GoldZeki Odesláno 3. únor 2023 Odesláno 3. únor 2023 (upraveno) Ahoj, chtěl bych dodělat zadní parkovací senzory. Původně jsem chtěl dodělat originální aby se zobrazovali na displeji na palubní desce a zvuk šel z reproduktorů, ale bohužel auto nemá nachystanou kabeláž... Doufal jsem že za zadní sedačkou bude konektor na řídící jednotku a za nárazníkem nad LZ kole bude konektor pro připojení kabeláže od jednotlivých senzorů. Bohužel jsem ani jeden konektor nenašel tak asi toto auto to nemá. A celé to zapojit znovu si nedokážu představit, nevím jak a kam bych to zapojil aby to fungovalo jak má... Kdyby měl někdo užitečnou radu budu moc rád. Rozhodl jsem se proto instalovat univerzální a displej od senzorů bych asi nejraději přidělal na prostřední zpětné zrcátko. Proto bych se Vás chtěl zeptat, jestli někdo nevíte jak demontovat malý plastový kus stropu pod sklem a levý sloupek viz foto, abych mohl pohodlně protáhnout kabeláž? Peugeot 207 CC Moc všem děkuji za odpověď S pozdravem David Upraveno 3. únor 2023 uživatelem GoldZeki Zapomenuté vložení foto Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. únor 2023 Odesláno 3. únor 2023 (upraveno) Ten sloupek je jen nacvaknutý, stačí zatáhnout a odtrhnout. Strop Nevím nemám CC. Ale podle mě odšroubovat všechny šroubky u clon a u světýlka a asi i na hraně přechodu ke střeše, zbytek bude asi nacvaknutý taky Upraveno 3. únor 2023 uživatelem Radek Hurvajz GoldZeki ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. únor 2023 Odesláno 4. únor 2023 Ten strop ani sundavat nemusíš, kabel jde krásně protlačit do mezery mezi sklem a tím tapcem. Radek Hurvajz a GoldZeki ohodnotil 2 Citovat
GoldZeki Odesláno 4. únor 2023 Autor Odesláno 4. únor 2023 (upraveno) Děkuji Vám moc kluci za pomoc! Ten sloupek jsem taky tušil že by měl být jen nacvaknutý, ale raději jsem se chtěl zeptat... A s tím stropem, moc děkuji za užitečnou radu Vojto, kdyby to šlo takhle jen protáhnout bylo by to úplně nejlepší. Upraveno 4. únor 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
GoldZeki Odesláno 4. únor 2023 Autor Odesláno 4. únor 2023 Na internetu jsem našel tady ten obrázek, jsou tam znázorněny kde jsou cca jaký spoje...tak kdyby někdo potřeboval Péťa ohodnotil 1 Citovat
GoldZeki Odesláno 4. únor 2023 Autor Odesláno 4. únor 2023 Ještě bych se Vás chtěl zeptat, mám koupit někde na vrakovišti raději tu zadní lištu která je dělaná na parkovací senzory nebo provrtat tu původní? Problém u té původní je ten, že by senzory museli být o trochu níž než je předepsáno, protože pak ta lišta není kolmá, myslíte že to bude nějaký velký problém když budou o pár centimetrů niž? Ještě jeden menší detail že lišta je matně plastově černá a senzory jsou lesklé, tak si zahrávám s myšlenkou že jí nechám nalakovat do barvy auta... Přikládám ilustrační foto. Modrý Peugeot má originální lištu pro senzory Černý má standartní lištu, tady ten to má dokonce navrtané na tom šikmém místě...kolmé jé to dole pod tou hranou tak nevím co je lepší... Moc díky za odpověď Citovat
Ice-man Odesláno 5. únor 2023 Odesláno 5. únor 2023 (upraveno) Ahoj. Jestli to chceš mít tipťop tak zkus sehnat tu origo lištu, na té původní budeš mít čidla pod úhlem a měl bys je správně podložit podložkama, aby koukaly rovně. Nebo jak říkáš dát je na spodní hranu aby měly správný úhel. Takhle jsem je dával já na 207 (čidla od Jablotronu). Nevýhoda je v tom že jsou nízko a někdy berou i přerostlý trávník jako překážku a taky jsou přesně před kovou výztuhou nárazníku takže při malém ťukanci se hned rozmáčknou. Tady to máš i s kódem, dá se objednat i v Kelly za krásných 2500Kč. Upraveno 5. únor 2023 uživatelem Ice-man GoldZeki ohodnotil 1 Citovat
GoldZeki Odesláno 11. únor 2023 Autor Odesláno 11. únor 2023 (upraveno) Ahoj, moc si vážím tvé zprávy! Originální lištu pro senzory jsem včera koupil, bude to lepší... Doufám že díry v listě budou stejně velký jak pro neoriginální senzory abych je nemusel vrtat... Snad ty leskle černé senzory nebudou vypadat moc špatně, abych nemusel nechávat lakovat celou lištu Upraveno 11. únor 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.