kajoslav074 Odesláno 5. březen 2023 Odesláno 5. březen 2023 Zdravím,existuje u 3008 r.v 2021 nějaky jednoduchý návod jak přidat subwoofer aniž bych musel rozebírat půl auta.Koupil bych néjaký od JBL který má vestavěnou baterii tak mě jde čistě jen o zapojení audia.Díky Citovat
ChouLu Odesláno 5. březen 2023 Odesláno 5. březen 2023 Přes Hi-Low adaptér k některému z repro Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. březen 2023 Odesláno 5. březen 2023 Vestavěnou baterií ?? Jako vážně ? Citovat
kajoslav074 Odesláno 5. březen 2023 Autor Odesláno 5. březen 2023 https://www.jbl.cz/jbl-basspro-go Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. březen 2023 Odesláno 5. březen 2023 (upraveno) Když už tak radši tohle https://www.ahifi.cz/macrom-m-sw680.html Upraveno 6. březen 2023 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
chuck11 Odesláno 6. březen 2023 Odesláno 6. březen 2023 Já mám něco podobného od Blaupunktu a asi ho budu prodávat. Kdysi jsem ho uvažoval instalovat do 407, ale už jsem se k tomu nedostal,zůstal mi teda nový nepoužitý doma. Jedná se o tento model: https://www.alza.cz/blaupunkt-xlf-200-a-blue-magic-d510903.htm Citovat
autokopretina Odesláno 6. květen 2023 Odesláno 6. květen 2023 ...zalezi co od toho ocekavas. Podle me ruzny "šudlatka" pod sedacku kloudny basy nehrajou. A velkej basak do kufru zase zabira misto. Ja jsem vyresil aktivnim basakem 28 cm do rezervy a hraje to skvele - Pink Floyd maj konecne spodek. Rozhodne se musi natahnout dostatecne silnej proudovej kabel od baterky dozadu a pak signal od radia prez original propojku pro Peugeoty + Hi-Low adaptér / nebo od repro ze dveri / ...ale bez rozhrabani auta to rozhodne nepujde, nebo to bude jen kompromis. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. květen 2023 Odesláno 6. květen 2023 Náhodou, mám pod sedačkou jbl basspro SLS 2 a hraje to parádně. Jasně, když otevřu okno, dveře, tak venku to moc slyšet nejde, jak u nějaký velký mrchy v kufru. Ale uvnitř auta je to dostačující. Citovat
autokopretina Odesláno 6. květen 2023 Odesláno 6. květen 2023 ...nejde o to, aby to bouchalo venku, ale kdyz jezdis vetsinou se zavrenymi okny, aby to hralo dobre uvnitr. Byl jsem dvakrat v Carmedia za Hradcem, a kdyz jsem se ptal na basak uvnitr pod sedackou tak zakroutil hlavou, ze jestli posloucham Floydy a chci mit v aute nejhlubsi tony tak mi zbyva budto basak do kufru / coz jsem nechtel /, nebo do rezervy. Mam natazeny ovladani od basaku k ridici, takze se da menit jak hloubka tak hlasitost a funguje to. Samozrejme jsem vymenil i stavajici repro ve dverich s patricnym vytlumenim celych dveri, a zvuk i bez basaku se zmenil k nepoznani - jen mi tam chybely ty nejspodnejsi tony. Fyzika se proste ochcat neda, a pokud tam vzadu "skace" skoro 30 cm membrana z nerezu, tak to okamzite poznas na hloubce a razanci basu. Zalezi, jak je clovek narocny, a co tomu chce dat. Zbyva mi vytlumeni podbehu a plastovych casti nad koly, aby auto ztichlo od silnice - prezto ze je tritisice osmicka uvnitr pomerne ticha, udelam letos jeste tohle. Ale da se rict, ze oproti ostatnim seriovym vozum je poslech v aute uz ted vytecny. Prave tu "mrchu" v kufru jsem nechtel. To jsem mel v tristasedmicce a basak mi zabiral skoro pul zavazadlovyho prostoru. Citovat
otojanicek Odesláno 7. květen 2023 Odesláno 7. květen 2023 Dle mych zkušeností s vytlumením 5008 SUV dle standardu "ahifi.cz" nejvíce utiši hluk od silnice až vytlumení podlahy , dveří a podběhů "zevnitř"...viz foto. Ted už je hluk z venku jen přes skla, které pohužel nejsou protihluková...jen přední. Citovat
autokopretina Odesláno 7. květen 2023 Odesláno 7. květen 2023 (upraveno) ...vyndavat celej koberec vcetne sedacek se mi moc nechce, nehlede na to, ze si myslim ze prez zadni sedacky toho hluku dopredu moc nepujde - nezkousel jsem to, nemeril jsem to. Ale od kol a podbehu / prednich gum / hluk urcite nejakej bude. Nejlepsi varianta bude vytlumit podbehy a plasty / nadkoli / a pak srovnat s jinym autem ktery je vytlumeny cely - dvere samozrejme vytlumeny mam... Do bezny dalnicni rychlosti kolem 140 hluku v aute moc neni. Treba bude moznost se na nekterym srazu svezt s obema variantama a porovnat. Rozhodne nemuzu muziku porovnavat s domacima podminkama - lampovej delenec a bedny na zulovejch kvadrech za nekolik stovek tisic...to bude vzdycky jen kompromis. Diky za info, Petr. Upraveno 7. květen 2023 uživatelem autokopretina Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.