Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Panove ja cekal na boxera 14mesicu a jeste prisel jinak nez byl nakonfigurovany. 5008 jsem bral skladovku (drive nez boxera) takze nevim ,ale obecne je u peugeotu problem s dodanim . Mohi 2 znami meli taky neskutecne eskapady a nekonecne terminy a kazdy u jineho prodejce. Myslim ze jsou frantici trochu lemplove. Nebo je cz trh pro ne nezajimavy tak na nas kaslou. V tp jsem mel taky jen jedny kola a prez importera dopsat neslo,jedine nakupem neorigo s  certifikatem.No hanba hnus. Ted mam Seata,dodan 6tydnu po objednani,auto nebylo ani v predvyrobe,kompletne konfigurovano podle me. Kola mam od 17"po 20" zapsane automaticky vsecky vcetne alternativ pneu aniz bych se prosil,kupovano na 20". Tz na 2300kg . Proste jina pisen.. U 5008 origo tz na 1100 kg ?! No peklo.  Re. Je o stare 5008 ale koukam ze frantikum zustaly manyry tak jako pred 4lety... Nebo to delaji prodejci?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte, tak ja pridám jednu skúsenosť zo Slovenska:

P5008 1.6 PureTech, EAT8, Allure, objednané 27.6.2019, dodacia lehota bola 30.9.2019. Predajca mi volal už tuším 30.7.2019 že auto je už vyrobené a už je v Trnave PSA. Ale aj tak pre auto si idem len tento týždeň 😞 

Ale aj by som bol rád na niejaké recenzie na 1.6 PureTech motor - skúsenosti. ???

Už v týchto nových modeloch je nová automatická prevodovka od spoločnosti Punch Powertrain ? - skúsenosti ???

Odesláno

29.7.2019 jsem převzal 5008  1.6 PureTech, EAT8, Allure. Nyní již najeto 4800 km. Motor si jen přede, auto jede jak vítr, převodovka řadí, že jen sleduji na displeji číslo, co tam je zařazeno.  Kilometry najeté s velkou rakví na střeše a auto nabalené na dovolenou + tři dospělý. Průměrná spotřeba na počítači 8.6 l/100. Jsem nadmíru spokojen a věřím, že bez rakve budu jezdit klíďo do sedmi litrů... Myslím, že jsem s volbou tohoto motoru udělal hodně dobře!   

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já mám zatím necelých 3000km, z toho 2000km Chorvatsko. Průměrná spotřeba 7,5L, záleží dost na stylu jízdy. Motor je super, tichý, výkonu dostatek. Převodovka je podle mě stále Aisin, zatím výborná.

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Motor 1.2 puretech 130, manuální převodovka, výbava Allure + led světla, navigace, grip control, kamera 1, vyhřívané sedadla

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Prosím jaký typ pneu používáte na zimu? Rozměr, rychlostní a zátěžový index? Má auto senzory tlaků v pneumatikách? Auto ještě nemám, ale už teď přemýšlím jaké zimní pneu. Děkuji. 

Upraveno uživatelem petrgoczol
Odesláno
před 5 minutami, ozzy56 napsal:

počkej, až bude auto doma, nebo už víš přesně, jaká kola budeš mít?

Auto budu mít s grip controlem, takže tam budou continentaly crosscontact lx2 225/55 r18 (letní). Teď přemýšlím jaké pořídit zimní pneu.

ú

Odesláno

Tak já z výroby Micheliny 18" 225/55 r18 a na zimu jsem koupil Barum Polaris 5 215/65 R17 103 H XL a hliníkáče 17" z BestDrive, kde mi vystavili typový list, skočil jsem na schválení na technickou a následně mi je na úřadě zapsali do velkého TP.

Odesláno (upraveno)

Takhle bych si to taky představoval. Jen na jiných fórech jsem se dočetl že to nejde... 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...