / nakalibrovanim pozicie vsetkych styroch bocnych okien, az potom skusal dalsie veci. Postup kalibracie je v navode k autu. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Michal19 Odesláno 5. červenec 2023 Autor Odesláno 5. červenec 2023 Jezdím k Drástovi do Sokolova. Vždycky mi vyjdou vstříc, ale strašně to trvá. Dneska jsem našel tohle https://ibb.co/djsr20v, tak doufám, že to bude ono. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.