Jirkap Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Tak to ještě jednou gratuluji Medvěde.... Doufám, že bude sloužit dobře Citovat
Garfield Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Tak snad konečně auto, které na Vánoce, až se řekne \"abychom se tu zas za rok sešli\", jen nazamáčkne slzu v oku, protože ví, že kecáte... Tohle by vám už mohlo vydržet dýl A já bych si tipnul, co bude jako první investice - couvací asistent. Citovat
Guest DD Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Gratulace! Je to krasavec! Preju hodne stastnych kilometru Citovat
Aluška Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Taky se přidávám ke gratulacím, ať dlouho jezdi. Přeji vám, aby to auto nebylo prokleté, jako to moje Citovat
chuck11 Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Taky se přidávám,a hlavně hodně km bez nechtěných nehod:papa Citovat
Blizzard Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: chuck11 Taky se přidávám,a hlavně hodně km bez nechtěných nehod:papa jako kdyby byly i chtene nehody:D:D jinka jako ostatni. kodne kilometru bez poruch:papa Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Aluška Taky se přidávám ke gratulacím, ať dlouho jezdi. Přeji vám, aby to auto nebylo prokleté, jako to moje Jediný prokletí Tvého autíčka, které jsem postřehl na vlastní oči, byl Dodo za jeho volantem na srazu na Olešné - kdo viděl též, jistě rád potvrdí Citovat
Aluška Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Aluška Taky se přidávám ke gratulacím, ať dlouho jezdi. Přeji vám, aby to auto nebylo prokleté, jako to moje Jediný prokletí Tvého autíčka, které jsem postřehl na vlastní oči, byl Dodo za jeho volantem na srazu na Olešné - kdo viděl též, jistě rád potvrdí I tesař se občas utne, Dodo je rozený závodník, tak se snažil..a dopadlo, jak dopadlo, ale do Brna jsme dojeli v pohodě, přece? Ale tím prokletím myslím to, že není měsíc, kdy by na tom autě něco neodešlo a já s tím nemusela do servisu. Teď poslední dva dny nestartuje a já nevím proč a pak tam něco hučí, tipuji to na ložisko, ale pak je tam neště něco nepopsatelného, když jedu delší dobu, tak slyším takové hrozné dunění a úplně to chvěje s podlahou u řidiče..Prostě nevím, jsem z toho nešťastná.. Citovat
Péťa Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Garfield A já bych si tipnul, co bude jako první investice - couvací asistent. Zase Helču tak nepodceňuj Drcnutí nárazníkem pozná, tak na co asistent Citovat
Garfield Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Garfield A já bych si tipnul, co bude jako první investice - couvací asistent. Zase Helču tak nepodceňuj Drcnutí nárazníkem pozná, tak na co asistent No jo, Peto, myslím, že si asi vysloužíš pozvání do Prahy na kurs reality parkování A já budu tvým ďáblovým průvodcem, abys to neošidil ;) Citovat
chuck11 Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: t3dsm Původně zaslal: chuck11 Taky se přidávám,a hlavně hodně km bez nechtěných nehod:papa jako kdyby byly i chtene nehody:D:D jinka jako ostatni. kodne kilometru bez poruch:papa Tím sem měl na mysli nehod ,ktere nezavinil.:mad: A jen tak pro tvou informaci to si piš, že sou i chtěné nehody:aut:roker Citovat
lampa Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 bez investic ? no mozna te prekvapi remenice a pumpa v nadrzi [upravil dne 16.5.06 lampa] Citovat
Medvěd Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 řemenice mě nepřekvapí (tento problém je mě známý, cena kolem 7 tKč??????), ale o pumpě v nádrži nic nevím (v čem problém spočívá a kolik tak stojíé opraVA???) Citovat
Péťa Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: Garfield No jo, Peto, myslím, že si asi vysloužíš pozvání do Prahy na kurs reality parkování A já budu tvým ďáblovým průvodcem, abys to neošidil ;) Už jsem jednou v Praze byl Je jiná než jiná města? Citovat
Medvěd Odesláno 16. květen 2006 Autor Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Garfield No jo, Peto, myslím, že si asi vysloužíš pozvání do Prahy na kurs reality parkování A já budu tvým ďáblovým průvodcem, abys to neošidil ;) Už jsem jednou v Praze byl Je jiná než jiná města? Ve srovnání s Hronovem, eventuelně Náchodem dost podstatně - to, čemu se v Náchodě říká zacpaný město (zažil jsem několikrát), tomu se v Pze říká stupeň 3 - 4 Citovat
lampa Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 pumpa stoji nova 7k u peugeoto jestli je nejaka nahrada to nevim, ale asi ano proste se zadre, nekvalitni motorek Citovat
John Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Medvěde gratuluju pěkný autíčko...hezky jste si vybrali... :super :super Citovat
lampa Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 jinak taky gratuluji, ja jsem docela spokojen taky Citovat
Garfield Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Garfield No jo, Peto, myslím, že si asi vysloužíš pozvání do Prahy na kurs reality parkování A já budu tvým ďáblovým průvodcem, abys to neošidil ;) Už jsem jednou v Praze byl Je jiná než jiná města? Když zůstaneme u tématu, tak parkování je tu o něčem jiném. Denně najezdím po Praze 60 - 80 kiláků a rád tě někdy vezmu s sebou (budeš řídit), abys sis užil legrace, když to máš na místo schůzky 100 metrů a 20 minut čas, a stejně to nestihneš. Po zjištění, že nikde volné parkovací místo není (placené ani neplacené), krouže ulicemi (a dbaje toho, aby tě systém jednosměrek nevyhodil na směrem, ze kterého není půl hodiny návratu, protože tě zhltne zácpa), zapojíš fantazii a pomalu začneš vidět místa k zaparkování i tam, kdes je předtím neviděl. Skuliny, o kterých sis myslel, že by se do nich vešel tak Trabant, ale s 10 cm rezervou na každé straně tam zaparkovat jde, přes roh ulic, ve druhé řadě, obráceně vedle jiného zaparkovaného auta zrcátko na zrcátko, to je jedno že ani jednomu z vás nejdou otevřít spolujezdcovy dveře (hlavně že může nastoupit řidič, ostatní nastoupí po odparkování), na zásobovacích rampách nočních klubů (předpokládáš, že v 10 ráno jim alkohol nepovezou a rohlíky a mléko že neodebírají), všimneš si, že tramvaj má výluku a tedy můžeš dneska zaparkovat na kolejích... Prostě pro rozvoj fantazie jako hru můžu doporučit. No a k tomu parkovacímu asistentovi - když takhle parkuješ ten den už posedmé, prší, stmívá se a máš toho dost, může ti taková věcička přijít jako dobrý kamarád. Nehledě na to, že třeba holky mají menší postavy, a výhled dozadu z 5,5 metru dlouhého auta s okénkem výhledu nepřejícímu fakt nemusí být nejlepší. A úkol zní nacukat auto do malé mezery... Tak, to jsem se hezky rozpovídal [upravil dne 17/5/06 Garfield] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.