kontra Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Zdravim všechny \"pežoťáky\" ! Koupil jsem konečně vysněnou 406 a chtěl jsem se touto cestou zeptat, jestli někdo neví, jak se mění kód na imobilizeru? A jak hodně to auto ochrání? Jestli je nějaká možnost, že by mi s tím autem někdo odjel? Díky za odpovědi Citovat
Dave_k Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Gratuluju k autí. Změna kódu a používání servisního kódu se tu už probíralo několikrát. Zkus vyhledávání nahoře. Kód se ukládá do řídící jednotky. S tou ochranou to není nejrůžovější, ale alespoň něco. Pokud ho budou chtít ukrást tak ho ukradnou jako každý jiný i líp zabezpečený. [upravil dne 17/5/06 Dave_k] Citovat
Péťa Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Přijede odtahovka a imobilizér neimobilizér, auto je v tahu Citovat
Laďa Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: kontra Zdravim všechny \"pežoťáky\" ! Koupil jsem konečně vysněnou 406 a chtěl jsem se touto cestou zeptat, jestli někdo neví, jak se mění kód na imobilizeru? A jak hodně to auto ochrání? Jestli je nějaká možnost, že by mi s tím autem někdo odjel? Díky za odpovědi 2.Změna kódu - otočte klíčkem - Vložte vlastní kód - Stiskněte klávesu C - Vložte nový kód - Stiskněte klávesu C dokud není kód přijat.Další potvrzení je po vložení nového kódu 3.Vložení servisního módu - Otočte klíčkem - Vložte vlastní kód - Stiskněte klávesu S - Navolte nový kód - Stiskněte klávesu S Servisní mód umožňuje startování bez vložení kódu. Citovat
Tornado Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Tady mas stranu z manualu k 406 o kodovanym imobilizeru: [upravil dne 18.5.2006 Tornado] Imobilizer.doc Citovat
kontra Odesláno 18. květen 2006 Autor Odesláno 18. květen 2006 Díky všem za odpovědi. Jen dodávám že mám 1.8 16V r.v. 1998. Ale to bude asi všude stejný ne? Citovat
Gotrek Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Nové typy (po faceliftu) mají imobilizér v klíči. Citovat
Ajdamek Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: Gotrek Nové typy (po faceliftu) mají imobilizér v klíči. My jsme měli imobilizér v klíči už v breaku z roku 1997, bohužel, kdyby tam byla klávesnice, tak nám ho neukradli Citovat
Dave_k Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: Laďa Původně zaslal: kontra Zdravim všechny \"pežoťáky\" ! Koupil jsem konečně vysněnou 406 a chtěl jsem se touto cestou zeptat, jestli někdo neví, jak se mění kód na imobilizeru? A jak hodně to auto ochrání? Jestli je nějaká možnost, že by mi s tím autem někdo odjel? Díky za odpovědi 2.Změna kódu - otočte klíčkem - Vložte vlastní kód - Stiskněte klávesu C - Vložte nový kód - Stiskněte klávesu C dokud není kód přijat.Další potvrzení je po vložení nového kódu 3.Vložení servisního módu - Otočte klíčkem - Vložte vlastní kód - Stiskněte klávesu S - Navolte nový kód - Stiskněte klávesu S Servisní mód umožňuje startování bez vložení kódu. Oprava: Pokud máš servisní kód tak musíš ťukat, akorát máš v záloze svůj vlastní kód, kterej jakmile zadáš tak zruší ten servisní. Citovat
Gotrek Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 AJDAMEK: To jsem netušil, že byl už ve starších modelech. Citovat
Ajdamek Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Gotrek AJDAMEK: To jsem netušil, že byl už ve starších modelech. On byl totiž v roce 1997 malej facelift, já zase netušil, že je kód i v roce 1998. Já jsem si myslel, že to v roce 1997 zrušili. To zádávání kódu je hrozná otrava, ještě k tomu se někdy pokouším startovat bez kódu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.