Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,existuje u 3008 r.v 2021 nějaky jednoduchý návod jak přidat subwoofer aniž bych musel rozebírat půl auta.Koupil bych néjaký od JBL který má vestavěnou baterii tak mě jde čistě jen o zapojení audia.Díky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

...zalezi co od toho ocekavas. Podle me ruzny "šudlatka" pod sedacku kloudny basy nehrajou. A velkej basak do kufru zase zabira misto. Ja jsem vyresil aktivnim basakem 28 cm do rezervy a hraje to skvele - Pink Floyd maj konecne spodek. Rozhodne se musi natahnout dostatecne silnej proudovej kabel od baterky dozadu a pak signal od radia prez original propojku pro Peugeoty + Hi-Low adaptér / nebo od repro ze dveri / ...ale bez rozhrabani auta to rozhodne nepujde, nebo to bude jen kompromis.

Odesláno

Náhodou, mám pod sedačkou jbl basspro SLS 2 a hraje to parádně. Jasně, když otevřu okno, dveře, tak venku to moc slyšet nejde, jak u nějaký velký mrchy v kufru. Ale uvnitř auta je to dostačující. 

Odesláno

...nejde o to, aby to bouchalo venku, ale kdyz jezdis vetsinou se zavrenymi okny, aby to hralo dobre uvnitr. Byl jsem dvakrat v Carmedia za Hradcem, a kdyz jsem se ptal na basak uvnitr pod sedackou tak zakroutil hlavou, ze jestli posloucham Floydy a chci mit v aute nejhlubsi tony tak mi zbyva budto basak do kufru / coz jsem nechtel /, nebo do rezervy. Mam natazeny ovladani od basaku k ridici, takze se da menit jak hloubka tak hlasitost a funguje to. Samozrejme jsem vymenil i stavajici repro ve dverich s patricnym vytlumenim celych dveri, a zvuk i bez basaku se zmenil k nepoznani - jen mi tam chybely ty nejspodnejsi tony. Fyzika se proste ochcat neda, a pokud tam vzadu "skace"  😂 skoro 30 cm membrana z nerezu, tak to okamzite poznas na hloubce a razanci basu. Zalezi, jak je clovek narocny, a co tomu chce dat. Zbyva mi vytlumeni podbehu a plastovych casti nad koly, aby auto ztichlo od silnice - prezto ze je tritisice osmicka uvnitr pomerne ticha, udelam letos jeste tohle. Ale da se rict, ze oproti ostatnim seriovym vozum je poslech v aute uz ted vytecny. Prave tu "mrchu" 😂 v kufru jsem nechtel. To jsem mel v tristasedmicce a basak mi zabiral skoro pul zavazadlovyho prostoru.

IMG_20221212_015416.2m.jpg

IMG_20221212_021015.2m.jpg

Odesláno

Dle mych zkušeností s vytlumením 5008 SUV dle standardu  "ahifi.cz"  nejvíce utiši hluk od silnice až vytlumení podlahy , dveří a podběhů "zevnitř"...viz foto. Ted už je hluk z venku jen přes skla, které pohužel nejsou protihluková...jen přední. 

20230324_112644.jpg

20230324_112611.jpg

20230427_171725.jpg

20230405_110142.jpg

Odesláno (upraveno)

...vyndavat celej koberec vcetne sedacek se mi moc nechce, nehlede na to, ze si myslim ze prez zadni sedacky toho hluku dopredu moc nepujde - nezkousel jsem to, nemeril jsem to. Ale od kol a podbehu / prednich gum / hluk urcite nejakej bude. Nejlepsi varianta bude vytlumit podbehy a plasty / nadkoli / a pak srovnat s jinym autem ktery je vytlumeny cely - dvere samozrejme vytlumeny mam... Do bezny dalnicni rychlosti kolem 140 hluku v aute moc neni. Treba bude moznost se na nekterym srazu svezt s obema variantama a porovnat. Rozhodne nemuzu muziku porovnavat s domacima podminkama - lampovej delenec a bedny na zulovejch kvadrech za nekolik stovek tisic...to bude vzdycky jen kompromis. Diky za info, Petr.

IMG_20220919_014838.2m.jpg

Upraveno uživatelem autokopretina

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...