poldiss Odesláno 12. prosinec 2023 Odesláno 12. prosinec 2023 Tak to bych na tvým místě prostě koupil obyčejnou autobaterii nějaký renomovaný značky, nejlépe Exide nebo Varta, která má stejnou kapacitu a minimálně stejný startovací proud jako máš teď a měl bys to mít v pohodě. Z toho co jsem vygooglil je označení L3D spojené asi jen s PSA a vůbec netuším co to znamená. S tím zadkem se to stává, když ti prostě přirezne destička ke kotouči, vždycky se opatrně rozjedu a ono se to odtrhne Tak to rád slyším, to do nich půjdu taky, protože ty ještě původní brzdy co mám na autě špiní jak blázen a strašně mi to vadí. Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 12. prosinec 2023 Autor Odesláno 12. prosinec 2023 Vidím to tak, protože ten cenový rozdíl srovnatelné Varty a origo je dost citelný No evidentně o tom nikde moc informací není, když se to nepodařilo ani tobě Nevím přesně, ale auto stálo do sobotního večera a jel jsem pak až v pondělí odpoledne. Každopádně jsem v sobotu najezdil hodně a to bylo v Praze uplně nejvíc sněhu všude, takže podběhy plný.. Po zaparkování to vždy trochu okopu, aby to tam nezmrzlo - tak možná to spadlo nějak nešikovně do kola nebo co já vím a tam zmrzlo? Nevím Určitě jdi, za sebe mohu jen doporučit poldiss ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 4. březen 2024 Autor Odesláno 4. březen 2024 Tak o víkendu jsem si konečně našel čas a pustil se taky do laku svého auta Neskutečně to prokouklo, těžko uvěřit na první pohled že od 400tkm už mu chybí jen necelé 4 tisíce.. V rámci leštění jsem sundal nápisy na kufru a nějak se mi to bez nich líbí víc tak to tak teď aspoň nějakou dobu nechám, je to takové čistší na pohled Pro mě asi největší rozdíl by na víku kufru taky všechny plasty dostaly péči, zase nejvíc to bylo vidět sloupcích Lak najednou konečně připomíná zrcadlo A ještě celkové fotky za světla a v garážích Jinak koho to zajímá, udělal jsem dvoukrokové rozleštění pomocí leštěnek od Meguiars z řady Ultimate - Compound a Polish (sneslo by to i víc ale bez měřiče laku se do extrémů pouštět nechci), zavoskováno grafenovým voskem od auto finesse, plasty ošetřeny auto finesse Revive, tekuté stěrače od angel wax.. Nakonec vyluxování, umytí oken zevnitř a ošetření všech plastů Tak snad to chvíli vydrží radim.1008, pavelu96, jarokare a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Rikic339 Odesláno 4. březen 2024 Autor Odesláno 4. březen 2024 ještě teda přidám nějaké video pro lepší představu v jakém stavu lak byl IMG_0712.mov IMG_0714.mov OK406 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. březen 2024 Odesláno 4. březen 2024 jojo, je to na těch videích opravdu vidět , ten přechod mi připomněl reklamu, jak si Richard umyl půlku hlavy... Citovat
radim.1008 Odesláno 4. březen 2024 Odesláno 4. březen 2024 Jetě by to chtělo nějaké klubové označení. OK406 ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 5. březen 2024 Autor Odesláno 5. březen 2024 už nad tím nějakou dobu uvažuij, ale ne a ne přijít na to kam aby se mi to líbilo samolepky na autě se mi nějak moc nelíbí a rámečky SPZ z taktických důvodů měnit nechci radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 15. duben 2024 Autor Odesláno 15. duben 2024 Tak auto už šlo na letní papuče, k tomu dostalo nové komplet filtry a olej + desinfekci klimy a taky opláchnutí pavelu96 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Rikic339 Odesláno 25. duben 2024 Autor Odesláno 25. duben 2024 Včera proběhlo zatmavení oken Jelikož se v červnu opět chystáme se psama k moři a celkově přes léto budeme zase jezdit na delší výlety, je to pro jejich pohodlí potřeba. Přece jen ta klima vzadu takovou sílu nemá a když to sluníčko fakt smaží, udělá se tam horko.. Na fotkách to vypadá tmavší než to reálně je, zapomněl jsem to vyfotit zevnitř kde je vidět ven naprosto ideálně Provedeno od Autofolie Praha, folie Suntek s doživotní zárukou, typ HP 15, samozřejmě s atestem na každém okně a certifikátem radim.1008, Draslar, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Rikic339 Odesláno 6. červen 2024 Autor Odesláno 6. červen 2024 Jelikož máme výročí, dostalo auto takový menší dárek Tohle mi tam fakt chybělo Hlavně ta kamera na zpátečku Jinak mám ještě nachystané nové světlo zpátečky, jelikož na autě je prasklé a díky bordelu uvnitř skoro nesvítí.. Tak se snad o víkendu dostanu k přehození Draslar, OK406, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Rikic339 Odesláno 9. červen 2024 Autor Odesláno 9. červen 2024 Světlo zpátečky vyměněno, je to sakra velkej rozdíl Ještě je na cestě LEDka od číňana a bude to komplet pavelu96, radim.1008 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Rikic339 Odesláno 27. červen 2024 Autor Odesláno 27. červen 2024 Auto má za sebou další dovolenou v Polsku a bez sebemenšího zaváhání Rádio je dokonalý upgrade, cestuje se s tím mnohem lépe - ať už jde o úpravu a hledání v navigaci či hledání a přehrávání hudby tak je to jedna báseň Folie na okna se opravdu osvědčily, na zpáteční cestě jsme chytli dvou a půl hodinovou kolonu (tak dlouho nám trvalo cca 10km) na okruhu kolem Berlína a venku 31°C, díky foliím v autě zůstal příjemný chládek a tak psi nepřišli o komfort Taky jsme na zpáteční cestě pokořili 400 000 kilometrů! Pořád tomu nějak nevěřím, to auto jede jako by nemělo ani půlku Tak dostalo za odměnu hned po návratu koupel, hlavně od mušek o víkendu ještě proběhne vysátí Polského písku jirka307, poldiss, pavelu96 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Rikic339 Odesláno 6. březen 2025 Autor Odesláno 6. březen 2025 Tak kilometry stále naskakují, aktuálně nějakých 414 500 km Minulý týden jsem řešil hlášku od ABS, způsobenou tím že uhnil kus kabelu od pravého zadního kola hned za konektorem.. Vyměnil se tedy daný kus kabelu včetně konektoru a je klid. Zároveň dnes proběhla výměna oleje a filtrů, nějak jsem pozapomněl a mám teď nějakých 18 tisíc kilometrů radim.1008, pavelu96, jirka307 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Rikic339 Odesláno 19. červen 2025 Autor Odesláno 19. červen 2025 Po roce opět po dovolené v Polsku, celkem nějakých 1300km najeto. Cestou zpět naskočilo na tachometru 421 tisíc Auto jezdí jako drak, bez závad či zaváhání (ťuk ťuk). Momentálně jsem ovšem nafasoval služební auto, takže kilometry do budoucna nebudou naskakovat tolik. Jelikož služebák je dodávka (Toyota Proace), bude teď Pažout spíš na vožení psů a jinak bude odpočívat pavelu96 a jirka307 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.