Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny \"pežoťáky\" !

Koupil jsem konečně vysněnou 406 a chtěl jsem se touto cestou zeptat, jestli někdo neví, jak se mění kód na imobilizeru? A jak hodně to auto ochrání? Jestli je nějaká možnost, že by mi s tím autem někdo odjel? Díky za odpovědi

Odesláno

Gratuluju k autí. :roker

Změna kódu a používání servisního kódu se tu už probíralo několikrát. Zkus vyhledávání nahoře. ;)

Kód se ukládá do řídící jednotky. S tou ochranou to není nejrůžovější, ale alespoň něco. Pokud ho budou chtít ukrást tak ho ukradnou jako každý jiný i líp zabezpečený. :papa

[upravil dne 17/5/06 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: kontra

Koupil jsem konečně vysněnou 406 a chtěl jsem se touto cestou zeptat, jestli někdo neví, jak se mění kód na imobilizeru? A jak hodně to auto ochrání? Jestli je nějaká možnost, že by mi s tím autem někdo odjel? Díky za odpovědi

2.Změna kódu

- otočte klíčkem

- Vložte vlastní kód

- Stiskněte klávesu C

- Vložte nový kód

- Stiskněte klávesu C dokud není kód přijat.Další potvrzení je po vložení nového kódu

3.Vložení servisního módu

- Otočte klíčkem

- Vložte vlastní kód

- Stiskněte klávesu S

- Navolte nový kód

- Stiskněte klávesu S

Servisní mód umožňuje startování bez vložení kódu.

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

Nové typy (po faceliftu) mají imobilizér v klíči.

My jsme měli imobilizér v klíči už v breaku z roku 1997, bohužel, kdyby tam byla klávesnice, tak nám ho neukradli :roll

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Původně zaslal: kontra

2.Změna kódu

- otočte klíčkem

- Vložte vlastní kód

- Stiskněte klávesu C

- Vložte nový kód

- Stiskněte klávesu C dokud není kód přijat.Další potvrzení je po vložení nového kódu

3.Vložení servisního módu

- Otočte klíčkem

- Vložte vlastní kód

- Stiskněte klávesu S

- Navolte nový kód

- Stiskněte klávesu S

Servisní mód umožňuje startování bez vložení kódu.

Oprava: Pokud máš servisní kód tak musíš ťukat, akorát máš v záloze svůj vlastní kód, kterej jakmile zadáš tak zruší ten servisní. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

AJDAMEK: To jsem netušil, že byl už ve starších modelech.

On byl totiž v roce 1997 malej facelift, já zase netušil, že je kód i v roce 1998. Já jsem si myslel, že to v roce 1997 zrušili. To zádávání kódu je hrozná otrava, ještě k tomu se někdy pokouším startovat bez kódu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...